Sebamed Gyermekek ajakbalzsam Baba (Baby lipbalm) 4,8 g
1 200 Ft 1 110 Ft

Gyerekek ajakbalzsam garantálja a legfinomabb ellátást az első naptól kezdve. Tartalma miatt gondoskodó anyagok megakadályozzák irritáció és a gyulladás a finom bőr az ajkakon, ami nyáladzás vagy irritáció a cumi használatával. PH 5.

Sebamed Baby Oil (Oil Skin Care) 150 ml
2 190 Ft 1 940 Ft

Babaolaj Sebamed finoman és gyengéden tisztítja az érzékeny bőrt alatt a pelenkát. PH 5. 5 támogatja a teremtés és helyreállítási a bőr természetes védőburkot, amely fejleszti az első hónapban.

Sebamed Sensitiv e bőr (Shower Oil) 200 ml
2 120 Ft

Tusfürdő nagyon érzékeny bőrre 100% szappan-mentes lúgos alkatrészek és támogatja a védelmet a bőr és lágyítja meg. Összetétel kíméli a bőrt 50% olajtartalmú, amelyek fenntartják az egyensúlyt a lipidek. PH 5. 5 támogatja a helyreállítási természetes védő palástját a bőrt.

Sebamed Baba mosás krém extra finom baba (Baby Wash Extra Soft) 200 ml
2 660 Ft 2 320 Ft

Enyhe mosással szappan mentes emulzió alapú e j-komplex felületaktív negyedik generációs. Ez teszi a baba bőrét nagyon jól tolerálható. A pH-értéke 5,5 támogatja fenntartása nedvesség egyensúlyt a bőr, és pozitív hatást gyakorol a fejlesztésére természetes védekezési sav köpeny.

Sebamed Baby baba popsikrém a pelenkakiütés ellen (Diaper Rash Cream) 100 ml
2 810 Ft 2 480 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Baba popsikrém - hatékony enyhülés és védelem a pelenkakiütés ellen, enyhíti a pelenka okozta kipirosodást.  Amikor a baba megszületik, a bőre még nem rendelkezik a természetes savvédő köpennyel, ezért fontos az egészséges bőr pH értékével megegyező kémhatású popsikrém használata. .

Sebamed Gyermek baba krém (Protective arcápoló krém) 50 ml
3 180 Ft 2 590 Ft

Gyermek bőr nagyon puha, mert hiányzik a lipidek. Csak az első hónapokban a gyermek élete alakú természetes védőréteget, és ezért hajlamos kiszáradni. Gyermek bőr krém allantoin és a hialuronsav hidratálja a finom és érzékeny bőrre a gyermekek.

Sebamed Balzsam minden hajtípusra Classic (hajregeneráló balzsam) 200 ml
2 850 Ft

Hair kondicionáló aktív növényi kivonatok, amelyek behatolnak a haj, helyreállítása szerkezetét és rugalmasságát. Támogatja a hasznosítás a természetes védő palástját a bőr, a fej, pH értéke 5,5, ami egy természetes és egészséges bőrt. Balzsam alkalmas minden hajtípushoz.

Sebamed Sampon festett haj Classic (Color Care sampon) 200 ml
3 140 Ft

Sampon célja a mindennapi mosás színes, törékeny haj és érzékeny fejbőrt. Kezelt haj óvatosan, és biztosítja számukra az intenzív ellátás. A fejbőr egészségesebb miatt pH = 5,5, amely támogatja a sav köpeny, amely javítja a gát működését.

Sebamed Emelés krém Q10 Anti-Aging (mm Eye Cream) 15 ml
3 790 Ft 3 230 Ft

Mintegy 32% -kal kevesebb ránc 28 nap után. Természetes bőr Q10 koenzim aktiválja az anyagcserét, a sejtek regenerálódását. A termelés csökken, a 30. évben, így fontos, hogy szállít a bőrt. Krém védi és helyreállítja a bőr rugalmasságát a szem körül.