Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma, 8x10 kapszula
9 987 Ft

7 990 Ft

Az új Espresso Elegant új receptúrájának köszönhetően most Espresso Elegant még lágyabb ízvilágot képvisel. 100% Tchibo Arabica kávébabból és kíméletes, egyedi pörköléssel készült. Ennek köszönheti lágy, citromos aromáját, enyhén csokoládéra emlékeztető, kissé gyümölcsös jellegű ízét. E tulajdonsága révén újabb és újabb csésze eszpresszó elfogyasztására csábítja a kávékedvelőket. A csomagolás **80 kapszulát tartalmaz.


Tchibo Cafissimo Espresso Intense Aroma, 8x10 kapszula
9 987 Ft

7 990 Ft

Ha az intenzívebb eszpresszót kedveled, akkor válaszd az Espresso Intense-t. Továbbfejlesztett receptúrájának köszönhetően valamennyi érzéked elkényezteti. Az erős eszpresszó garantáltan 70% Tchibo Arabica-val, Arabica- és Robusta-kávébabból, dél-olasz mintára megkomponált kávé. A kávészemek elkülönített pörkölést kapnak – ennek köszönhetően bontakozik ki a pörkölt karamell ízvilága teljes valójában. A csomagolás 80 kapszulát tartalmaz.


Tchibo Barista Espresso 1 kg, szemes
6 237 Ft

5 690 Ft

Az Espresso Barista a Tchibo márkától egy professzionális minőségű tipikus olasz pörkölésű eszpresszó. A legjobb minőségű Arabica kávé szemek hagyományosan, kíméletesen és lassan pörkölve. Ennek a pörkölésnek köszönhetően a kávészemek különleges aromája és tipikus kiegyensúlyozott erős íze ki tud teljesedni – lágy alapíz gyengéd étcsokoládé tónussal és dióbarna színű habbal.


Tchibo Barista Caffé Crema 500g, szemes
3 862 Ft

2 990 Ft

Barista Caffè Crema szemes kávé szerelmesei számára, akik a teljesen automatizált kávéfőzőgépeket használják beépített kávédarálóval a szemes kávéra vagy a karos kávéfőző gépeket (félautomata). A Tchibo szemes kávéból kiváló café au laitot vagy egy leheletnyi gyümölccsel és lágy zamatos habbal koronázott kávét készíthetsz.


Tchibo Barista Espresso 500g, szemes
3 987 Ft

3 090 Ft

Az Espresso Barista a Tchibo márkától egy professzionális minőségű tipikus olasz pörkölésű eszpresszó. A legjobb minőségű Arabica kávé szemek hagyományosan, kíméletesen és lassan pörkölve. Ennek a pörkölésnek köszönhetően a kávészemek különleges aromája és tipikus kiegyensúlyozott erős íze ki tud teljesedni – lágy alapíz gyengéd étcsokoládé tónussal és dióbarna színű habbal.


Tchibo Cafissimo Black & White, 8x10 kapszula
9 987 Ft

7 990 Ft

Próbáld ki a Cafissimo aromáját erős fekete kávé vagy lágy tejes kávé formájában. Ez a kávé-kompozíció a legértékesebb termőhelyekről származó, válogatott Arabica kávészemekből készült. A kíméletes, hosszú pörkölési eljárásnak köszönhetően kiválóan érvényesül a kávészemek kiegyensúlyozott aromája és kellemesen telt íze. Kiválóan alkalmas arra, hogy csak magába feketén vagy tejjel lágyítva fogyaszd. A csomagolás 80 kapszulát tartalmaz.


Tchibo Cafissimo Caffé Crema Decaffeinated, 8x10 kapszula
9 987 Ft

7 990 Ft

Az összes aromazárt kapszulánkhoz kizárólag a legkiválóbb felföldi Arabica kávéfajtákat válogatjuk össze, melyek a kiválasztott földrajzi helyen lassabban érnek. A szakembereink gondos válogatásának és különleges nemes ízt kölcsönző Tchibo pörkölés köszönhetően áradhat szét a kávészemek lágy aromás íze a Caffè Crema koffeinmentes kávéban. A csomagolás 80 kapszulát tartalmaz.


Tchibo Cafissimo Caffé Crema Fine Aroma, 8x10 kapszula
9 987 Ft

7 990 Ft

Add át magad a Caffé Crema finom, bársonyosan krémes, 100% Tchibo Arabica kávébabból készült kávé nyújtotta kényeztető pillanatoknak. A Caffè Crema Fine továbbfejlesztett receptúrájának köszönhetően most még lágyabb. Engedd, hogy elcsábítson ez a bársonyos íz. Enyhén gyümölcsre emlékeztető, könnyű állagú kávé, mely a Tchibo kíméletes pörkölésének köszönheti lágyságát. A csomagolás 80 kapszulát tartalmaz.


Tchibo Cafissimo Caffé Crema Rich Aroma, 8x10 kapszula
9 987 Ft

7 990 Ft

Add át magad a Caffé Crema finom, bársonyosan krémes, 100% Tchibo Arabica kávébabból készült kávé nyújtotta kényeztető pillanatoknak. Az egyedülálló ízélmény elérése érdekében fejlesztettük tovább a Caffè Crema Rich aroma receptúráját. Kóstold meg a páratlan ízű, 100% Tchibo Arabica kávébabból készült Caffè Cremat. A Caffè Crema Rich aromájára lágyan sötét, karamell tónusú színárnyalat jellemző. E tulajdonsága révén főként olyan, tejhabbal készülő specialitásokhoz ajánlott, mint a kapucsínó vagy a latte macchiato. A csomagolás 80 kapszulát tartalmaz.


Tchibo Cafissimo Espresso El Salvador, 8x10 kapszula
12 487 Ft

9 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Espresso El Salvador egy aromatikus, kiegyensúlyozott és gyengéd pörkölésű eszpresszó.. Az El Salvadorban található hegyek lejtőinek partokra néző oldalán lassan érik be a kávé, így lesz ez az eszpresszó harmonikus aromával és karamelles íz jegyekkel teljes. A hagyományos olasz pörkölés lehetővé teszi a kávénak, hogy kibontakoztassa a benne szunnyadó igazi aromát. A csomagolás 80 kapszulát tartalmaz.


Tchibo Espresso Milano 500g, szemes
3 737 Ft

2 890 Ft

Az Espresso Milano Style gondosan válogatott Arabica kávészemek ideális keveréke, amelyet a Tchibo különleges pörkölési eljárása nemesít. Ennek köszönheti tipikus észak-olasz karakterét és enyhe, csokoládéra és gyümölcsre emlékeztető zamatát.


Tchibo Espresso Sicilia 500g, szemes
3 737 Ft

2 890 Ft

szicíliai eszpresszó egy tökéletesen megalkotott dél-olasz keverék a legjobb Arabica és Robusta kávészemekből, amelyet a különleges pörkölési eljárás nemesít. Ennek köszönheti sajátos szicíliai karakterét,** erős, mély ízjegyeit és a fűszeres aromáját, melyet a bársonyos hab koronáz meg**.


Tchibo Gold Selection Créma 180g, instant kávé
2 112 Ft

1 790 Ft

Gold Selection Crema egy gazdag ízű és intenzív aromájú kávé egyedülálló zamatos hab kombinációban. Instant kávé a Tchibo márkától minden pillanatra, amikor egy kis örömet szeretnél magadnak szerezni.


Tchibo MINI Classy White kávéfőző-32%
26 490 Ft

17 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kapszulás kávéfőző finom szűrt kávét, caffè crema- t, espressot , de akár teát is készít a peciális három nyomásos rendszernek köszönhetően. A praktikus Tchibo Cafissimo MINI Classy White kávéfőző biztosítja az elegendő helyet a csészéknek és bögréknek minden nagyságban a kivehető tartónak és a lehajtható talapzatnak köszönhetően.


Tchibo Cafissimo Pure White
33 490 Ft

2 év garancia

Kapszulás presszó kávéfőző stílusos fehér színben. A Tchibo Cafissimo Pure Red kávéfőző kivehető csésze talapzattal rendelkezik és egyetlen gombnyomással valódi presszó- vagy caffè crema kávét vagy teát készít. A beépített tárolóhely akár 6 kapszulát is befogad.


Tchibo Cafissimo Espresso Brazil, 8x10 kapszula
12 487 Ft

9 890 Ft

Az Espresso Brasil egy erőteljes ízvilágú eszpresszó tele harmóniával. Az ehhez az eszpresszóhoz felhasznált kávébabok Brazília szelíd lankáin lassú érési folyamaton mennek át, ennek köszönheti kissé kesernyés, diós ízjegyekkel rendelkező aromáját. A tradicionális olasz pörkölés lehetővé teszi, hogy intenzív íze tökéletesen kibontakozhasson. A csomagolás 80 kapszulát tartalmaz.


Tchibo Cafissimo Latte Argento
73 990 Ft

2 év garancia

Kapszulás automata kávéfőző modern szürke színben készít eszpresszót, caffè cremát, presszó kávét és habosított tejet. Egyetlen gombnyomásra elkészíti a Tchibo Cafissimo Latte Argento tökéletes tejhabot. Az ital mennyisége szabadon programozható. A levehető víztartály elegendő kb.hét csésze caffè crema számára.


Tchibo Cafissimo Latté Bianco
73 990 Ft

2 év garancia

Tchibo Cafissimo Latté Bianco kapszulás kávéfőző elegáns fehér színben a tökéletes eszpresszó, caffè crema, filterkávé, kávéspecialitások és habosított tej elkészítéséhez. 3 gőznyomásfokozat kávé gőzöléséhez, levehető tejes kancsó és állítható kávékifolyó.


Tchibo Cafissimo Latté Bianco
73 990 Ft

2 év garancia

Tchibo Cafissimo Latté Rosso kapszulás kávéfőző elegáns piros színben a tökéletes eszpresszó, caffè crema, filterkávé, kávéspecialitások és habosított tej elkészítéséhez. 3 gőznyomásfokozat kávé gőzöléséhez, levehető tejes kancsó és állítható kávékifolyó.


Tchibo Cafissimo Latté Nero
73 990 Ft

2 év garancia

Tchibo Cafissimo Latté Nero kapszulás kávéfőző elegáns fekete színben a tökéletes eszpresszó, caffè crema, filterkávé, kávéspecialitások és habosított tej elkészítéséhez. 3 gőznyomásfokozat kávé gőzöléséhez, levehető tejes kancsó és állítható kávékifolyó.


Tchibo Cafissimo Pure Black
33 490 Ft

2 év garancia

Kapszulás presszó kávéfőző stílusos fekete színben. A Tchibo Cafissimo Pure Red kávéfőző kivehető csésze talapzattal rendelkezik és egyetlen gombnyomással valódi presszó- vagy caffè crema kávét vagy teát készít. A beépített tárolóhely akár 6 kapszulát is befogad.


Tchibo Cafissimo Pure Red
33 490 Ft

2 év garancia

Kapszulás presszó kávéfőző stílusos piros színben. A Tchibo Cafissimo Pure Red kávéfőző kivehető csésze talapzattal rendelkezik és egyetlen gombnyomással valódi presszó- vagy caffè crema kávét vagy teát készít. A beépített tárolóhely akár 6 kapszulát is befogad.


Tchibo Cafissimo TuttoCaffé Bianco
39 990 Ft

2 év garancia

Elegáns fehér kivitelezésű kávéfőző ideális egy tökéletes eszpresszó, caffè crema, török kávé és tea elkészítésére. Cafissimo TuttoCaffé Bianco kávé főzésre3 különböző nyomással tűnik ki a többi közül, beépített tartó a kapszulákra, állítható magasságú és kivehető csepegtető tálca. Személyre szabott beállítások szerint rengeteg ital beprogramozható.


Tchibo Cafissimo TuttoCaffé Cioccolato Kávéfőző
39 990 Ft

2 év garancia

Elegáns barna kivitelezésű kávéfőző ideális egy tökéletes eszpresszó, caffè crema, török kávé és tea elkészítésére. Cafissimo TuttoCaffé Cioccolato kávé főzésre3 különböző nyomással tűnik ki a többi közül, beépített tartó a kapszulákra, állítható magasságú és kivehető csepegtető tálca. Személyre szabott beállítások szerint rengeteg ital beprogramozható.


Tchibo Cafissimo TuttoCaffé Nero Kávéfőző
39 990 Ft

Elegáns fekete kivitelezésű kávéfőző ideális egy tökéletes eszpresszó, caffè crema, török kávé és tea elkészítésére. Cafissimo TuttoCaffé Nero a kávé főzésre3 különböző nyomással tűnik ki a többi közül, beépített tartó a kapszulákra, állítható magasságú és kivehető csepegtető tálca. Személyre szabott beállítások szerint rengeteg ital beprogramozható.


Tchibo Cafissimo TuttoCaffé Rosso
35 990 Ft

32 390 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Elegáns piros kivitelezésű kávéfőző ideális egy tökéletes eszpresszó, caffè crema, török kávé és tea elkészítésére. Cafissimo TuttoCaffé Rosso a kávé főzésre3 különböző nyomással tűnik ki a többi közül, beépített tartó a kapszulákra, állítható magasságú és kivehető csepegtető tálca. Személyre szabott beállítások szerint rengeteg ital beprogramozható.


Tchibo Gold Selection 200g, instant kávé
2 112 Ft

1 790 Ft

Tchibo Gold Selection instant kávé különleges azok számára lett megalkotva, akik értékelik a kávé nemes és teljes ízét. Ez a különleges kávé a kiválasztott kávészemek egyedölálló pörkölési folyamata során jött létre. Nemes és ízletes, ez a Tchibo Gold Selection.


Tchibo MINI Blazing Mint kávéfőző
30 490 Ft

2 év garancia

Kapszulás kávéfőző finom szűrt kávét, caffè crema- t, espressot , de akár teát is készít a peciális három nyomásos rendszernek köszönhetően. A praktikus Tchibo Cafissimo MINI Blazing Mint kávéfőző biztosítja az elegendő helyet a csészéknek és bögréknek minden nagyságban a kivehető tartónak és a lehajtható talapzatnak köszönhetően.


Tchibo MINI Midnight Black kávéfőző
30 490 Ft

2 év garancia

Kapszulás kávéfőző finom szűrt kávét, caffè crema- t, espressot , de akár teát is készít a peciális három nyomásos rendszernek köszönhetően. A praktikus Tchibo Cafissimo MINI Midnight Black kávéfőző biztosítja az elegendő helyet a csészéknek és bögréknek minden nagyságban a kivehető tartónak és a lehajtható talapzatnak köszönhetően.