Sigma ROX 7.0 GPS, Fekete

Sigma ROX 7.0 GPS, Fekete

Értékelés: 4,7
46 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Sigma ROX 7.0 GPS a legkisebb navigációs készülék a gyártótól. Végig követheted az edzéseidet, vagy teljesítheted az előre feltöltött tervet. A komputer automatikusan jelez, ha utadon egy Strava szegmens található és már mehetsz is a KOM-ért! Többféle profilt is beállíthatsz, így néhány gombnyomással válthatsz pl. országútiról MTB-re. Az egyszerű navigáció és „follow track" funkció mellett az autós GPS-eknél már megszokott POI-kat is beállíthatsz úticélnak.

Sigma ROX 11.0 GPS szett, Fekete
92 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

ASigma ROX 11.0 GPS sokféle funkcióval rendelkező kiváló készülék. ANT+rendszer segítségével pedálfordulat-mérőt, pulzusmérőt, wattmérőt és a pontosabb sebességkijelzés érdekében sebesség jeladót is párosíthatsz az eszközhöz. Elektromos váltóval rendelkezik az akkumulátor töltöttségéről, az aktuálisan használt áttételekről és azok arányáról is információt kaphatnak a teljesen személyre szabható kijelzőn. Navigáció, Strava szegmensek, már szinte természetes funkciók a top ROX-ban.

Sigma Pure GPS Kerékpár computer
20 490 Ft

Egy rendkívül könnyen kezelhető készülék újszerű technológiával. Letisztult, nagy kijelzővel és számos, egyéb hasznos funkcióval ellátva. Navigációs funkciója könnyen visszavezet a kiindulási pontra vagy egyéb beállított pontokra. A kijelzőn minden, fontos adat nyomon követhető, beleértve a tengerszintfeletti magasságot is. A DATA CENTERben vagy a SIGMA LINK alkalmazásban lehetőség van az adatok kiértékelésére is.

Sigma Pure 1 ATS Kerékpár Computer
8 490 Ft

Sigma Pure 1 ATS Kerékpár Computer letisztult, egyszerű dizájnjával ideális választás bárki számára. Nagy méretű kijelzőjén jól láthatóak a legfontosabb információk. Képes a sebesség, a megtett távolság és a menetidő mérésése. Vezetél nélküli és cseppálló kialakításának hála nagyon egyszerűen és kényelmesen használható.

Sigma mellkasi öv R1 Duo Ant+/Bluetooth
14 990 Ft

2 év garancia

Mellkasi pulzusmérő öv több, mint 1,3 év üzemidővel napi 1 óra használat mellett. Kompatibilis Bluetooth Smart-tal és ANT+-szal. Laminált elektródákkal a bőrrel való jobb érintkezés érdekében. A Sigma mellkasi öv R1 Duo Ant+/Bluetooth 30°C-ig kézzel mosható.

Sigma lámpa Buster 700

Sigma lámpa Buster 700

Értékelés: 5
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kerékpár lámpa IPX4 vízállósággal. Állítható tartóval, LED akkutöltöttség jelzővel és microUSB töltővel. Akár 100 méterre is elvilágít és 4 üzemmóddal rendelkezik. A Sigma lámpa Buster 700 miden típusú kormányra alkalmas.

Sigma lámpa Aura 80 USB

Sigma lámpa Aura 80 USB

Értékelés: 5
15 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kerékpár lámpa IPX4 vízállósággal. Állítható tartóval, LED akkutöltöttség jelző és USB töltő. Akár 90 méterre is elvilágít és 4 üzemmóddal rendelkezik. A Sigma lámpa Aura 80 USB miden típusú kormányra alkalmas.

Sigma Buster 100 Kerékpárlámpa
6 890 Ft

Sigma Buster 100 Kerékpárlámpa kiváló segítő az éjjeli kalandokhoz. A 120 lumen megvilágít minden sarkot és 62g súlyának köszönhetően sisakra is rögzíthető.

Sigma MC 10 Moto Motoros sebességmérő
8 590 Ft

MC 10 Moto Motoros sebességmérő tökéletes választás a motorozás szerelmeseinek, azonban a kissebb méretű motorokra és robogókra is alkalmas mint sebességmérő eszköz. Mutatja a sebességet, időt, megtett távolágot, és mindent ami fontos menet közben.

Sigma lámpa Buster 300

Sigma lámpa Buster 300

Értékelés: 4,5
10 490 Ft

Kerékpár lámpa IPX4 vízállósággal. Állítható tartóval, LED akkutöltöttség jelzővel és microUSB töltővel. Akár 70 méterre is elvilágít és 4 üzemmóddal rendelkezik. A Sigma lámpa Buster 300 miden típusú kormányra alkalmas.

Sigma BC 23.16 STS/CAD Kerékpár computer
44 490 Ft
+ ingyen szállítás

Sigma BC 23.16 STS/CAD Kerékpár computer kiváló választás azok számára, akik sportos, ugyanakkor elegáns sebességmérőt keresnek kerékpárjukra. Nagy méretének és kijelzőjének köszönhetően a mért adatok jól látszanak rajta. Az eszköz nemcsak a kerékpárral és az úttal kapcsolatos adatokat méri, így kiválóan alkalmas arra is, hogy nyomonkövesse edzésének adatait egyaránt, például a pulzusszámot és az elégetett kalóriát is. A kerékpár computer adatai Android okostelefonra is letölthetők, így könnyen elemezheti és elmentheti azokat.

Sigma lámpa Nugget II. Flash-25%

Sigma lámpa Nugget II. Flash

Értékelés: 4,3
3 990 Ft 2 990 Ft

Akció

Hátsó kerékpár lámpa IPX4 vízállósággal. Állítható tartóval, LED akkutöltöttség jelzővel és microUSB töltővel. Akár 400 méterre is elvilágít és 3 üzemmóddal rendelkezik. Sigma lámpa Nugget II. A Flash egy fresnel lencsével van felszerelve, ami nagy fényeloszlást biztosít.

Sigma lámpa Blaze

Sigma lámpa Blaze

Értékelés: 4,9
6 290 Ft

Kerékpár lámpa IPX4 vízállósággal és töltöttségjelzővel. Gumi rögzítő gyűrű is tartozik hozzá. A Sigma lámpa Blaze nappali és éjszakai üzemmóddal és fényérzékelővel is rendelkezik.

Sigma ATS távadó

Sigma ATS távadó

Értékelés: 4
7 990 Ft

Sigma ATS távadó Kivállóan helyettesíti az elhagyott, elromlott eredeti jeladót. Vezeték néküli kerékpáros sebességmérő készülékek alkatrésze. Egyszerű és biztonságos rögzítés.

Sigma lámpa Aura 60 USB + Nugget II.
15 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lámpa kerékpárra IPX4 vízállósággal. Állítható tartót, az akkumulátor állapotát jelző LED-et, valamint USB töltőt tartalmaz. Az elülső távolság 70 méter, a hátsó pedig 400 méter. A Sigma lámpAura 60 USB + Nugget II. lámpa minden kerékpárra alkalmas.

Sigma Sporttester PC 25.10 Blue
27 270 Ft 15 980 Ft

PC 25. 10 pulzusmérő egyszerű üzemeltetés és berendezések minden fontos funkció tökéletes kiegészítője minden sportolóknak, akik a képzés hatékonyságát. Két előre beállított edzési zóna vagy kézi zóna beállítás használható az edzéshez.

Sigma lámpa Buster 300 + Nugget II. Flash
12 990 Ft

Lámpa kerékpárra IPX4 vízállósággal. Állítható tartót, az akkumulátor állapotát jelző LED-et, valamint microUSB töltőt tartalmaz. Az elülső távolság 35 méter, a hátsó pedig 400 méter. Sigma lámpa Buster 300 + Nugget II. A Flash minden típusú kerékpárra alkalmas.

Sigma tartó Butler III. GPS

Sigma tartó Butler III. GPS

Értékelés: 4,8
5 490 Ft

Tartó adapterrel, amely lehetővé teszi akciókamera vagy lámpa rögzítését. Távtartó betétek a különböző átmérőjű kormányokhoz. Sigma tartó Butler III. A GPS aerodinamikus formájú.

Sigma Sporttester PC 15.11 Black/Blue
21 180 Ft 14 000 Ft

Képzési funkciók: Edzési zónák – az egyes edzési zónák automatikus kiszámítása. Átlagos pulzusszám. Kalória mutató. Edzési idő az edzési övezetben. Edzés 1 állítható zónával. Zóna jelző. Három zónás riasztás. Lapszámláló (legfeljebb 50 kör).

Sigma lámpa Aura 45 USB

Sigma lámpa Aura 45 USB

Értékelés: 5
10 490 Ft

2 év garancia

Kerékpár lámpa IPX4 vízállósággal. Állítható tartóval, LED akkutöltöttség jelző és USB töltő. Akár 55 méterre is elvilágít és 3 üzemmóddal rendelkezik. A Sigma lámpa Aura 45 USB miden típusú kormányra alkalmas.

Sigma Sporttester SC 6.12
18 130 Ft 8 670 Ft

Nem modern sportoló tehet anélkül, hogy a kiváló minőségű sport teszter, aki tájékoztatja őt a javuló állapot. Ne felejtsük el, vagy akkor csatolja a karóra márka Sigma különösen alkalmas a futók és kerékpárosok számára.

Sigma Power Mágnes

Sigma Power Mágnes

Értékelés: 4,7
2 090 Ft

Gyorsaság adójának mágnese nemcsak a Sigma modellekhez. A Power mágnes változata lehetővé teszi a mágnes és az adó közötti akár 10mm távolság beállítását.

Sigma Pure 1 Kerékpár computer
6 390 Ft

Sigma Pure 1 egy elegáns, letisztult dizájnnal rendelkező kerékpáros computer. A kormányra való rögzítés után csak be kell állítani a kerékméretet és azonnal használható a készülék. Méri az aktuális sebességet, a megtett távolságot, az összes távolságot, aktuális és összes edzésidőt. Vízálló, Sigma Data Center kompatibilis.

Sigma lámpa Aura 25 + Cubic

Sigma lámpa Aura 25 + Cubic

Értékelés: 4,5
5 890 Ft

Lámpa kerékpárra IPX4 vízállósággal. Tartalmaz egy vízszintesen állítható tartót és a LED akkumulátor állapotjelzőjét. Az elülső távolság 30 méter, a hátsó pedig 400 méter. A Sigma lámpa Aura 25 + Cubic minden típusú kerékpárra megfelelő.

Sigma Baseline 800 Kerékpár komputer
4 890 Ft

A Sigma Baseline 800 egy alapfunkciókkal ellátott vezetékes kerékpár komputer. Mutatja a pillanatnyi sebességet, az átlagsebességet, megtett távolságot, menetidőt, illetve a pontos időt is. Automatikusan kapcsol be és ki, használattól függően.

Sigma Micro Kerékpár lámpa

Sigma Micro Kerékpár lámpa

Értékelés: 4,5
2 990 Ft

Micro Kerékpár lámpa praktikus, sokoldalúan felhasználható nagy fényerejű LED-es jelzőfény, megújult formában. Univerzális felfogatása révén, szinte bárhová rögzíthető: kormányra, sisakra, futáshoz, karra, hátizsákra, babakocsira. Egyszerű, mégis sokoldalúan használható lámpa nem csak kerékpározáshoz.

Sigma Baseline 500

Sigma Baseline 500

Értékelés: 4,6
4 090 Ft

Az új Baseline 500* változat a legtöbbet árusított **Sigma kilométerórák közül.Drót kilométeróra 5 funkcióval, amely ideális hobbi kerékpározáshoz.

Sigma Sportóra PC 22.13 szürke
26 660 Ft 15 080 Ft

Edzési funkciók:

EKG pontosságú (átlag pulzus) pulzusmérő, kalóriaszámlálás, automatikus célzóna kalkuláció, egy célzóna, kalóriaszámláló. Általános jellemzők:

billentyűzár, könnyen olvasható kijelző nagy számjegyekkel és piktogramokkal.

Sigma BC 14.16 STS/CAD Kerékpár computer
23 490 Ft

Sigma BC 14.16 STS/CAD Kerékpár computer kielégíti az amatőr és profi kerékpárosok általános igényeit. Magasság funkciókkal is rendelkezik, az STS rendszerrel pedálfordulat-mérő is csatlakoztatható hozzá. Beépített NFC technológia és a telefonra telepíthető SIGMA LINK applikáció segítségével egyetlen érintéssel menthetők el az edzések.

Sigma Micro Combo lámpakészlet
6 190 Ft

Sigma Micro lámpakészlet a kerékpározás biztonsága érdekében és kültéri sportoláskor éjjel és nappal bármilyen időben. A lámpák nagy élettartammal rendelkeznek és nagyon praktikusak.

Sigma Pulsmetr iD.LIFE piros 24620
40 970 Ft 26 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bárki, aki valaha próbálta fogyni edzés, nagyon jól tudja, milyen fontos szerepet képzési pulzusszám. Meg lehet próbálni, a mozgás, de ha nem tart ez az érték a megfelelő értékre, akkor izzad vér nélkül látható eredmény.

Sigma Lámpa Headled II.
6 890 Ft

A fejlámpa IPX4 vízállósággal és akkumulátor állapotjelzővel ellátott. Levehető és mosható fejpántot tartalmaz. A Sigma Headled II. lámpa microUSB segítségével tölthető, amely a csomagolás részét képezi.

Sigma Micro hátsó lámpa

Sigma Micro hátsó lámpa

Értékelés: 4,7
2 990 Ft

Sigma Micro egy vízálló hátsó lámpa, mely beállítható akár állandó, vagy villogó fényre is. Extra hosszú égési ideje eléri az 50 órát is. Tépőzáras szíjjának köszönhetően felerősíthető kormányra, nyeregszárra, karra, sisakra.

Sigma ROX 12.0 Sport Basic kerékpár kilométeróra
132 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csúcsminőségű Sigma ROX 12.0 Sport Basic kerékpár kilométeróra GPS-el. Az innovatív térképes navigáció és a professzionális edzőrendszer ötvöződik benne. Nagy teljesítményű hardverrel és intuitív érintőképernyővel rendelkezik. Könnyen kezelhető még kesztyűs kézzel is. WiFi csatlakozás, részletes térkép gyors útvonaltervezéssel és számos edzési funkcióval.

Sigma ROX 7.0 GPS, Fehér

Sigma ROX 7.0 GPS, Fehér

Értékelés: 4,5
46 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Sigma ROX 7.0 GPS a legkisebb navigációs készülék a gyártótól. Végig követheted az edzéseidet, vagy teljesítheted az előre feltöltött tervet. A komputer automatikusan jelez, ha utadon egy Strava szegmens található és már mehetsz is a KOM-ért! Többféle profilt is beállíthatsz, így néhány gombnyomással válthatsz pl. országútiról MTB-re. Az egyszerű navigáció és „follow track" funkció mellett az autós GPS-eknél már megszokott POI-kat is beállíthatsz úticélnak.

Sigma Activo Pink fitness karkötő-67%
22 700 Ft 7 280 Ft

Kiárusítás

Személyes fitness monitor tevékenységének karkötő Active ideális eléréséhez jobb teljesítmény. Megbízhatóan figyeli a testmozgás és az alvás minőségét. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 10 000 lépést úgy jó ár-érték napi emberi tevékenység.

Sigma lámpa Aura 25
3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kerékpár lámpa IPX4 vízállósággal. Horizontálisan állítható tartóval és LED akkutöltöttség jelzővel. Akár 30 méterre is elvilágít és 2 üzemmóddal rendelkezik. A Sigma lámpa Aura 25 miden típusú kormányra felszerelhető.

Sigma Sporttester PC 3.11 Black-Orange
16 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nagyon könnyen leolvasható kijelző, óra, stopper és a pulzusszám mérés. Mindez egyetlen gombnyomással.    EKG pontosságú mérés. A csomag tartalma a mellkasi öv analóg átvitellel. A pulzusmérés során az idő nem jelenik meg a kijelzőn. Nagyon egyszerű a használata.

Sigma MC 18.12 Moto Kerékpár computer
16 490 Ft

Sigma MC 18.12 Moto Kerékpár computer az amatőr és profi kerékpárosok igényeit is kielégíti. Ideális választás, képes összehasonlítani a gyorsulást idő és távolság alapon is. Egészen 399.9 km/h sebességig képes mérni.

Sigma ROX 11.0 GPS szett

Sigma ROX 11.0 GPS szett

Értékelés: 5
92 990 Ft
+ ingyen szállítás

ASigma ROX 11.0 GPS sokféle funkcióval rendelkező kiváló készülék. ANT+rendszer segítségével pedálfordulat-mérőt, pulzusmérőt, wattmérőt és a pontosabb sebességkijelzés érdekében sebesség jeladót is párosíthatsz az eszközhöz. Elektromos váltóval rendelkezik az akkumulátor töltöttségéről, az aktuálisan használt áttételekről és azok arányáról is információt kaphatnak a teljesen személyre szabható kijelzőn. Navigáció, Strava szegmensek, már szinte természetes funkciók a top ROX-ban.

Sigma ROX 12.0 Sport Set kerékpár kilométeróra
162 990 Ft

2 év garancia

Sigma ROX 12.0 Sport SET kerékpár kilométeróra GPS-el. Az innovatív térképes navigáció és a professzionális edzőrendszer ötvöződik benne. Nagy teljesítményű hardverrel és intuitív érintőképernyővel rendelkezik. Könnyen kezelhető még kesztyűs kézzel is. WiFi csatlakozás, részletes térkép gyors útvonaltervezéssel és számos edzési funkcióval.

Sigma Rox GPS Tartó

Sigma Rox GPS Tartó

Értékelés: 5
2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sigma Rox GPS tartó megbízható, szilárd alapot biztosít készüléke számára. Kisebb kiszerelés mint az elődje mégis biztonságosan tartja a Sigma Ros 7.0 és 11.0 GPS-eket. Sigma csavar mechanizmus a gyors és kényelmes eltávolítás érdekében.

Sigma Pulsmetr iD.GO fekete 24500 vastag pánt
16 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bárki, aki valaha próbálta fogyni edzés, nagyon jól tudja, milyen fontos szerepet képzési pulzusszámot. Meg lehet próbálni, a mozgás, de ha nem tart ez az érték a megfelelő értékre, akkor izzad vér nélkül látható eredménye.

Sigma Pulsmetr iD.GO lila 24510
16 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bárki, aki valaha próbálta fogyni edzés, nagyon jól tudja, milyen fontos szerepet képzési pulzusszámot. Meg lehet próbálni, a mozgás, de ha nem tart ez az érték a megfelelő értékre, akkor izzad vér nélkül látható eredménye.

Sigma Sportóra PC 22.13 zöld
21 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Edzési funkciók:EKG pontosságú (átlag pulzus) pulzusmérő,kalóriaszámlálás,automatikus célzóna kalkuláció,egy célzóna,kalóriaszámláló. Általános jellemzők:billentyűzár,könnyen olvasható kijelző nagy számjegyekkel és piktogramokkal. Tartozék: A csomag egy ergonomikus vállpántot is tartalmaz.

Sigma Sporttester PC 3.11 Pink
13 030 Ft 9 130 Ft

Nagyon könnyen leolvasható kijelző, óra, stopper és a pulzusszám mérés. Mindez egyetlen gombnyomással.    EKG pontosságú mérés. A csomag tartalma a mellkasi öv analóg átvitellel. A pulzusmérés során az idő nem jelenik meg a kijelzőn. Nagyon egyszerű a használata.