Sesderma Azelac (Moisturizing Gel) 50 ml
10 150 Ft

A hidratáló gél az akne számára hajlamos bőrre, különösen rózsaszín akne kezelésére. A gél nyugtató hatású, nyugtatja a bőrt és enyhíti az irritációt. Ezenkívül egy finom, zöld színű pigmentet tartalmaz, amely az első használatból származó vörösödéscsökkentő hatást biztosítja.

Sesderma Bőrápoló csomag Sesgen 32
17 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A készlet tartalmazza:

A Sesgen 32 (sejt aktiváló szérum) újraaktiválása 30 ml Regeneráló krém száraz bőrre Sesgen 32 (Cell Activating Cream) 50 ml .

Sesderma C-VIT (Moisturizing Facial Cream) 50 ml
13 840 Ft

A hidratáló arckrém a fáradt, unalmas és energiát áteresztő bőr megmentése. Megakadályozza és kezeli az öregedés hatásait, visszanyeri a bőr életképességét, erősségét, rugalmasságát és gyönyörű színét. Napról napra a bőre erősebb lesz, simább, nedves és fényesebb lesz.

Sesderma Daeses (Immediate Lifting Effect Serum) 5 x 2 ml
6 950 Ft

Azonnal növeli az egyes bőrtípusok rugalmasságát és feszességét. A ráncokat simítja, eltávolítja a fáradtság érzését és mélyen csillapítja a bőrt. A szérum alkalmazása megakadályozza például a bőrpazarlást a fogyás vagy a napfény túlzott kitettségének köszönhetően.

Sesderma Daeses (Lifting Cream) 50 ml
13 840 Ft

Az intenzíven dúsító, ránctalanító nappali krém növeli a bőr rugalmasságát és feszességét az emelő hatás eléréséhez. Kifejezetten száraz bőrre – erős hidratáló hatásra és érett bőrre tervezve – javítja az arc kontúrját és a bőr rugalmasságát. Az emberi bőr számára semleges pH-értéke 5,5.

Sesderma Factor G Renew (Eye Contour) 15 ml
12 710 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szemhéj megőrzi és erősíti a bőrt. Ez megakadályozza a képzeletbeli ráncok megjelenését és a fedelek leesését. A krémben a nanotechnológiát arra használják, hogy növelje az összetevők behatolását a bőr mélységébe.

Sesderma (Foamy Soap-Free Cream) 300 ml
6 950 Ft

Nem szappanos krém minden bőrtípusra, különösen puha és érzékeny bőrre, amely nem áztatja a szappant. Tökéletesen tisztítja arcát, gyorsan és egyszerűen eltávolítja a sminket arcodból és szemkontaktusából.

Sesderma Hidraderm (Facial Cream) hidratáló krém 50 ml
13 760 Ft

A hidratáló különösen ajánlott száraz és érzékeny bőrre. A krém összetétele hialuronsavon alapul, melynek köszönhetően a bőr minden rétegére hatással van az arcra, biztosítja hosszú és optimális nedvességét és megakadályozza a szárítást.

Sesderma Hidraloe arc- és testápoló hidratáló gél (Aloe Gel) 250 ml
5 670 Ft

A Hidraloe arc- és testápoló hidratáló gél hidratálja, frissíti, megnyugtatja, lágyítja és védi a bőrt. Használata különösen napsütés és téli sportok után javasolt. Ideális borotválkozáshoz és szőrtelenítéshez, gyorsan felszabadítja a bőrt és csökkenti a vörösséget.

Sesderma Hidratáló arckrém Hidraderm (Moisturizing Facial Cream) 50 ml
8 080 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Száraz, száraz és érzékeny bőrre kifejlesztett, intenzíven hidratáló krém. Könnyű konzisztenciájú, nagyon gyorsan felszívódik, és nem hagyja el a bőr burkolórétegét. Frissíti a bőrt és megóvja a külső hatásoktól, mint például a száraz levegő, fagy vagy mosószerek.

Sesderma Hidratáló krém (Moisturizing Cream) 50 ml
10 150 Ft

A krémet érzékeny bőrre tervezték, érrendszeri problémákkal, erythematosus és akne. Az O tartalmaz egy finom, zöld színű pigmentet, amely az első használatból származó vörösségcsökkentő hatást biztosítja. Megbízhatóan véd a külső káros hatásoktól és növeli a bőr rugalmasságát.

Sesderma Hidratáló zselé (Moisturizing Gel) 50 ml
8 880 Ft

Gél kellemes, könnyű konzisztenciával. Úgy tervezték, hogy zsíros bőr, a bőr hajlamos akne és akne hegek, és tartalmazza a leghatékonyabb kombinációja béta-hidroxisavak. A gél visszanyeri a bőr kényelmét, hidratálja, frissíti és kiszárad.

Sesderma (Moisturizing Gel Cream) 50 ml
8 880 Ft

Finom arckrém, szelíd, gyengéd, nem zsíros konzisztenciával. Ajánlott a pattanásokra hajlamos bőrön. Használható olajos és vegyes bőrre is. A krém könnyű konzisztenciája nem terheli a bőrt és gyorsan felszívódik.

Sesderma SPF 50 Repaskin (Sunscreen Gel Cream) 50 ml
8 650 Ft

A legújabb generációs gél alkalmazásával a krém-gél védi a káros UV sugárzást, miközben korrigálja a DNS károsodását a sejtek szintjén. Behatolódik a bőr legmélyebb rétegébe. Olyan „filmet“ hoz létre a bőrfelületen, amely megakadályozza a nedvességvesztést. Ideális a mindennapi használatra, pl.