Sesderma Azelac (Moisturizing Gel) 50 ml
10 420 Ft 9 740 Ft

A hidratáló gél az akne számára hajlamos bőrre, különösen rózsaszín akne kezelésére. A gél nyugtató hatású, nyugtatja a bőrt és enyhíti az irritációt. Ezenkívül egy finom, zöld színű pigmentet tartalmaz, amely az első használatból származó vörösödéscsökkentő hatást biztosítja.

Sesderma Daeses (Immediate Lifting Effect Serum) 5 x 2 ml
8 000 Ft 7 640 Ft

Azonnal növeli az egyes bőrtípusok rugalmasságát és feszültségét. Kisimítja a ráncokat, eltávolítja a fáradtságot és mélyen hidratálja a bőrt. A szérum használata megakadályozza például a bőr lehullását, amelyet súlycsökkenés vagy a napfény túlzott kitettsége okozhat.

Sesderma Factor G megújítja a (Biostimulating Ampoules) 7 x 2 ml
9 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A növekedési faktorok koncentrációja miatt a szérum globálisan hat az öregedés jeleire és megújítja a bőrt. Ez az intenzív heti kezelés azonnali hatást biztosít, amely fáradtabbá és tisztábbá teszi a bőrt.

Sesderma Hidraloe arc- és testápoló hidratáló gél (Aloe Gel) 250 ml
5 820 Ft 4 650 Ft

A Hidraloe arc- és testápoló hidratáló gél hidratálja, frissíti, megnyugtatja, lágyítja és védi a bőrt. Használata különösen napsütés és téli sportok után javasolt. Ideális borotválkozáshoz és szőrtelenítéshez, gyorsan felszabadítja a bőrt és csökkenti a vörösséget.

Sesderma Hidratáló a bőr aknetickou Mandelac (Moisturizing Cream) 50 ml
16 020 Ft 13 950 Ft

Könnyű krém, erős hidratáló hatással az öregedés ellen. Ajánljuk a száraz bőrre az öregedés és a festés jeleit. Ideális mint bőrpreparátum kémiai peelinghez vagy lézerterápiához. A Mandelac krémben alkalmazott nanotechnológia megkönnyíti a hatóanyagok penetrációját a mély bőrbe.

Sesderma Hidratáló arckrém Hidraderm (Moisturizing Facial Cream) 50 ml
8 300 Ft 7 140 Ft

Száraz, száraz és érzékeny bőrre kifejlesztett, intenzíven hidratáló krém. Könnyű konzisztenciájú, nagyon gyorsan felszívódik, és nem hagyja el a bőr burkolórétegét. Frissíti a bőrt és megóvja a külső hatásoktól, mint például a száraz levegő, fagy vagy mosószerek.

Sesderma Hidratáló krém (Moisturizing Cream) 50 ml
10 420 Ft 7 960 Ft

A krémet érzékeny bőrre tervezték, érrendszeri problémákkal, erythematosus és akne. Az O tartalmaz egy finom, zöld színű pigmentet, amely az első használatból származó vörösségcsökkentő hatást biztosítja. Megbízhatóan véd a külső káros hatásoktól és növeli a bőr rugalmasságát.

Sesderma Hidratáló zselé (Moisturizing Gel) 50 ml
9 110 Ft 8 480 Ft

Gél kellemes, könnyű konzisztenciával. Úgy tervezték, hogy zsíros bőr, a bőr hajlamos akne és akne hegek, és tartalmazza a leghatékonyabb kombinációja béta-hidroxisavak. A gél visszanyeri a bőr kényelmét, hidratálja, frissíti és kiszárad.

Sesderma Lactyferrin (Hand Sanitizer Gel) 250 ml kézfertőtlenítő gél
6 930 Ft 5 080 Ft

A gyors kézhigiéniának köszönhetően segít megelőzni a fertőzéseket, legyen bárhol. A fertőtlenítő gél laktoferrint tartalmaz, amely gyakorlatilag glikoproteint hordozó vas. A glikoprotein az anyatejben, a nyálban és a könnyekben is megtalálható anyag.

Sesderma Liposzómás szérum (Liposomal Serum) 30 ml
14 940 Ft 11 520 Ft

A C-vitamin legstabilabb formájával rendelkező szérum, amely a nanotechnológia alkalmazásával mély rétegekbe kerül. A C-VIT szérum antioxidáns hatású a bőrön, sugárzó megjelenést kölcsönöz és elősegíti a kollagén szintézist.

Sesderma (Moisturizing Gel Cream) 50 ml
9 080 Ft

Finom arckrém, szelíd, gyengéd, nem zsíros konzisztenciával. Ajánlott a pattanásokra hajlamos bőrön. Használható olajos és vegyes bőrre is. A krém könnyű konzisztenciája nem terheli a bőrt és gyorsan felszívódik.

Sesderma (Radiance Glowing Fluid) C-VIT fényesítő (Radiance Glowing Fluid) 50 ml
16 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A könnyű, puha krém gyorsan felszívódik, és frissességi érzést hagy maga után. A hatóanyagok kivételes összetételének köszönhetően javítja a bőr megjelenését, megvilágítja és egyensúlyozza a színét, csökkenti a foltokat és megakadályozza azok újbóli megjelenését.

Sesderma SPF 50 Repaskin (Sunscreen Gel Cream) 50 ml
8 880 Ft 6 800 Ft

A legújabb generációs gél alkalmazásával a krém-gél védi a káros UV sugárzást, miközben korrigálja a DNS károsodását a sejtek szintjén. Behatolódik a bőr legmélyebb rétegébe. Olyan „filmet“ hoz létre a bőrfelületen, amely megakadályozza a nedvességvesztést. Ideális a mindennapi használatra, pl.