Sesderma A Sesgen 32 (Cell Activating Serum) újraaktiválása 30 ml
16 580 Ft

14 100 Ft

Akció

Jelentősen meghosszabbítja a sejtek életét és megújítja a sérülteket. Magas antioxidációt biztosít a bőrnek, jól hidratálja és vitalitást kölcsönöz. A szérum eredményeként a bőr jelentősen megfiatalodik, a fáradtság eltűnik, a ráncok simulnak és a bőr fényesebb.


Sesderma Acglicolic Classic (Moisturizing Gel Cream) 50ml
12 890 Ft

Hidratáló krém gél könnyű, zsírmentes konzisztenciával olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek lelassítják az öregedő hatásokat. Alkalmas olajos, vegyes és akne bőrre. A nanotechnológia növeli a hatóanyagok penetrációját a bőr mélységébe.


Sesderma Arcápoló szett Faktor G Renew
15 960 Ft

A készlet tartalmazza:

Regeneráló krém G faktorral Renew ( Rejuven krém) 50 ml Pleť szérum az arciális növekedési faktor G faktorral (Lipid Bubbles szérum) 30 ml .


Sesderma Azelac (Moisturizing Gel) 50 ml
9 510 Ft

A hidratáló gél az akne számára hajlamos bőrre, különösen rózsaszín akne kezelésére. A gél nyugtató hatású, nyugtatja a bőrt és enyhíti az irritációt. Ezenkívül egy finom, zöld színű pigmentet tartalmaz, amely az első használatból származó vörösödéscsökkentő hatást biztosítja.


Sesderma Bőrápoló csomag Sesgen 32
16 580 Ft

A készlet tartalmazza:

A Sesgen 32 (sejt aktiváló szérum) újraaktiválása 30 ml Regeneráló krém száraz bőrre Sesgen 32 (Cell Activating Cream) 50 ml .


Sesderma Daeses bőrápoló ajándékcsomag
12 980 Ft

A készlet tartalma:

Zpevňující krém mély ráncok a szem körül és az ajkak Daeses (szem és az ajkak Contour Cream) 30 ml Daeses (emelő krém) emelő krém 50 ml .


Sesderma Daeses (Immediate Lifting Effect Serum) 5 x 2 ml
6 510 Ft

Azonnal növeli az egyes bőrtípusok rugalmasságát és feszességét. A ráncokat simítja, eltávolítja a fáradtság érzését és mélyen csillapítja a bőrt. A szérum alkalmazása megakadályozza például a bőrpazarlást a fogyás vagy a napfény túlzott kitettségének köszönhetően.


Sesderma Daeses (Lifting Cream) 50 ml
12 980 Ft

Az intenzíven dúsító, ránctalanító nappali krém növeli a bőr rugalmasságát és feszességét az emelő hatás eléréséhez. Kifejezetten száraz bőrre – erős hidratáló hatásra és érett bőrre tervezve – javítja az arc kontúrját és a bőr rugalmasságát. Az emberi bőr számára semleges pH-értéke 5,5.


Sesderma Factor G Renew (Eye Contour) 15 ml
11 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szemhéj megőrzi és erősíti a bőrt. Ez megakadályozza a képzeletbeli ráncok megjelenését és a fedelek leesését. A krémben a nanotechnológiát arra használják, hogy növelje az összetevők behatolását a bőr mélységébe.


Sesderma (Foamy Soap-Free Cream) 300 ml
6 510 Ft

Nem szappanos krém minden bőrtípusra, különösen puha és érzékeny bőrre, amely nem áztatja a szappant. Tökéletesen tisztítja arcát, gyorsan és egyszerűen eltávolítja a sminket arcodból és szemkontaktusából.


Sesderma Frissítő Retises és hialuronsavval Retises (Anti-Aging Gel) 30 ml
11 880 Ft

10 100 Ft

Akció

A gélt terápiaként kell használni a bőr retinol elleni feltöltésére. Ez a gondoskodás a bőr öregedésének megelőzésére. Meggyógyult a leégés károsodása, elősegíti a pigmentációt, serkenti az új kollagén termelését, megvédi a bőrt a szabad gyökök ellen.


Sesderma Hidraderm (Facial Cream) hidratáló krém 50 ml
12 890 Ft

A hidratáló különösen ajánlott száraz és érzékeny bőrre. A krém összetétele hialuronsavon alapul, melynek köszönhetően a bőr minden rétegére hatással van az arcra, biztosítja hosszú és optimális nedvességét és megakadályozza a szárítást.


Sesderma Hidraderm TRX & Reti Age bőrápoló szett
21 110 Ft

Újdonság

A készlet tartalmazza:

Pigment Gel Gel krém normál és vegyes Hidraderm (gélkrém) 50 ml-re Liposzómás öregedésgátló szérum emelő hatással 30 ml öregedés elleni szérum .


Sesderma Hidratáló a bőr aknetickou Mandelac (Moisturizing Cream) 50 ml
14 630 Ft

Könnyű krém, erős hidratáló hatással az öregedés ellen. Ajánljuk a száraz bőrre az öregedés és a festés jeleit. Ideális mint bőrpreparátum kémiai peelinghez vagy lézerterápiához. A Mandelac krémben alkalmazott nanotechnológia megkönnyíti a hatóanyagok penetrációját a mély bőrbe.


Sesderma Hidratáló arckrém Hidraderm (Moisturizing Facial Cream) 50 ml
7 570 Ft

Száraz, száraz és érzékeny bőrre kifejlesztett, intenzíven hidratáló krém. Könnyű konzisztenciájú, nagyon gyorsan felszívódik, és nem hagyja el a bőr burkolórétegét. Frissíti a bőrt és megóvja a külső hatásoktól, mint például a száraz levegő, fagy vagy mosószerek.


Sesderma Hidratáló krém (Moisturizing Cream) 50 ml
9 510 Ft

A krémet érzékeny bőrre tervezték, érrendszeri problémákkal, erythematosus és akne. Az O tartalmaz egy finom, zöld színű pigmentet, amely az első használatból származó vörösségcsökkentő hatást biztosítja. Megbízhatóan véd a külső káros hatásoktól és növeli a bőr rugalmasságát.


Sesderma Hidratáló zselé (Moisturizing Gel) 50 ml
8 320 Ft

Gél kellemes, könnyű konzisztenciával. Úgy tervezték, hogy zsíros bőr, a bőr hajlamos akne és akne hegek, és tartalmazza a leghatékonyabb kombinációja béta-hidroxisavak. A gél visszanyeri a bőr kényelmét, hidratálja, frissíti és kiszárad.


Sesderma Hámlasztó bőrradír abradermolhoz (Microdermabrasion Creme) 50 g
8 110 Ft

Az Abradermol krémet minden bőrtípusra tervezték, különösen érett bőrre, akne, olajos, seborrheikus és vegyes. A borotválkozás, festés és hegesedés kezelésénél is bizonyított. Minden kezelést megelőzően tökéletesen előkészíti a bőrt, növeli a más készítmények hatóanyag-felszívódását.


Sesderma Liposzómás szérum (Liposomal Serum) 30 ml
13 640 Ft

A C-vitamin legstabilabb formájával rendelkező szérum, amely a nanotechnológia alkalmazásával mély rétegekbe kerül. A C-VIT szérum antioxidáns hatású a bőrön, sugárzó megjelenést kölcsönöz és elősegíti a kollagén szintézist.


Sesderma (Moisturizing Gel Cream) 50 ml
8 320 Ft

Finom arckrém, szelíd, gyengéd, nem zsíros konzisztenciával. Ajánlott a pattanásokra hajlamos bőrön. Használható olajos és vegyes bőrre is. A krém könnyű konzisztenciája nem terheli a bőrt és gyorsan felszívódik.


Sesderma Regeneráló krém száraz bőrre Sesgen 32 (Cell Activating Cream) 50 ml-15%
15 660 Ft

13 270 Ft

Akció

Ez biztosítja a tökéletes táplálkozás hatását, hidratálja és simítja a bőr szerkezetét. Ez mutatja az öregedés jeleit a DNS-ben és serkenti a géneket a regenerációs folyamatban. A szérum eredményeként a bőr jelentősen megfiatalodik, a fáradtság eltűnik, a ráncok simulnak és a bőr fényesebb.