Safari Ltd. Toob - Egzotikus madarak
4 900 Ft

Safari Ltd. Toob az egzotikus madarakat mutatja be a kiváló minőségű, kézzel festett figurákon. A Safari Ltd. játékokkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes a tanulás is. Gyermeke imádni fogja!

Safari Ltd. Emberi fejlődés Oktató játék
4 490 Ft

Safari Ltd. Emberi fejlődés kiadásával igen egyszerű lesz elmagyarázni gyermekének az emberi egyedfejlődés történetét. A csomag 5 szakaszban mutatja be a fejlődéstörténetet. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek.

Safari Ltd. Tubus - kutyák

Safari Ltd. Tubus - kutyák

Értékelés: 4,4
4 900 Ft

Ki ne szeretné a kutyákat? Ismerd meg közelebbről a különböző fajtájú kutyákat. Az összesen tizenegy kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Safari Ltd. Életciklus - Béka
3 740 Ft 3 670 Ft

Hogyan lesz az ebihalból béka, honnan kerülnek elő a lábai és hová tűnik a farka? A béka életciklusának 5 szakaszát bemutató replikák gyűjteménye, amik odafigyelnek a részletekre és, hogy valósághűk legyenek, így vezetve át a petétől, az ebihalon, a kopoltyú nélküli ebihalon és a lábas ebihalon keresztül a felnőtt békáig. Fedezd fel és figyeld meg a gyermekeddel együtt a természet csodálatos változását valósághű miniatúrák segítségével a Safariology Az élet körforgása kollekcióból.

Safari Ltd. Életciklus - Méh

Safari Ltd. Életciklus - Méh

Értékelés: 4,9
3 810 Ft

Mindenki tudja, hogy hogy repül a méhecske virágról virágra, de azt is tudod, hogy mi található a méhkason belül? A mézelő méh fejlődési stádiumait ábrázoló készlet, ami aprólékosan kidolgozott, kézzel festett modelleket tartalmaz a Safari Ltd. vállalattól. A varázslatos átváltozások a petétől a lárván és a bábon keresztül egészen a kifejlett egyedig biztos lenyűgöznek majd.

Safari Ltd. Életciklus - Katicabogár
3 810 Ft

A négy modellből álló készlet bemutatja a hétpettyes katicabogár fejlődési stádiumait. Az életciklusa a petétől a lárván és a bábon keresztül a kifejlett egyedhez érkezik. Figyeld meg a varázslatos átváltozásokat az egyes formákat mintázó replikákon, amiknek a színe és a mérete támogatja a tanulás iránti érdeklődést, mindezt szórakoztató, nem erőltetett formában.

Safari Ltd. Életciklus - Csirke
3 810 Ft

Mindenki tudja, hogy a tyúk tojja a tojást, de minden tojásból tyúk lesz? A csirke életciklusának négy stádiumát mutatja be ez a játék a tojástól, a kikelő kiscsibén keresztül egészen a felnőtt egyedig. Fedezd fel és figyeld meg a gyermekeddel együtt a természet csodálatos változását valósághű miniatúrák segítségével a Safariology Az élet körforgása kollekcióból.

Safari Ltd. Toob Sarkvidék

Safari Ltd. Toob Sarkvidék

Értékelés: 4,8
4 900 Ft

Safari Ltd. Sarkvidék Toob segítségével megismerhetjük a sarkvidéki életet és az ott élő csodálatos állatokat. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 10 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.

Safari Ltd. Tuba - Őskori élet
4 990 Ft

Tuba Őskori élet 12 figurát tartalmaz a jégkorszak idejéből, amik 4–7,5 cm méretűek. A figurák kitűnő segédeszközök az őskori élet és az evolúció tanításhoz azok számára, akik nincsenek megelégedve a tankönyvek száraz szövegével és képeivel.

Safari Ltd. Tuba - kisállatok a ZOO-ból
4 990 Ft

Indulj el a ZOO-ba és ismerkedj meg a legfiatalabb lakóival. Összesen 11 gyönyörű festett figura vár rád, amikkel kiválóan kiegészítheted az állatkertes játékaidat. A részletesen kidolgozott figurák tanítási segédeszközként is használhatók.

Safari Ltd. Toob Óceán

Safari Ltd. Toob Óceán

Értékelés: 4
4 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Safari Ltd. Óceán Toob-bal megtudhatjuk milyen érdekes állatok élnek az óceán mélyén. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 12 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanítás is.

Safari Ltd. Toob A farmon

Safari Ltd. Toob A farmon

Értékelés: 5
4 990 Ft

Safari Ltd. A farmon Toob lehetőséget ad, hogy saját farmunkon játszunk: etessük az állatokat, gondozzuk a növényeket. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 11 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.

Safari Ltd. Toob Bálnák és Delfinek
4 900 Ft

Safari Ltd. Bálnák és Delfinek Toob tartalmazza a Föld legnagyobb állatait, valamennyi bálna és delfin fajtát. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 11 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.

Safari Ltd. Életcilklus - Hangya
3 810 Ft

Safari Ltd. Hangya életciklus megmutatja nekünk egy hangya fejlődési fázisait a tojásoktól a kifejlett állatig. Remek játékos tanulási lehetőség a gyermekeknek, mert nem csak tanulnak, közben jól is szórakoznak. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek.

Safari Ltd. Életciklus - Lepke
3 810 Ft

A négy modellből álló készlet bemutatja a pompás királylepke fejlődésének négy fő stádiumát a petétől egészen a kifejlett egyedig. A lepke rendelkezik az élővilág egyik legfigyelemreméltóbb életciklusával. A készlet megismertet a formákkal, színekkel és a pete, hernyó, báb és felnőtt egyed méretarányaival és támogatja a szórakoztató tanulás utáni érdeklődést.

Safari Ltd. Tüskés békagyík
3 690 Ft

Ismerd meg a tüskés békagyíkot! Amint megpillantod ezt a hihetetlen gyíkot, máris úgy fogod érezni, hogy az őskorba utaztál. Kicsit a varangyra emlékeztet a tüskés bőrének és a fején lévő tüskének köszönhetően.

Safari Ltd. Suchomimus

Safari Ltd. Suchomimus

Értékelés: 5
3 670 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a suchomimus-t. A suchomimus egy ragadozó dinoszaurusz hosszú állkapoccsal, amelynek hála krokodilra emlékeztet. Hosszú állkapoccsal és éles karmokkal rendelkezett, ugyanis halevő volt.

Safari Ltd. Tuba - Indiánok
4 990 Ft

Tuba Indiánok 12 db az Észak-amerikai Powhatan indián törzs által inspirált figurát tartalmaz, akik közül maga Pocahontas is származott. A kézzel festett figurák élénk színekkel és gyönyörű részletekkel vannak díszítve, így nem csak Indiános játszásra alkalmasak. Kiváló kiegészítő az Amerika történetének, az indián törzsekről, hódító hadjáratokról és Kolumbusz Kristóf első útjairól szóló történetek elmesélésére.

Safari Ltd. Tuba - kisállatok a Farmról
4 900 Ft

Voltál már valamikor farmon? Ismerd meg az állatok kicsinyeit, akikkel ott találkozhatsz. Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Safari Ltd. Toob Safari

Safari Ltd. Toob Safari

Értékelés: 4,5
4 900 Ft

Vegyen részt egy kalandos safari utazásban Safari Ltd. Safari Toob-bal! 12 db csodálatos safari állatot ismerhet fel. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.

Safari Ltd. Tuba - Főemlősök és majmok
4 900 Ft

Összesen 12 főemlős és majom rejtőzik a Safari Ltd tubában. Kelj útra a főemlősök és a majmok birodalmába és ismerd meg a különböző fajokat. Tudod mi a különbség az orangután és a mandrill között?

Safari Ltd. Tubus - Észak-Amerika állatai
4 900 Ft

Indulj egy utazásra Észak-Amerikába! Tudod, hogy milyen állatok várnak ott rád? Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Safari Ltd. Naprendszer

Safari Ltd. Naprendszer

Értékelés: 4,6
3 670 Ft

Safari Ltd. Naprendszer játékának köszönhetően már igen fiatal korban ismereteket szerezhetenek a gyerekek Naprendszerünkről, bolygóinkról. Remek eszköz, hogy szélesítse gyermeke látókörét. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek.

Safari Ltd. Sisakos kaméleon
4 490 Ft

Ez a lény népszerű, mint háziállat. Minden állat közül a legkiválóbb védekező elszíneződéssel, göndör farokkal, és egymástól függetlenül mozgó szemekkel rendelkezik. Ismerkedj meg a sisakos kaméleonnal!

Safari Ltd. Tuba - Vadnyugat
4 900 Ft

Tuba Vadnyugat 10 replikát tartalmaz, amik 4–7,5 cm nagyságúak. A figurák kitűnő segédeszközök az amerikai élet tanításhoz azok számára, akik nincsenek megelégedve a tankönyvek száraz szövegével. A történelem érdekes történetekkel teli szórakozássá is válhat.

Safari Ltd. Vietnámi malac

Safari Ltd. Vietnámi malac

Értékelés: 5
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vietnami sertések már régóta népszerűek a kis tenyésztők körében. Ezek aprók, ellenállnak a betegségnek, tenyésztésük és etetésük nem drága. Általános állóképességük és mindenevő táplálkozásuk miatt az állatállomány ideális. A kertben legelnek és néha még keresni is kell őket! Figuraként otthonodban is tarthatod.

Safari Ltd. Ausztrália Állatok (3 db)
5 310 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ausztrália állatcsomagja a Safari Kft-től, ahol megtalálható a Kenguru, a Koala és a Kakadu. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Safari Ltd. Cetcápa

Safari Ltd. Cetcápa

Értékelés: 4,8
5 390 Ft

Ismerd meg a cetcápát. Ez a fajta cápa 12 méteres nagyságával az óceánokban élő legnagyobb hal, az ember számára nem jelent veszélyt. A víz szürésével táplálkozik, ahol planktonokat gyűjt össze.

Safari Ltd. Életciklus - Tengeri teknős
3 810 Ft

Mindenki ismeri a kis teknősök kikeléséről és a tengerhez való futásukról szóló dokumentumfilmeket, de abban a nagy gyorsaságban jól megtudtad őket figyelni? Ezt teszi lehetővé ez a tengeri teknős fejlődési stádiumait ábrázoló készlet, ami aprólékosan kidolgozott, kézzel festett modelleket tartalmaz. Varázslatos átváltozások a tojástól a kikelésen és a kis teknősön át a teljesen kifejlett egyedig.

Safari Ltd. Kék bálna

Safari Ltd. Kék bálna

Értékelés: 5
3 590 Ft

Ismerkedj meg a Kék bálnával. A legnagyobb és legnehezebb emlős az óceánokban él, és mint sok más nagy bálna, olyan mikroorganizmusokkal táplálkozik, amelyeket fogain keresztül szűr át.

Safari Ltd. Kígyók és gyíkok (5 db)
19 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Safari Kft. egy kígyó és gyík miniatűr másolat csomagjában megtalálható a Királysikló, Tüskés békagyík, Szakállasagáma, Zöld fűsikló, Zöld leguán, amely minden állatbarát kedvence lesz. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Safari Ltd. Sündisznó

Safari Ltd. Sündisznó

Értékelés: 5
3 690 Ft

Gördülj össze, mint egy sündisznó! A rovarevő emlős, az egyik legveszélyeztetettebb állatfaj. A sündisznó nagyon hasznos a természet számára. A természetre és az emberre ártalmas állatokkal táplálkozik. Étrendje főként rovarok, földigiliszták, és csigák és férgek is. Különböző bogyókat és gyümölcsöket is keres. Ő egy igazán étel szerető állat. Amikor csak lehet, minden este akár 70 g ételt fogyaszt. Figuraként otthonodban is tarthatod.

Safari Ltd. Tuba - Emberi szervek
4 990 Ft

Tuba Emberi szervek kiváló segédeszköz a tanuláshoz! Segítségével a gyerekek könnyebben megismerhetik az egyes emberi szervek alakját. A készlet tartalma: agy, szív, gyomor, vese, máj, tüdő, vékony- és vastagbél. Megtudod mondani, hogy pontosan hol van a szerv helye?

Safari Ltd. Tuba - Hangszerek
4 900 Ft

Tuba Hangszerek 8 hangszer modelljét tartalmazza. A velük való játék közben a gyerekek könnyedén sajátítják el az új szavakat. Együtt megnevezhetitek az egyes hangszereket vagy az egyes részeiket, például a hegedűét – test, fogólap, csapok, csiga, f-lyuk, stb.

Safari Ltd. Tuba - Rovarok

Safari Ltd. Tuba - Rovarok

Értékelés: 4,7
4 900 Ft

Tuba rovarok 14 különböző rovarfaj figuráját tartalmazza. Található benne: hernyó, szitakötő, pillangó, százlábú, szöcske, légy, katicabogár, pók, skorpió, csótány, méh, sáska, hangya.

Safari Ltd. Tubus - Állatok Galapagosból
4 900 Ft

Menj kirándulni a Galapagasba! Tudod, hogy milyen állatok várnak ott rád? Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Safari Ltd. Tubus - Madarak

Safari Ltd. Tubus - Madarak

Értékelés: 5
4 990 Ft

Figyeld meg a madarakat! Tudod, milyen madár szállhat kertedbe, ha csendben maradsz? Az összesen hét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Safari Ltd. Acrocanthosaurus
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg az Acrocanthosaurus-t, a húsevő dinoszaurusszal, a „nagy tüskés gyíkkal“, aki dühösen ordít, vicsorog, és a karmait mutogatja. Ennek az óriásnak a koponyája maximálisan 130 cm-es volt.

Safari Ltd. A kék mélységbe (5 db)
9 820 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Safari Kft.- A kék mélységbe című kisállat replika csomagjában található meg a Delfin, Kaliforniai oroszlánfóka, Polip, Kardszárnyú delfin és a Tigriscápa, amely minden állatbarát kedvence lesz. Minden figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Safari Ltd. Álcázott messzelátó lámpával és iránytűvel
7 360 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kitűnő segítőtárs a kis kalandorok számára. Kétcsöves messzelátó a Safari Ltd. vállalattól álcázott színben, amin még lámpa is található, tehát sötétben is használhatod. A messzelátó felső részen egy iránytű található, ami segít a könnyebb tájékozódásban a természetben. A látómező közelebb hozásához a beépített görgőt használhatod.

Safari Ltd. Ammoniteszek

Safari Ltd. Ammoniteszek

Értékelés: 4,7
3 690 Ft

Ismerd meg az ammoniteszeket! Nem, ez nem egy csiga vagy egy furcsán csavart kalmár. Ez egy rág kihalt lábasfejű, amely a puhatestűek osztályába tartozik, formája jellegzetesen ívelt.

Safari Ltd. A cápa óriási
3 690 Ft

Ismerkedj meg a hosszúszárnyú cápával. Az elegáns hosszúszárnyú cápa az óceánban úszik. Zömök teste van és hátsó uszonyainál zsírpárnái vannak, amelyek különböző formájúak, a szinte lapostól egészen a magas, háromszög alakú formáig.

Safari Ltd. Ékszerteknős

Safari Ltd. Ékszerteknős

Értékelés: 5
3 690 Ft

Ismerd meg az ékszerteknőst. Az ékszerteknős az egyik legkedveltebb édesvízi teknős az egész világon, már a 17. század óta tartják fogságban. Egészen toleráns és apró rovarokkal táplálkozik.

Safari Ltd. Elasmosaurus

Safari Ltd. Elasmosaurus

Értékelés: 4
4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg az elasmosaur-t. Ez a két tonnás, akár 14 m hosszú vízi hüllő a késő kréta korban élt. Halakkal és gerinctelenekkel táplálkozott. A tudósok úgy vélik, hogy a kölykök vízben születettek, így nem hagyták el a vizet.

Safari Ltd. Életciklus - Lazac
3 890 Ft

Bár a lazacok életük nagy részében sós vízben élnek, édesvízben születnek. A párzáshoz és íváshoz vezető hazautazásuk az állatvilág egyik legelbűvölőbb rituáléjai közé tartozik. Ez a készlet 5 figurát tartalmaz, amely leírja a lazac életciklusát, a tojástól a felnőtt halig.

Safari Ltd. Életciklus - Pók
3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a készlet segít a gyermekeknek többet megtudni a pók életciklusáról. A tojástól a tojászsákig, a kis pókon át a felnőtt pókig. Több mint 45 000 pókfaj létezik. Valamennyi közülük veszélyesnek minősül mérgező harapásuk által, és az emberek kártevőknek tekintik őket, de a pókok valójában segítségükre vannak más mindennapi kártevőkkel szemben – legyeket, százlábúkat, csótányokat vagy bolhákat esznek.

Safari Ltd. Életciklus - Zöldbab
3 890 Ft

Négy élethű és részletesen kidolgozott modellt tartalmazó készlet, ami bemutatja a bab életciklusának négy fő stádiumát: mag, csíra, palánta és felnőtt növény. A segédeszközzel való játék ráköthető a való életből szerzett tapasztalatokra a nedves vattába helyezett mag kicsírázásától a felnőtt növényig való megnövesztésig.

Safari Ltd. Henger - Az égen
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kézzel festett modellek könnyen megtanítják a gyereket az összes 12 légi jármű felismerésére és megnevezésére, a sugárhajtású repülőgéptől a hőlégballonon át a léghajóig, sőt még ejtőernyős is található benne. Ezen felül ezek a kiváló minőségű modellek tökéletesek fantáziadús játékhoz.