Soehnle Valencia Aroma légfrissítő
17 990 Ft 15 990 Ft

Soehnle Valencia Aroma légfrissítő segítségével otthonában pillanatok alatt kellemes illatot teremthet. A készülék a legkorszerűbb ultrahangos technológiával ultrahang hullámokat generál, ezzel oszlatva el az illatosított részecskéket. Használatával bármelyik helyiségből a nyugalom oázisa válhat, ahol test és lélek könnyedén kikapcsol. A modern, letisztult dizájn és a kék fényben világító LED lámpa még meghitteb hangulatot garantál.

Soehnle Style Sense Compact 100 Digitális mérleg, Fekete
4 990 Ft

Soehnle Style Sense Compact 100 Digitális Mérleg ultravékony kialakításának köszönhetően könnyen találhatunk neki megfelelő helyet lakásunkban. A mérleg felülete egy speciális biztonsági üveggel van ellátva. Ha ráállunk automatikusan bekapcsol, használat után pedig automatikusan kikapcsolja magát.

Soehnle Style Sense Compact Stone Grey digitális személymérleg
6 237 Ft 4 990 Ft

Ez a szürke színű személymérleg rendkívül vékony kivitelezésével hívja fel magára a figyelmet. A mérés eredményéről digitális kijelző segítségével tájékoztat 100 g pontossággal. Az érintőfelület edzett üvegből készült és akár 180 kg-t is elbír. Rálépéskor automatikusan bekapcsol és ha nem használod, kikapcsol. A Soehnle Style Sense Stone Grey így meghosszabbítja az elem működési idejét.

Soehnle Style Sense Compact Think Pink digitális személymérleg
6 237 Ft 4 990 Ft

Rózsaszín személymérleg digitális kijelzővel az áttekinthetőbb mérési eredményekért. A megadott 180 kg teherbírással egészen biztosan nem lősz mellé. Nagy segítségedre lesz a bikiniformád elérésében, akárcsak a sportteljesítményed tökéletesítése során. A Soehnle Style Sense Compact Think Pink a pontos mérések rajongóinak lett tervezve.

Soehnle 65107 EXACTA Pure Konyhai mérleg
5 790 Ft 5 490 Ft

2 év garancia

A Soehnle EXACTA Pure 65107 konyhai mérleg extra vékony kivitelezése miatt könnyen tárolható és rendkívül elegáns eszköz. LCD kijelzőjéről 1 grammos pontossággal olvashatja le az ételek tömegét. Maximális terhelhetősége 5 kg, így szinte bármit lemérhet vele, ami a főzéskor szükséges.

Soehnle Page Profi 67080 Digitális konyhai mérleg
10 790 Ft 9 990 Ft

2 év garancia

Soehnle PRO 67080 Digitális konyhai mérleg, melyet kiváló minőség, egyszerű használhatóság, nagy terhelhetőség jellemez. Egyaránt alkalmas otthoni, vagy vendéglátó egységek számára is, hiszen egészen 15 kg-ig mérhetünk vele. Sima üveg felülete nagyon könnyen tisztítható, mivel nincs rajta gomb.

Soehnle Shape Sense Profi 300 Személymérleg
14 810 Ft 11 990 Ft

Soehnle Shape Sense Profi 300 Személymérleg egyszerű, letisztult megjelenésével a minden helyiségbe jól illik. Maximális terhelhetősége 200 kg, automatikus be- és kikapcsolása pedig nemcsak praktikus és kényelmes, de takarékos is. A mérleggel nemcsak testsúlyát, de a test zsír-, izom- és víz arányát és a BMI mértékét is mérheti, valamint kiszámolhatja az ajánlott napi kalóriabevitel-mennyiségét. A mérleg memóriájának köszönhetően akár 8 felhasználó adatait is tárolhatja. Az eszköz nagy LCD kijelzőjén a mért adat mindig jól látható.

Soehnle Style Sense Comfort 600 Személymérleg
12 514 Ft 11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Soehnle Style Sense Comfort 600 személymérleg kiváló minőségű biztonsági üvegből készült, így nemcsak megjelenése elegáns, de az eszköz igazán tartós és ellenálló is egyben. Automatikus be- és kikapcsolásának köszönhetően használata igazán egyszerű. Maximális terhelhetősége 200 kg, nagy LCD kijelzőjéről pedig jól leolvasható a mért adat, így ideális választás lehet a család minden tagja számára.

Soehnle Style Sense Compact 100 Digitális mérleg, Fehér
6 390 Ft

Soehnle Style Sense Compact 100 Digitális Mérleg ultravékony kialakításának köszönhetően könnyen találhatunk neki megfelelő helyet lakásunkban. A mérleg felülete egy speciális biztonsági üveggel van ellátva. Ha ráállunk automatikusan bekapcsol, használat után pedig automatikusan kikapcsolja magát.

Soehnle Style Sense Compact Ocean Blue digitális személymérleg
6 237 Ft 4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ultra vékony személymérleg a Soehnle márkától 100 g pontossággal méri a testsúlyt. Az érintőfelület edzett üvegből készült és akár 180 kg-t is elbír. Rálépéskor automatikusan bekapcsol és ha nem használod, kikapcsol. A Style Sense Ocean Blue mérleg ezáltal meghosszabbítja az elem működési idejét.

Soehnle Style Sense Control 100 Digitális mérleg, Fekete
8 907 Ft 7 390 Ft

Soehnle Style Sense Control 100 Digitális mérleg nem csak a testsúlyt mutatja számunkra, hanem információval lát el bennünket testünk izom, zsír és víztartalmáról. Továbbá azt is kiszámolja nekünk, mi az ideális napi energia és kalória bevitel számunkra. A mérleg felülete egy speciális biztonsági üveggel van ellátva. Ha ráállunk automatikusan bekapcsol, használat után pedig automatikusan kikapcsolja magát.

Soehnle Style Sense Control 200 Digitális mérleg, Fehér
10 279 Ft 7 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Soehnle Style Sense Control 200 Digitális mérleg nem csak a testsúlyt mutatja számunkra, hanem információval lát el bennünket testünk izom, zsír és víztartalmáról. Továbbá azt is kiszámolja nekünk, mi az ideális napi energia és kalória bevitel számunkra. A mérleg felülete egy speciális biztonsági üveggel van ellátva. Ha ráállunk automatikusan bekapcsol, használat után pedig automatikusan kikapcsolja magát.

Soehnle Style Sense Multi 100 Személymérleg
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Soehnle Style Sense Multi 100 személymérleg segítségével nyomon követheti testsúlyának változását, hiszen memóriájának köszönhetően a mért adatot összehasonlíthatja a korábbiakkal. Az eszköz 8 felhasználó adatait képest tárolni, maximális terhelhetősége 180 kg. Automatikus be- és kikapcsolással működik, így használata igazán praktikus és egyszerű. Biztonsági üvegből készült, ultravékony kialakítása még vonzóbbá teszi.

Soehnle Style Sense Safe 300 Személymérleg
13 490 Ft

Soehnle Style Sense Safe 300 személymérleg kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, így nemcsak megjelenése elegáns, de igazán tartós és ellenálló is egyben. Kialakításának köszönhetően biztos lehet benne, hogy a mérleg mindig stabil marad. Maximális terhelhetősége 180 kg, nagy LCD kijelzőjéről pedig jól leolvasható a mért adat, így ideális választás lehet a család minden tagja számára.

Soehnle Varia Konyhai mérleg

Soehnle Varia Konyhai mérleg

Értékelés: 4,5
3 690 Ft

2 év garancia

mechanikus Soehnle Varia konyhai mérleg elengedhetetlen eszköz a sütéshez minden konyhában. A szetthez tartozó 500 ml űrtartalmú üvegedény mérőskálával van ellátva a praktikusabb használatért. Az 500 gramm méréshatárú és 2 gramm pontosságú mérleg nagyon megbízható.

Soehnle 66172 Travel Csomagmérleg
6 490 Ft

Soehnle 66172 Travel Csomagmérleg a legjobb társ az utazások előtti összecsomagolás során, így akár elkerülhetjük a tulsúly utáni plusz költésgeket. Ergonómikus és kényelmes kialakítása lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor megmérhessük vele csomagunk súlyát. Bárhová magunkkal vihetjük, hiszen kis helyen is elfér!

Soehnle 66171 Attraction Digitális konyhai mérleg
15 990 Ft 8 890 Ft

2 év garancia

modern, ezüst Soehnle Attraction 66171 digitális konyhai mérleg nagyon elegáns, praktikus eszköz, mely sütés főzés során nélkülözhetetlen. Speciális Led kijelzője és érzékelő gombjai pofonegyszerűvé teszi használatát. 5 kg méréshatárú 1 g mérési pontosságú mérleg automatikusan kikapcsol és a folyadékok térfogatát adja meg.

Soehnle 63828 Frosted & Frozen Személymérleg
6 290 Ft

Soehnle 63828 Frosted & Frozen személymérleg tökéletes választás az egész család számára! A modern kialakitású nagyon lapos mérleg hozza a jól bevált Soehnle tulajdonságokat. Maximum terhelhetősége 180 kg, 100 grammos precizitású felosztással és a nagy kijelzőről könnyedén leolvashatóak az adatok. Az automatizált be- és kikapcsolási funkciónak köszönhetően, azonnal bekapcsol, ahogy rálépünk, majd használat után magátol kikapcsol.

Soehnle 65121 Konyhai mérleg
8 490 Ft

Soehnle 65121 Konyhai mérleggel könnyedén mérheti le a különböző konyhai alapanyagokat. Elég a mérlegre helyeznie a hozzávalókat, hogy grammra pontosan lemérje őket. A nagy LCD kijelző biztosítja a számok könnyű leolvashatóságát. Maximális terhelhetősége 5 kg, így tökéletes választás lehet mindenki számára.

Soehnle 66130 Food Control Easy Digitális konyhai mérleg
11 990 Ft

Soehnle 66130 Food Control Easy egy okos digitális konyhai mérleg. 950 elmentett élelmiszerfajta közül választhat, így a folyékony halmazállapotú összetevőket (pl. tej, vagy olaj) térfogatban (ml) adja meg. Automatikus kikapcsolása gondoskodik a hosszú élettartamról. Kezelése a SensorTouch technológiával rendkívül egyszerű.

Soehnle Shape Sense Profi 100 Személymérleg
11 366 Ft 9 890 Ft

Soehnle Shape Sense Profi 100 Személymérleg egyszerű, letisztult megjelenésével a minden helyiségbe jól illik. Maximális terhelhetősége 180 kg, automatikus be- és kikapcsolása pedig nemcsak praktikus és kényelmes, de takarékos is. A mérleggel nemcsak testsúlyát, de a test zsír-, izom- és víz arányát és a BMI mértékét is mérheti, valamint kiszámolhatja az ajánlott napi kalóriabevitel-mennyiségét. A mérleg memóriájának köszönhetően akár 8 felhasználó adatait is tárolhatja. Az eszköz nagy LCD kijelzőjén a mért adat mindig jól látható.

Soehnle Style Sense Comfort 200 Digitális mérleg
7 990 Ft

Soehnle Style Sense Comfort 200 Digitális mérleg ultravékony kialakításának köszönhetően könnyen találhatunk neki megfelelő helyet lakásunkban. A mérleg felülete egy speciális biztonsági üveggel van ellátva. Ha ráállunk automatikusan bekapcsol, használat után pedig automatikusan kikapcsolja magát.