Spontex Express rendszer Plus + MF Törlőkendők XXL 4+1
9 990 Ft

Vödör és mop szett lehetővé teszi az effektív takarítást a kezed összevizezése nélkül. Spontex Express rendszer Plus + MF XXL 4+1 továbbfejlesztett csavartató technológiával. A szivacson nem tapad meg a szennyeződés, és a beépített forgásmechanizmus hatékonyan kicsavarja a mopot. A mikroszálas huzat felfogja a szennyeződést tisztítószerek használata nélkül is.

Spontex Full Action System Plus Felmosó szett
9 990 Ft

Spontex Full Action System Plus Felmosó szett praktikus kiegészítő lehet minden háztartásban. A hatékony, forgó tisztítókorongnak köszönhetően szinte minden padlótípus kiválóan tisztítható. A vödör egyedülálló kialakítása miatt a fejről egy mozdulattal tökéletesen eltávolíthatjuk a szennyeződést, miközben a 360°-os forgó rendszerével könnyen kicsavarhatjuk a felmosót.

Spontex Full Action Pótfej

Spontex Full Action Pótfej

Értékelés: 4,6
1 950 Ft 1 590 Ft

Spontex Full Action pótfej növeli a felmosás hatékonyságát és csökkenti a tisztítószerek használatát. 100%-ban mikorszálas. Használata gyors, egyszerű és higiénikus.

Spontex Quickmax Vödör

Spontex Quickmax Vödör

Értékelés: 4,7
2 090 Ft

Spontex Quickmax felmosó vödör, mely ideálisan használható téglalap alakú mopokhoz. Formája és 10 literes kapacitása lehetővé teszi az egyszerű használatot. Minőségi kivitelezés jellemzi.

Spontex Aqua Revolution System

Spontex Aqua Revolution System

Értékelés: 4,2
9 390 Ft

Az Aqua Revolution System egy lapos kerek felmosó, amely két vödörrel rendelkezik a tiszta és piszkos víz elválasztására. 3 literes vödör 45m2 területre, teleszkópos rúd forgó mechanizmussal, 100% -os mikroszálas kerek fej, hajlítható sarokkal, minden padlótípushoz

Spontex Express System Plus Felmosó szett
14 990 Ft 9 490 Ft

Az Express rendszer + felmosó egy új generációs felmosó öncsavaró rendszerrel a padlók egyszerű felmosásához. A 360 fokos forgó mechanizmus nagyon hatékonyan kicsavarja a felmosót. A vödör oldalain található rács segítségével eltávolíthatja a nagyobb szennyeződéseket. A csavaró rendszer nélkül konstrukciója lehetővé teszi az egyszerűbb tisztítást, hajszálak és nagyobb szennyeződések nélkül. A mikroszálas felmosó jól elnyeli a nedvességet, felfogja az összes szennyeződést, így hatékony tisztítószerek használata nélkül is. A csavaró rendszer a a nyélben található, így nem fog fölöslegesen hajlongani felmosás közben.

Spontex Full Action System tartalék felmosófej
2 290 Ft

Az új változatú tartalék felmosófej Spontex Full Action System mophoz alkalmas. A még hatékonyabb tisztítás érdekében mikroszálas, minden szennyeződést egyszerűen eltávolít a talajról. A csomagolás 1 darabot tartalmaz.

Spontex QuickMax Profi Tartalék felmosófej
2 290 Ft 1 690 Ft

A tartalék felmosófej a Spontex QuickMax Profi mophoz alkalmas. Minden típusú padlóra megfelelő, segít a különböző szennyeződések egyszerű eltávolításában.

Spontex Everyday kesztyű 50 db-25%
1 990 Ft 1 490 Ft

Akció

A vinyl kesztyű mindennapi használatra alkalmas, hipoallergén, érzékeny bőrűeknek is megfelelő, belső része púdermenetes. A csomagolás 50 darabot tartalmaz.

Spontex Metallic vasalódeszka huzat M 120 x 40 cm
3 890 Ft 2 290 Ft

M-es méretű vasalódeszka huzat. Fémes felületű, visszaveri a hőt és így gyorsabb vasalást biztosít. Minden típusú 120 × 40 cm-es deszkához alkalmas.

Spontex Metallic vasalódeszka huzat M 135 x 50 cm
4 290 Ft 2 290 Ft

L-es méretű vasalódeszka huzat. Fémes felületű, visszaveri a hőt és így gyorsabb vasalást biztosít. Minden típusú 135 × 50 cm-es deszkához alkalmas.

Spontex Refill Aqua Revolution System
2 490 Ft

Pótfej az Aqua Revolution rendszerhez. Kétpontos rendszerről van szó, amely egyedi tisztítási rendszerrel tisztítja a padlót, melynek során szétválasztja a piszkos és tiszta vizet.

Spontex Mop Quickmax Profi (97050122) Felmosó
8 990 Ft

A Spontex Mop Quickmax felmosó mikroszálas fejének köszönhetően nagyon hatékonyan használható. Teleszkópos nyele biztosítja a kényelmes használatot. Száraz és nedves használatra egyaránt ideális, ezáltal fokozva praktikusságát.

Spontex Quickmax felmosófej

Spontex Quickmax felmosófej

Értékelés: 4,7
3 190 Ft 1 890 Ft

Quickmax lapos felmosófej alaposan tisztít, mikroszálas technológájának köszönhetően tisztítja és elnyeli a padlón lévő szennyeződéseket.Minden típusú padlón használható. Mosógépben 60°C-on mosható.

Spontex QuickMax felmosó + abrazív pótfej
6 990 Ft 4 290 Ft

Tökéletes segítség a makacs szennyeződések ellen! Része két pótfej, az egyik a megszokott szennyeződésekhez, a másik pedig abrazív az erősen megszáradt szennyeződésekhez. A felmosó önkicsavaró mechanizmussal rendelkezik a maximális kicsavaráshoz.

Spontex Catch & Clean

Spontex Catch & Clean

Értékelés: 4,6
5 590 Ft 4 590 Ft

A takarító kefe A Spontex Catch & Clean sörték kétszer olyan hatékony mint a hagyományos sörték. A seprűfej hajlítható és mosható. A teleszkópos rúd igazodik az ön magasságához, így sepregetés közben nem kell lehajolnia nem kell lehajolnia.

Spontex Kesztyű Optimal M, 12 drb
4 290 Ft

Spontex Optimal kesztyű a háztartásba 100% természetes latexből a kényelmes viseletért, pamut béléssel. Fokozottan elasztikus, alacsony allergén összetevő tartalommal. A csomagolás 12 darabot tartalmaz.

Spontex Express System mop

Spontex Express System mop

Értékelés: 4,7
2 990 Ft 1 990 Ft

A 100%-ban mikroszálas Spontex Express System felmosófejjel könnyedén és hatékonyan tisztíthatunk otthonunkban minden felületet. Ragyogó tisztaság akár vegyszer nélkül is.

Spontex Söke Felmosórongy, 10 drb
2 590 Ft 2 090 Ft

Nagy és szilárd szőtt felmosórongy, Söke márkájú, remek felszívó képesség, egyszerűen ellenáll a durvább felületeknek is. Mérete 50 × 60 cm, a csomagolásban 10 darab található.

Spontex Express System Plus pótfej
2 090 Ft

A megújult Express System Plus mikroszálas pótfej biztosítja a hatékony takarítást, mivel könnyen eltávolítja a makacs foltokat is. Nagy előnye, hogy a huzat mosógépben mosható.

Spontex Microfibre Economic XXL 4+1-26%
1 890 Ft 1 390 Ft

Akció

Szuper nedvszívó többfunkciós mikroszál, amely egyszerűen távolítja el a szennyeződéseket és a zsiradékokat. Hatékony vízzel, nincs szükség kémiai anyagokra. Színek: kék, sárga, narancssárga, rózsaszín. A csomagolás 5 darabot tartalmaz.