Soehnle Aroma légfrissítő Valencia
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Legyen részed csodálatos pihenésben a Valencia designos aroma diffúzorral. Fényhatásainak és csodás illatának hála, amelyet te magad készíthetsz el, otthonod a nyugálom oázisává válik.

Soehnle 66172 Travel Csomagmérleg
6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Soehnle 66172 Travel Csomagmérleg a legjobb társ az utazások előtti összecsomagolás során, így akár elkerülhetjük a tulsúly utáni plusz költésgeket. Ergonómikus és kényelmes kialakítása lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor megmérhessük vele csomagunk súlyát. Bárhová magunkkal vihetjük, hiszen kis helyen is elfér!

Soehnle Style Sense Compact Think Pink digitális személymérleg
5 690 Ft

Rózsaszín személymérleg digitális kijelzővel az áttekinthetőbb mérési eredményekért. A megadott 180 kg teherbírással egészen biztosan nem lősz mellé. Nagy segítségedre lesz a bikiniformád elérésében, akárcsak a sportteljesítményed tökéletesítése során. A Soehnle Style Sense Compact Think Pink a pontos mérések rajongóinak lett tervezve.

Soehnle Designos LED légfrissítő, Modena
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Matt üvegből és bambuszból készült elegáns aroma diffúzor természetes designban, amely minden beltérbe megfelelő kiegészítő. A folyamatosan váltakozó színes világítás és az illatok felszabadulása a jólét és a pihenés oázisává varázsolja otthonodat.

Soehnle Page Profi 67080 Digitális konyhai mérleg
10 990 Ft

2 év garancia

Soehnle PRO 67080 Digitális konyhai mérleg, melyet kiváló minőség, egyszerű használhatóság, nagy terhelhetőség jellemez. Egyaránt alkalmas otthoni, vagy vendéglátó egységek számára is, hiszen egészen 15 kg-ig mérhetünk vele. Sima üveg felülete nagyon könnyen tisztítható, mivel nincs rajta gomb.

Soehnle 66130 Food Control Easy Digitális konyhai mérleg
15 490 Ft

Soehnle 66130 Food Control Easy egy okos digitális konyhai mérleg. 950 elmentett élelmiszerfajta közül választhat, így a folyékony halmazállapotú összetevőket (pl. tej, vagy olaj) térfogatban (ml) adja meg. Automatikus kikapcsolása gondoskodik a hosszú élettartamról. Kezelése a SensorTouch technológiával rendkívül egyszerű.

Soehnle Style Sense Control 100 Digitális mérleg, Fekete
8 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Soehnle Style Sense Control 100 Digitális mérleg nem csak a testsúlyt mutatja számunkra, hanem információval lát el bennünket testünk izom, zsír és víztartalmáról. Továbbá azt is kiszámolja nekünk, mi az ideális napi energia és kalória bevitel számunkra. A mérleg felülete egy speciális biztonsági üveggel van ellátva. Ha ráállunk automatikusan bekapcsol, használat után pedig automatikusan kikapcsolja magát.

Soehnle Style Sense Comfort 200 Digitális mérleg
7 990 Ft 7 290 Ft

Soehnle Style Sense Comfort 200 Digitális mérleg ultravékony kialakításának köszönhetően könnyen találhatunk neki megfelelő helyet lakásunkban. A mérleg felülete egy speciális biztonsági üveggel van ellátva. Ha ráállunk automatikusan bekapcsol, használat után pedig automatikusan kikapcsolja magát.

Soehnle Illóolaj párologtató Bari
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Dizájnos illóolaj párologtató Bari a SOEHNLE márkától, ami minden szobából illatos oázist varázsol. A párologtató 2 világítási szinttel és automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkezik. Megfelelő 16 m² nagyságú helyiségekbe

Soehnle 65107 EXACTA Pure Konyhai mérleg
5 890 Ft 5 490 Ft

2 év garancia

A Soehnle EXACTA Pure 65107 konyhai mérleg extra vékony kivitelezése miatt könnyen tárolható és rendkívül elegáns eszköz. LCD kijelzőjéről 1 grammos pontossággal olvashatja le az ételek tömegét. Maximális terhelhetősége 5 kg, így szinte bármit lemérhet vele, ami a főzéskor szükséges.

Soehnle Aroma LED légfrissítő, Venezia
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns aroma diffúzor a Soehnle márkától, amely matt üvegből készült, nem csupán a kellemes illattal, hanem a színes LED diódákkal is segít az ellazulásban és a stressz oldásában, a világítás kikapcsolható.

Soehnle Style Sense Compact Ocean Blue digitális személymérleg
5 690 Ft

Az ultra vékony személymérleg a Soehnle márkától 100 g pontossággal méri a testsúlyt. Az érintőfelület edzett üvegből készült és akár 180 kg-t is elbír. Rálépéskor automatikusan bekapcsol és ha nem használod, kikapcsol. A Style Sense Ocean Blue mérleg ezáltal meghosszabbítja az elem működési idejét.

Soehnle Shape Sense Profi 300 Személymérleg
13 990 Ft

Soehnle Shape Sense Profi 300 Személymérleg egyszerű, letisztult megjelenésével a minden helyiségbe jól illik. Maximális terhelhetősége 200 kg, automatikus be- és kikapcsolása pedig nemcsak praktikus és kényelmes, de takarékos is. A mérleggel nemcsak testsúlyát, de a test zsír-, izom- és víz arányát és a BMI mértékét is mérheti, valamint kiszámolhatja az ajánlott napi kalóriabevitel-mennyiségét. A mérleg memóriájának köszönhetően akár 8 felhasználó adatait is tárolhatja. Az eszköz nagy LCD kijelzőjén a mért adat mindig jól látható.

Soehnle Style Sense Compact 100 Digitális mérleg, Fehér
5 790 Ft 4 990 Ft

Soehnle Style Sense Compact 100 Digitális Mérleg ultravékony kialakításának köszönhetően könnyen találhatunk neki megfelelő helyet lakásunkban. A mérleg felülete egy speciális biztonsági üveggel van ellátva. Ha ráállunk automatikusan bekapcsol, használat után pedig automatikusan kikapcsolja magát.

Soehnle Style Sense Safe 300 Személymérleg
13 490 Ft 11 490 Ft

Soehnle Style Sense Safe 300 személymérleg kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, így nemcsak megjelenése elegáns, de igazán tartós és ellenálló is egyben. Kialakításának köszönhetően biztos lehet benne, hogy a mérleg mindig stabil marad. Maximális terhelhetősége 180 kg, nagy LCD kijelzőjéről pedig jól leolvasható a mért adat, így ideális választás lehet a család minden tagja számára.

Soehnle Style Sense Control 200 Digitális mérleg, Fehér
8 690 Ft

Soehnle Style Sense Control 200 Digitális mérleg nem csak a testsúlyt mutatja számunkra, hanem információval lát el bennünket testünk izom, zsír és víztartalmáról. Továbbá azt is kiszámolja nekünk, mi az ideális napi energia és kalória bevitel számunkra. A mérleg felülete egy speciális biztonsági üveggel van ellátva. Ha ráállunk automatikusan bekapcsol, használat után pedig automatikusan kikapcsolja magát.

Soehnle Style Sense Compact Stone Grey digitális személymérleg
5 690 Ft

Ez a szürke színű személymérleg rendkívül vékony kivitelezésével hívja fel magára a figyelmet. A mérés eredményéről digitális kijelző segítségével tájékoztat 100 g pontossággal. Az érintőfelület edzett üvegből készült és akár 180 kg-t is elbír. Rálépéskor automatikusan bekapcsol és ha nem használod, kikapcsol. A Soehnle Style Sense Stone Grey így meghosszabbítja az elem működési idejét.

Soehnle Style Sense Multi 100 Személymérleg
10 490 Ft 9 690 Ft

Soehnle Style Sense Multi 100 személymérleg segítségével nyomon követheti testsúlyának változását, hiszen memóriájának köszönhetően a mért adatot összehasonlíthatja a korábbiakkal. Az eszköz 8 felhasználó adatait képest tárolni, maximális terhelhetősége 180 kg. Automatikus be- és kikapcsolással működik, így használata igazán praktikus és egyszerű. Biztonsági üvegből készült, ultravékony kialakítása még vonzóbbá teszi.