Tchibo Cafissimo EASY, piros

Tchibo Cafissimo EASY, piros

Értékelés: 4,5
14 990 Ft

Kiárusítás

Kapszulás kávéfőző három nyomógombbal eszpresszó, caffé crema és filterkávé készítésére. A Tchibo Cafissimo EASY a három különböző nyomáson történő kávéfőzés szabadalmaztatott rendszerével, a készített ital programozható mennyiségének lehetőségével és időzítővel rendelkezik. A készülék kompakt designnal készül, mindössze 12 cm szélességgel.

Tchibo Esperto Caffé, antracit
100 990 Ft 84 990 Ft

2 év garancia

Kompakt és csendes kávéfőző elegáns kialakítással. A Tchibo Esperto Caffé, antracit lehetővé teszi a kávé erősségének beállítását a tökéletes espresso és caffe cremo elkészítését. A kompakt dizájnjának köszönhetően könnyedén elfér a kisebb konyhákban is, emellett meglepően csendes működésű.

Tchibo Esperto Latte, antracit

Tchibo Esperto Latte, antracit

Értékelés: 4,8
113 990 Ft 99 990 Ft

2 év garancia

Kompakt kávéfőző elegáns kivitelben habosító fúvókával. A Tchibo Esperto Latte, antracit lehetővé teszi a kávé erősségének beállítását a tökéletes eszpresszó és caffe crema elkészítését. A kompakt dizájnjának köszönhetően könnyedén elfér a kisebb konyhákban is, emellett meglepően csendes működésű.

Tchibo Espresso Milano Style, 1 kg
6 490 Ft 6 090 Ft

Milánói típusú pörkölt babkávé. Tchibo Espresso Milano Style a legjobb minőségű arabica fajta szemek keverékéből áll, amelyek lassú pörköléssel vannak finomítva. Az eredmény egy rendkívüli ízű és gazdag, puha habot tartalmazó kávé. A Tchibo Aroma Protect technológia a kávét hosszú ideig frissen tartsa.

Tchibo Barista Caffé Crema 500g, szemes
3 990 Ft

Barista Caffè Crema szemes kávé szerelmesei számára, akik a teljesen automatizált kávéfőzőgépeket használják beépített kávédarálóval a szemes kávéra vagy a karos kávéfőző gépeket (félautomata). A Tchibo szemes kávéból kiváló café au laitot vagy egy leheletnyi gyümölccsel és lágy zamatos habbal koronázott kávét készíthetsz.

Tchibo Cafissimo Barista Espresso 8x10 kapszula
13 490 Ft

Cafissimo Barista kapszula készlet a Tchibo márkától, amely profi minőségi kávét tartalmaz. A kávé hagyományosan készített, a kávébabokat dobos pörköléssel finomítják. A kávé intenzív mogyorós aromával simogatja ízlelőbimbóidat. A hosszú pörkölésnek hála a kávészemek egyedi ízének van ideje kiteljesedni.

Tchibo Cafissimo Caffé Crema Decaffeinated, 8x10 kapszula
10 490 Ft

Hermetikusan lezárt kávékapszula A Tchibo által koffeinmentesített Cafissimo Caffé Crema a legfinomabb szemeket tartalmazza, amelyek napos területeken lassan érnek. Finom aromás ízű kávé koffeinmentes. A csomagolás 80 kapszulát tartalmaz

Tchibo Cafissimo Barista Caffé Crema 8x10 kapszula
13 490 Ft

Cafissimo Barista kapszula készlet a Tchibo márkától, amely profi minőségi kávét tartalmaz. A kávé hagyományosan készített, a kávébabokat dobos pörköléssel finomítják. A kávé gyümölcsös aromával simogatja ízlelőbimbóidat. A hosszú pörkölésnek hála a kávészemek egyedi ízének van ideje kiteljesedni.

Tchibo Espresso Milano 500g, szemes
3 790 Ft

Az Espresso Milano Style gondosan válogatott Arabica kávészemek ideális keveréke, amelyet a Tchibo különleges pörkölési eljárása nemesít. Ennek köszönheti tipikus észak-olasz karakterét és enyhe, csokoládéra és gyümölcsre emlékeztető zamatát.

Tchibo Barista Espresso 500g, szemes
3 990 Ft

Az Espresso Barista a Tchibo márkától egy professzionális minőségű tipikus olasz pörkölésű eszpresszó. A legjobb minőségű Arabica kávé szemek hagyományosan, kíméletesen és lassan pörkölve. Ennek a pörkölésnek köszönhetően a kávészemek különleges aromája és tipikus kiegyensúlyozott erős íze ki tud teljesedni – lágy alapíz gyengéd étcsokoládé tónussal és dióbarna színű habbal.

Tchibo Cafissimo Espresso Brazil 8x10 kapszula
13 490 Ft

Az Espresso Brasil egy erőteljes ízvilágú eszpresszó tele harmóniával. Az ehhez az eszpresszóhoz felhasznált kávébabok Brazília szelíd lankáin lassú érési folyamaton mennek át, ennek köszönheti kissé kesernyés, diós ízjegyekkel rendelkező aromáját. A tradicionális olasz pörkölés lehetővé teszi, hogy intenzív íze tökéletesen kibontakozhasson. A csomagolás 80 kapszulát tartalmaz.

Tchibo Cafissimo Espresso Caramel, 8x10 kapszula
13 490 Ft

Ha a kávékedvelők közé tartozol, de nem tudsz profi módon kávét készíteni, akkor a Tchibo kapszulákat neked találták ki. Az eszpresszó finom ízé karamellel egészül ki, így biztosan le fog nyűgözni. Önmagában, vagy egy szelet süteményhez, a természetes aromának hála valódi élményben lehet részed. A csomagolás 80 kapszulát tartalmaz

Tchibo Cafissimo Espresso Vanilla, 8x10 kapszula
12 990 Ft

Amennyiben a kávét otthonod nyugalmában szeretnéd élvezni, a kapszulás rendszer a megfelelő. Az eszpresszót friss vanília illat bővíti ki, amely csak fokozza az Arabica kávé ízét. A természetes vanília aroma az egész konyhádat beillatozza, így új szintre emeli a reggeli rituálédat. A csomagolás 80 kapszulát tartalmaz

Tchibo Espresso Sicilia Style, 1 kg
5 590 Ft

Szicíliai típusú pörkölt babkávé. Tchibo Espresso Sicilia Style a legjobb minőségű arabica és robusta fajta szemek keverékéből áll, amelyek lassú pörköléssel vannak finomítva. Az eredmény egy rendkívüli ízű és gazdag, puha habot tartalmazó kávé. A Tchibo Aroma Protect technológia a kávét hosszú ideig frissen tartsa.

Tchibo Káva Caffè Crema lágy, 80 kapszula
10 490 Ft

Élvezd a lágy tejhabot, az intenzív aromát és a Caffè Crema kávé tökéletesen lágy ízét. A továbbfejlesztett recept és a Tchibo Arabica kávébabok lágy élvezetet biztosítanak minden egyes kortynál. A könnyű gyümölcsös tónusnak és a lágy alapnak hála a Caffè Crema kávé egyedülálló íze lenyűgöz majd.

Tchibo Barista Espresso 1 kg, szemes
7 190 Ft

Az Espresso Barista a Tchibo márkától egy professzionális minőségű tipikus olasz pörkölésű eszpresszó. A legjobb minőségű Arabica kávé szemek hagyományosan, kíméletesen és lassan pörkölve. Ennek a pörkölésnek köszönhetően a kávészemek különleges aromája és tipikus kiegyensúlyozott erős íze ki tud teljesedni – lágy alapíz gyengéd étcsokoládé tónussal és dióbarna színű habbal.

Tchibo Cafissimo Black & White, 8x10 kapszula
10 490 Ft

Kávékapszulák A Tchibo Cafissimo Black & White élvezhető erős fekete kávé formájában vagy finom változatban tejjel. A kíméletes, hosszú pörkölési eljárásnak köszönhetően kiválóan érvényesül a kávészemek kiegyensúlyozott aromája és kellemesen telt íze. A csomagolás 80 kapszulát tartalmaz

Tchibo Cafissimo Caffé Crema Rich Aroma, 8x10 kapszula
10 490 Ft

Lágy bársonyhabbal együtt élvezheted a Tchibo Cafissimo Caffè Crema Rich Aroma teljes érzékiségét. Ízesített Caffè Crema kávé karamell ízvilággal és a frissen pörkölt kávé teljes aromája kiválóan alkalmas tejhabbal való finom különlegességek készítésére, például cappuccino vagy latte macchiato fogyasztására. A csomagolás 80 kapszulát tartalmaz

Tchibo Espresso elegáns, 80 kapszula
10 490 Ft

Add át magad az olasz stílusú egyedi espressónak. Lágy citrusos tónusok decens csokoládé ízével, amely könnyed gyümölcsös árnyalatot hoz létre. Minden kávékedvelőt lenyűgöz. Az új recept még lágyabb ízt hoz létre, míg a Tchibo Arabica kávébabok a legnagyobb minőséget garantálják. Hagyd, hogy magával ragadjon az egyedülálló kávé intenzív íze.

Tchibo Espresso erős, 80 kapszula
10 490 Ft

Erős Espresso az igazán intenzív kávéélmény érdekében. Erős íz és sötét szín az igazi ínyenceknek. Élvezd az Arabica és Robusta kávébabokból készült egyedi kávét, amely 70% Tchibo Arabica tartalmat garantál. A továbbfejlesztett receptnek és a karamellás tónusnak hála minden kortyot ki szeretnél majd élvezni.

Tchibo Espresso Sicilia 500g, szemes
3 790 Ft

szicíliai eszpresszó egy tökéletesen megalkotott dél-olasz keverék a legjobb Arabica és Robusta kávészemekből, amelyet a különleges pörkölési eljárás nemesít. Ennek köszönheti sajátos szicíliai karakterét,** erős, mély ízjegyeit és a fűszeres aromáját, melyet a bársonyos hab koronáz meg**.