RIO Beauty CWAX2 szett

RIO Beauty CWAX2 szett

Értékelés: 5
19 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

RIO Beauty CWAX2 szett. A csomag tartalmaz lágy és kemény viaszt is, melyekkel szőrtelenítheti alkarját, lábát, a bikinivonalat és az arcát is.


RIO Alapozó szett  Skin Camouflage
19 060 Ft

18 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kozmetikai szett, hogy fedezze a tetoválás vagy bőrhibák. A készlet tartalmaz:

sötét alapítvány smink, fény alapítvány smink, közepes bázis smink, fehér alap smink, rögzítő por, kefe kefe por, Brush rejtegető szivacs, csésze keverésére megfelelő árnyalatot DVD az utasítás. .


RIO Elektromos körömreszelő láb gyémántkristályok 60 másodperces PEDI2
6 210 Ft

Elektromos körömreszelő gyalog könnyen és gyorsan távolítja el a merevlemez bőrt, a lábát puha és sima. A fájl kíméletes ahhoz, hogy használható minden nap, és elegendő ahhoz, hogy megbirkózzon a nyomában. Forgó fej gyémántkristályok biztonságosan távolítja el a nem kívánt kemény bőrt.


RIO Nagyító tükör fény (nagyító tükör)
5 280 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nagyítós tükör 10-szeres nagyítással és világítás nélkülözhetetlen eszköze smink. A tükör stabil köszönhetően a csecsemők. Ezek levehető, így használhatja a tükör útközben.


RIO Nail Art köröm művészet 6 db
8 810 Ft

7 940 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az egyedülálló toll egy kettős applikátorral rendelkezik, amelynek egyik vége egy tollat ​​és egy másik vékony ecsetet tartalmaz. Alkalmas természetes és mesterséges körmökhöz.


RIO Sonic kefe bőrtisztító Pure FASB-19%
39 710 Ft

31 770 Ft

Akció

Tisztító kefe tiszta kiemelkedik extra finom és puha kefével. Effektív oszcilláló mozgás (es követőelem alkalmatlan forgó kefe). Imádni fogja, hogy nem csak a luxus design, hanem lenyűgöző eredményeket. Bőrtisztító kefével Pure óvatosan eltávolítjuk epidermális (külső, utolsó) réteg a bőr.


RIO Beauty Deluxe Meleggyanta, 400 ml
5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rio Beauty Deluxe meleggyanta a CWAX gyantázószett kiegészítő eleme. Kíméletes a bőrhöz, így alkalmas minden bőrterületre.


RIO Hard Wax gyantapatron CWAX készlethez
4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hard Wax gyantapatron a Rio CWAX teljes gyantázószett tagjaként könnyíti meg a szőrtelenítést. Kemény gyanta-állagának köszönhetően csupán a szőrszálakra ragad, így megkíméli a bőr hámrétegeit. Minden testfelületre alkalmazható.


RIO SoniCleanse Pure Arctisztító készülék
54 190 Ft

39 990 Ft
+ ingyen szállítás

Rio SoniCleanse Pure arctisztító készülék mélyen megtisztítja a pórusokat, így csökkenti a bőrhibák kialakulásának lehetőségét. Speciális sörtéjével gyengéden hámlaszthatjuk az elhalt bőrrétegeket, hogy arcunk puha és ragyogó maradjon. Vízálló, így zuhanyzás vagy fürdés közben is alkalmazhatjuk.