SENNHEISER HD 600 Avantgarde dinamikus hi-fi/professzionális sztereó fejhallgató
10x

SENNHEISER HD 600 Avantgarde dinamikus hi-fi/professzionális sztereó fejhallgató

124 990 Ft
Utolsó darab!

HD 600 Avantgarde egy audiofil minőségű, nyitott, dinamikus hi-fi/professzionális sztereó fejhallgató. A tökéletesített membrán-kialakítás kiküszöböli az állóhullámok kialakulását a membránanyagban. A HD 600 közvetlenül a legkiválóbb minőségű hi-fi rendszerekhez csatlakoztatható, főként DAT-, DVD-, MD- és CD-lejátszókhoz. Ez a fejhallgató ideális választás azon hangmérnökök számára, akik klasszikus zenei felvételeket készítenek.

Forgalmazó: MALL
SENNHEISER HD 650 Audiofil nyitott dinamikus fejhallgató
3x

SENNHEISER HD 650 Audiofil nyitott dinamikus fejhallgató

162 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab!

Prémium High-end fejhallgató a méltán híres Sennheiser-től. Kiváló hangzásélményt nyújt, az új audió formátumok maximális élvezetéért (frekvenciatartomány akár 39 kHz ). A Sennheiser HD600-as fejhallgató utód modellje. Kényelmes viselet, tiszta hangzás, erőteljes basszus.

Forgalmazó: MALL
SENNHEISER HD 660 S
46x

SENNHEISER HD 660 S

169 990 Ft
Ingyen szállítás

Profesionální fejhallgató a szenvedélyes zenerajongóknak kitűnően precíz és transzparens hangzással. A membránok tökéletes irányítása, könnyű alumínium lengőtekercsek, alacsony impedancia a hordozható lejátszókhoz, OFC-réz kábelek, erős és könnyű nyitott konstrukció, puha párnázás, kábel 6,35 mm vagy 4,4 mm Pentaconn csatlakozóval, redukció 3,5 mm-re.

Forgalmazó: MALL
SENNHEISER Set 880, fekete
8x

SENNHEISER Set 880

101 990 Ft
Utolsó darab!

A prémium hallássegítő rendszer a televízió és egyéb eszközök otthoni hallgatására szolgál. A Sennheiser Set 880 tökéletesen tiszta és kiegyensúlyozott hangzást biztosít a digitális vezeték nélküli működés teljes kényelmével. Biztosan értékelni fogod a terjedelmes gombokat, az érthető LED figyelmeztetéseket, valamint azt, hogy egy töltéssel akár 18 óra zavartalan működésre képes.

Forgalmazó: MALL
SENNHEISER HD 560S
24x

SENNHEISER HD 560S

65 490 Ft
Ingyen szállítás

Az igazi audiofilok és audiofilok fülére tervezett fekete szépségek – ezek a fő vezetékes fejhallgatók Sennheiser HD 560S, amelyek ferde 38 mm-es átalakítókkal vannak felszerelve, amelyek az optimális hangterjedés mögött állnak a fülhöz és a hang tökéletes tisztasága és természetessége mögött. A modell széles, 6 és 38000 Hz közötti frekvenciaválasz, 120 ohmos impedancia és 110 dB-es érzékenység jellemzi. A csomagban 3m hosszú audiokábel található 6,3 mm-es jack-csatlakozóval.

Forgalmazó: MALL
SENNHEISER HD 599 Fejhallgató, Elefántcsont
69x

SENNHEISER HD 599 Fejhallgató

69 990 Ft
Utolsó darab!

Sennheiser HD 599 egy hátul nyitott fejhallgató, mely lenyűgözően természetes térhatású hangzást kínál. Ez az extra méretű, prémium minőségű fejhallgató a Sennheiser 500-as sorozatának csúcsmodelljeként nagyméretű fülkagylóinak és puha, cserélhető fülpárnáinak köszönhetően nagyon jó minőségű hangzást és kényelmes viseletet biztosít. A HD 599 fülre-fekvő kialakítással rendelkezik. A puha, cserélhető fülpárnákkal ellátott, nagyméretű fülkagylóknak köszönhetően füleidnek csak a hangzást kell élvezniük. Hallható, látható és tapintható minőség.

Forgalmazó: MALL
SENNHEISER CX Plus True Wireless, fekete
22x

SENNHEISER CX Plus True Wireless

51 990 Ft

A gyönyörű és természetes hangzású Sennheiser CX Plus True Wireless Bluetooth 5.2 fülhallgató csúcskategóriás 7 mm-es átalakítókkal és ANC technológiával rendelkezik, amely aktívan elnyomja a környezeti zajokat. A hangot a Smart Control alkalmazáson keresztül lehet beállítani. Egy feltöltésre akár 8 óra zenehallgatást nyújt, ezt a töltőtok további 16 órával egészíti ki. IPX4 vízállóságot biztosító tanúsítvány.

Forgalmazó: MALL
SENNHEISER MOMENTUM True Wireless 2, fekete
90x

SENNHEISER MOMENTUM True Wireless 2

92 990 Ft

A Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2 prémium kategóriás, Bluetooth 5.1 hordozható fülhallgató csillagos ötöst érdemel a sok basszussal és részletgazdagsággal ellátott tökéletesen dinamikus hangjáért. ANC technológiával van felszerelve a környezeti zaj aktív elnyomása érdekében, tartalmaz egy minőségi mikrofont az érthető handsfree hívások lebonyolítására, üzemideje 7 óra, töltőtok pedig készen áll 3 teljes töltésre.

Forgalmazó: MALL
SENNHEISER CX True Wireless, fekete
41x

SENNHEISER CX True Wireless

40 990 Ft

Kiváló füldugók a handsfree telefonáláshoz és a mindennapi zenehallgatáshoz – ez a hordozható Bluetooth 5.2 fülhallgató a Sennheiser CX True Wireless, amely dinamikus hanggal és MEMS mikrofonnal rendelkezik a tiszta hívásokhoz. A hang a hangszínszabályzóval állítható. Egy feltöltéssel 9 óra üzemidőt biztosít, ezt további 18 órával neghosszabbítja a töltőtok. A fülhallgató a Smart Control alkalmazással vezérelhető.

Forgalmazó: MALL
SENNHEISER HD350BT, fekete
137x

SENNHEISER HD350BT

26 990 Ft

Az első osztályú dinamikus hang, ami számos audiofilnak fog örömet okozni, azt kínálja a Sennheiser HD350BT vezeték nélküli Bluetooth 5.0 fejhallgató, amely minőségi 32 mm meghajtókkal és kiváló passzív elszigeteltséggel rendelkezik a környezeti zajtól és aptX LL kodek használattal. Egy feltöltessél akár 30 órát működőképes, mikrofonnal rendelkezik a handsfree hívásokhoz és támogatja a hangsegédeket.

Forgalmazó: MALL
SENNHEISER IE 100 PRO BT, fekete

SENNHEISER IE 100 PRO BT

53 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab!

A kiváló hangzást szinte nulla torzítással a Sennheiser IE 100 PRO BT vezetékes fülhallgató nyújtja, amely szélessávú meghajtókkal rendelkezik, valamint True Response technológiával biztosítja a természetes hangzást, nagyszerű dinamikával. A fülhallgató egy leválasztható kábel által csatlakozik beépített vezérléssel. Az EK 500 G4/EK 2000 vevő által visszahallgatásra és meghallgatásra alkalmas.

Forgalmazó: MALL
SENNHEISER HD 300, fekete
35x

SENNHEISER HD 300

16 990 Ft

Élvezd a kedvenc zenéidet bárhol. A Sennheiser HD 300 zárt dinamikus fejhallgató jól izolálja a környezeti zajokat, minőségi sztereó hangzást biztosít, illetve a puha fülpárnáinak és a könnyű konstrukciójának köszönhetően nagyon kényelmes. Utazáshoz összecsukható és 1,4 m hosszú kábellal rendelkezik.

Forgalmazó: MALL