Safari Ltd. Emberi fejlődés Oktató játék
4 290 Ft

Safari Ltd. Emberi fejlődés kiadásával igen egyszerű lesz elmagyarázni gyermekének az emberi egyedfejlődés történetét. A csomag 5 szakaszban mutatja be a fejlődéstörténetet. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek.

Safari Ltd. Acrocanthosaurus
3 890 Ft

Ismerd meg az Acrocanthosaurus-t, a húsevő dinoszaurusszal, a „nagy tüskés gyíkkal“, aki dühösen ordít, vicsorog, és a karmait mutogatja. Ennek az óriásnak a koponyája maximálisan 130 cm-es volt.

Safari Ltd. Álcázott messzelátó lámpával és iránytűvel
6 920 Ft

Kitűnő segítőtárs a kis kalandorok számára. Kétcsöves messzelátó a Safari Ltd. vállalattól álcázott színben, amin még lámpa is található, tehát sötétben is használhatod. A messzelátó felső részen egy iránytű található, ami segít a könnyebb tájékozódásban a természetben. A látómező közelebb hozásához a beépített görgőt használhatod.

Safari Ltd. Állatok északról (3db)
5 890 Ft

Állatok északról csomag a Safari Ltd. márkától, amiben található egy jegesmedve, sarki farkas és egy hóbagoly, ami minden állatszeretőt megörvendeztet. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. A figurák gyerekeknek 3 éves kortól ajánlottak.

Safari Ltd. Ammoniteszek

Safari Ltd. Ammoniteszek

Értékelés: 5
3 490 Ft

Ismerd meg az ammoniteszeket! Nem, ez nem egy csiga vagy egy furcsán csavart kalmár. Ez egy rág kihalt lábasfejű, amely a puhatestűek osztályába tartozik, formája jellegzetesen ívelt.

Safari Ltd. Cetcápa

Safari Ltd. Cetcápa

Értékelés: 4,5
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a cetcápát. Ez a fajta cápa 12 méteres nagyságával az óceánokban élő legnagyobb hal, az ember számára nem jelent veszélyt. A víz szürésével táplálkozik, ahol planktonokat gyűjt össze.

Safari Ltd. A cápa óriási
3 490 Ft

Ismerkedj meg a hosszúszárnyú cápával. Az elegáns hosszúszárnyú cápa az óceánban úszik. Zömök teste van és hátsó uszonyainál zsírpárnái vannak, amelyek különböző formájúak, a szinte lapostól egészen a magas, háromszög alakú formáig.

Safari Ltd. Ékszerteknős

Safari Ltd. Ékszerteknős

Értékelés: 5
3 490 Ft

Ismerd meg az ékszerteknőst. Az ékszerteknős az egyik legkedveltebb édesvízi teknős az egész világon, már a 17. század óta tartják fogságban. Egészen toleráns és apró rovarokkal táplálkozik.

Safari Ltd. Elasmosaurus
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg az elasmosaur-t. Ez a két tonnás, akár 14 m hosszú vízi hüllő a késő kréta korban élt. Halakkal és gerinctelenekkel táplálkozott. A tudósok úgy vélik, hogy a kölykök vízben születettek, így nem hagyták el a vizet.

Safari Ltd. Életciklus - Béka
3 590 Ft

Hogyan lesz az ebihalból béka, honnan kerülnek elő a lábai és hová tűnik a farka? A béka életciklusának 5 szakaszát bemutató replikák gyűjteménye, amik odafigyelnek a részletekre és, hogy valósághűk legyenek, így vezetve át a petétől, az ebihalon, a kopoltyú nélküli ebihalon és a lábas ebihalon keresztül a felnőtt békáig. Fedezd fel és figyeld meg a gyermekeddel együtt a természet csodálatos változását valósághű miniatúrák segítségével a Safariology Az élet körforgása kollekcióból.

Safari Ltd. Életciklus - Csirke
3 590 Ft 3 290 Ft

Mindenki tudja, hogy a tyúk tojja a tojást, de minden tojásból tyúk lesz? A csirke életciklusának négy stádiumát mutatja be ez a játék a tojástól, a kikelő kiscsibén keresztül egészen a felnőtt egyedig. Fedezd fel és figyeld meg a gyermekeddel együtt a természet csodálatos változását valósághű miniatúrák segítségével a Safariology Az élet körforgása kollekcióból.

Safari Ltd. Életcilklus - Hangya
3 590 Ft 3 090 Ft

Safari Ltd. Hangya életciklus megmutatja nekünk egy hangya fejlődési fázisait a tojásoktól a kifejlett állatig. Remek játékos tanulási lehetőség a gyermekeknek, mert nem csak tanulnak, közben jól is szórakoznak. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek.

Safari Ltd. Életciklus - Katicabogár
3 590 Ft 3 090 Ft

A négy modellből álló készlet bemutatja a hétpettyes katicabogár fejlődési stádiumait. Az életciklusa a petétől a lárván és a bábon keresztül a kifejlett egyedhez érkezik. Figyeld meg a varázslatos átváltozásokat az egyes formákat mintázó replikákon, amiknek a színe és a mérete támogatja a tanulás iránti érdeklődést, mindezt szórakoztató, nem erőltetett formában.

Safari Ltd. Életciklus - Lepke
3 590 Ft

A négy modellből álló készlet bemutatja a pompás királylepke fejlődésének négy fő stádiumát a petétől egészen a kifejlett egyedig. A lepke rendelkezik az élővilág egyik legfigyelemreméltóbb életciklusával. A készlet megismertet a formákkal, színekkel és a pete, hernyó, báb és felnőtt egyed méretarányaival és támogatja a szórakoztató tanulás utáni érdeklődést.

Safari Ltd. Életciklus - Méh

Safari Ltd. Életciklus - Méh

Értékelés: 4,8
3 590 Ft

Mindenki tudja, hogy hogy repül a méhecske virágról virágra, de azt is tudod, hogy mi található a méhkason belül? A mézelő méh fejlődési stádiumait ábrázoló készlet, ami aprólékosan kidolgozott, kézzel festett modelleket tartalmaz a Safari Ltd. vállalattól. A varázslatos átváltozások a petétől a lárván és a bábon keresztül egészen a kifejlett egyedig biztos lenyűgöznek majd.

Safari Ltd. Kaprosuchus
3 490 Ft 3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a kaprosuchus-t. Vastag bőrével és masszív állkapcsával úgy néz ki mint az élő, igaz? Ez a három-hét méteres ragadozó kinézetének hála a „kroko-vaddisznó“ megnevezést kapta.

Safari Ltd. Kék bálna
3 290 Ft 3 090 Ft

Ismerkedj meg a Kék bálnával. A legnagyobb és legnehezebb emlős az óceánokban él, és mint sok más nagy bálna, olyan mikroorganizmusokkal táplálkozik, amelyeket fogain keresztül szűr át.

Safari Ltd. Kígyók és gyíkok (5 db)
18 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Safari Kft. egy kígyó és gyík miniatűr másolat csomagjában megtalálható a Királysikló, Tüskés békagyík, Szakállasagáma, Zöld fűsikló, Zöld leguán, amely minden állatbarát kedvence lesz. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Safari Ltd. Korallkígyó

Safari Ltd. Korallkígyó

Értékelés: 5
3 490 Ft 3 190 Ft

Ismerd meg a korallkígyót! De inkább maradj tőle távol.. Egy színes mérges kígyó, mely a kobrák családjába tartozik. Jellegzetes csíkos, piros, sárga, fehér és fekete színű.

Safari Ltd. Naprendszer

Safari Ltd. Naprendszer

Értékelés: 4,3
3 490 Ft

Safari Ltd. Naprendszer játékának köszönhetően már igen fiatal korban ismereteket szerezhetenek a gyerekek Naprendszerünkről, bolygóinkról. Remek eszköz, hogy szélesítse gyermeke látókörét. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek.

Safari Ltd. Narvál
3 290 Ft

Ismerkedj meg a narvállal. A narvál része volt az egyszarvú létezésére vonatkozó feltevésnek. A narválok agyarát használják az egyszarvúk bizonyítására. Ma már tudjuk, hogy ez egy csavart agyar, amelyeket a nöstényért folytatott csaták során használnak.

Safari Ltd. Óriás manta

Safari Ltd. Óriás manta

Értékelés: 5
3 590 Ft 3 490 Ft

Ismerkedj meg a mantával. Az óriás manta, vagy rája manta egy tengeri porcos hal a manták családjából, amely mozgása a madarak repüléséhez hasonlít. A legnagyobb fajtájú rája, a cápák közeli rokonai.

Safari Ltd. Óriáskalmár

Safari Ltd. Óriáskalmár

Értékelés: 5
4 250 Ft

Ismerkedj meg a borzalmas kalmárral. A filmek és a könyvek úgy állítják be a kalmárokat, mint az óceán mélyén élő veszélyes fenevadak, azonban a tudósok nagyon keveset tudnak arról, hogyan is élnek valójában. Amint biztosan tudunk, hogy akár 18 méter hosszúra is megnőnek.

Safari Ltd. Pachyrhinosaurus
3 290 Ft 3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a pachyrhinosaurus-t. Ez a nagyméretű, szarvakkal rendelkező, növényevő dinoszaurusz nagy csordákban élt (akár több ezer egyed), vándorló életmódot folytatott . Észak-Amerika nyugati partja mentén vándoroltak.

Safari Ltd. Przewalski ló
3 290 Ft 3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Przewalski ló professzionális formájú és kézzel festett, pontos részletekkel. Ez az utolsó túlélő vadon élő faj. Az állatkertek vettek részt a faj megmentésében. A törzsfejlődésből látható, hogy a ma élő lovak 70%-a a Przewalski lótól származik. Przewalski lovak a vadonban találhatók Kínában és Mongóliában. Figuraként otthonodban is tarthatod.

Safari Ltd. Repülőmókus

Safari Ltd. Repülőmókus

Értékelés: 5
3 590 Ft 3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a repülőmókust! Ennek a mókus fajtájú emlősnek az első és hátsó végtagjai közt bőr található, amelyet meg tud feszíteni, és a fáról vagy a falról való ugrás során segítségével akár 300 métert is képes „repülni“.

Safari Ltd. Sisakos kaméleon
4 190 Ft 3 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a lény népszerű, mint háziállat. Minden állat közül a legkiválóbb védekező elszíneződéssel, göndör farokkal, és egymástól függetlenül mozgó szemekkel rendelkezik. Ismerkedj meg a sisakos kaméleonnal!

Safari Ltd. Szakállasagáma
4 490 Ft 4 120 Ft

Ismerkedj meg a szakállasagámával! Sárga, világosbarna és barnásfekete színű. Mérete eléri a 60cm-t. A szakállasagáma, éppúgy,mint a kígyók, levedli a bőrét. Az egész bőr levedlését a tüskés kinövések gátolják meg. 10–15 évig él.

Safari Ltd. Tengeri ló

Safari Ltd. Tengeri ló

Értékelés: 4
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A tengeri hal egy mitikus lény, amelynek alsó teste hal és ló a felső része. Másik neve Merhorse vagy Hippocampus de nem élő állat. A Hippocampus a föníciai mítoszokból származik. Ez szorosan kapcsolódik egy másik mítikus teremtményhez: Bak (féltestben kecske, féltestben hal), amely, mint a Bak, egyike a zodiákusnak. Figuraként otthonodban is tarthatod.

Safari Ltd. Toob Bálnák és Delfinek
4 650 Ft

Safari Ltd. Bálnák és Delfinek Toob tartalmazza a Föld legnagyobb állatait, valamennyi bálna és delfin fajtát. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 11 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.

Safari Ltd. Toob Pillangók
4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Safari Ltd. Pillangók Toob-bal megismerkedhetünk a világ legszebb pillangóival. A csomag 8 db különböző fajta, gyönyörű színes pillangót tartalmaz. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.

Safari Ltd. Toob Sarkvidék

Safari Ltd. Toob Sarkvidék

Értékelés: 5
4 650 Ft

Safari Ltd. Sarkvidék Toob segítségével megismerhetjük a sarkvidéki életet és az ott élő csodálatos állatokat. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 10 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.

Safari Ltd. Tuba - Élet a sivatagban
4 590 Ft 4 390 Ft

Tuba Élet a sivatagban egy kiváló segítőtárs a sivatagi környezet megismeréséhez. A készlet 11 figurát tartalmaz. A részletesen kidolgozott kézzel festett figurák kitűnő tanulási segédeszközként szolgálhatnak a sivatagi környezet megismeréséhez, de akár a különböző állatfajokat tartalmazó gyűjtemények kiegészítésére is kiváló .

Safari Ltd. Tuba - Élet az őserdőben
4 690 Ft

Tuba Élet az őserdőben részletesen kidolgozott figurákból áll, amik kézi festésűek. A készletben találsz: Ara papagájt, vörös szemű békát, nyílméregbékát, zöld boát, hangyászt, pókmajmot, tapírt és erdőben utazó ember figurát.

Safari Ltd. Tuba - Emberi szervek
4 590 Ft 4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tuba Emberi szervek kiváló segédeszköz a tanuláshoz! Segítségével a gyerekek könnyebben megismerhetik az egyes emberi szervek alakját. A készlet tartalma: agy, szív, gyomor, vese, máj, tüdő, vékony- és vastagbél. Megtudod mondani, hogy pontosan hol van a szerv helye?

Safari Ltd. Tuba - Hangszerek
4 590 Ft 3 720 Ft

Tuba Hangszerek 8 hangszer modelljét tartalmazza. A velük való játék közben a gyerekek könnyedén sajátítják el az új szavakat. Együtt megnevezhetitek az egyes hangszereket vagy az egyes részeiket, például a hegedűét – test, fogólap, csapok, csiga, f-lyuk, stb.

Safari Ltd. Tuba - Indiánok
4 590 Ft 4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tuba Indiánok 12 db az Észak-amerikai Powhatan indián törzs által inspirált figurát tartalmaz, akik közül maga Pocahontas is származott. A kézzel festett figurák élénk színekkel és gyönyörű részletekkel vannak díszítve, így nem csak Indiános játszásra alkalmasak. Kiváló kiegészítő az Amerika történetének, az indián törzsekről, hódító hadjáratokról és Kolumbusz Kristóf első útjairól szóló történetek elmesélésére.

Safari Ltd. Tuba - kisállatok a ZOO-ból
4 650 Ft

Indulj el a ZOO-ba és ismerkedj meg a legfiatalabb lakóival. Összesen 11 gyönyörű festett figura vár rád, amikkel kiválóan kiegészítheted az állatkertes játékaidat. A részletesen kidolgozott figurák tanítási segédeszközként is használhatók.

Safari Ltd. Tuba - Őskori élet
4 590 Ft 4 520 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tuba Őskori élet 12 figurát tartalmaz a jégkorszak idejéből, amik 4–7,5 cm méretűek. A figurák kitűnő segédeszközök az őskori élet és az evolúció tanításhoz azok számára, akik nincsenek megelégedve a tankönyvek száraz szövegével és képeivel.

Safari Ltd. Tuba - Rovarok

Safari Ltd. Tuba - Rovarok

Értékelés: 4,6
4 690 Ft

Tuba rovarok 14 különböző rovarfaj figuráját tartalmazza. Található benne: hernyó, szitakötő, pillangó, százlábú, szöcske, légy, katicabogár, pók, skorpió, csótány, méh, sáska, hangya.

Safari Ltd. Tuba - Vadnyugat
4 590 Ft 4 390 Ft

Tuba Vadnyugat 10 replikát tartalmaz, amik 4–7,5 cm nagyságúak. A figurák kitűnő segédeszközök az amerikai élet tanításhoz azok számára, akik nincsenek megelégedve a tankönyvek száraz szövegével. A történelem érdekes történetekkel teli szórakozássá is válhat.

Safari Ltd. Tubus - Állatok Galapagosból
4 690 Ft

Menj kirándulni a Galapagasba! Tudod, hogy milyen állatok várnak ott rád? Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Safari Ltd. Tubus- Háziállatok
4 650 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Milyen háziállatokat ismersz? Ismerd meg közelebbről azokat az állatokat, amelyeket az emberek otthon tartanak. Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Safari Ltd. Tubus - Korallzátony
4 650 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Merüljön el a sós tengeri vízben! Ismerd meg a mélység és a korall lakóit. Az összesen tizenegy kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Safari Ltd. Tubus - Madarak

Safari Ltd. Tubus - Madarak

Értékelés: 5
4 650 Ft

Figyeld meg a madarakat! Tudod, milyen madár szállhat kertedbe, ha csendben maradsz? Az összesen hét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Safari Ltd. Tüskés békagyík
3 490 Ft

Ismerd meg a tüskés békagyíkot! Amint megpillantod ezt a hihetetlen gyíkot, máris úgy fogod érezni, hogy az őskorba utaztál. Kicsit a varangyra emlékeztet a tüskés bőrének és a fején lévő tüskének köszönhetően.

Safari Ltd. Vietnámi malac

Safari Ltd. Vietnámi malac

Értékelés: 5
3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vietnami sertések már régóta népszerűek a kis tenyésztők körében. Ezek aprók, ellenállnak a betegségnek, tenyésztésük és etetésük nem drága. Általános állóképességük és mindenevő táplálkozásuk miatt az állatállomány ideális. A kertben legelnek és néha még keresni is kell őket! Figuraként otthonodban is tarthatod.

Safari Ltd. Zebra
3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ki ne ismerné a zebrát. A zebra a patás állatok közé tartozik, szőrzete jellemzően fekete-fehér csíkos. A csíkok mintája alapján különböztethetőek meg a zebrafajták. Általában családi csoportokban élnek, amelyek ménből állnak, kancák és kölykök kíséretében.