Technaxx iPod/iPhone tartozék
8 790 Ft

2 év garancia

Technaxx MusicMan Mini kedvenc zenék lejátszása mikroSD kártyáról vagy audio bemenetről történik. A Technaxx MusicMan® Mini beépített mikroSD kártyanyílással és 3,5 mm-es audió bemenettel rendelkezik. Így az MP3 zenét közvetlenül a mikroSD memóriakártyáról vagy a csatlakoztatott MP3 lejátszóról lehet jó minőségben lejátszani. Nagyon könnyen szállítható és telepíthető, így ideális utazáshoz vagy útközben.


Technaxx TX-109
9 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ultrahang nem csak a denevérek doménje, hanem a Technaxx TX-109 akusztikus és optikai parkolási asszisztensnek is 4 ultrahangos érzékelővel és LED megjelenítéssel a biztonságos parkoláshoz. Az érzékelők IP68 védelmet nyújtanak a por és a víz ellen.
A hátsó érzékelő figyelmeztető távolsága 0,3 m és 1,5 m között van.


Technaxx TX-110
40 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

vezeték nélküli Technaxx TX-110 parkolókamera rendszernek köszönhetően a tolatás mesterévé válhatsz. A kamera az autó rendszámtáblájára szerelhető fel. A rendszer az IR LED-del lejátsza a videót a 3,5" TFT LCD monitoron, amin jelzi a távolságot. A kamera por- és vízálló.


Technaxx TX-111
26 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A praktikus Technaxx TX-111 WiFi parkolókamera rendszernek köszönhetően mindig tudni fogod, hogy mi történik az autód mögött. A Wifi hálózatról egyenesen az okostelefonodon tekintheted meg a felvételt. Az IR LED éjszakai felvételhez használható vízálló kamera porálló és észrevétlenül elhelyezhető az autó rendszámtáblájára.


Technaxx MusicMan Hordozható zeneállomás, Fekete
10 990 Ft

2 év garancia

Technaxx MusicMan hordozható sztereó hangszóró beépített akkumulátorja biztosítja a maximális mobilitást, így kiválóan használható utazások, nyaralások alkalmával. A legtöbb eszköz mp3-as lejátszását támogatja. Beépített mikroSD kártyanyílással és 3,5 mm-es audio bemenettel rendelkezik, így az MP3 zenét közvetlenül a mikroSD memóriakártyáról vagy a csatlakoztatott MP3 lejátszóról lehet sztereó minőségben lejátszani.


Technaxx iPod/iPhone tartozék
7 490 Ft

6 090 Ft

2 év garancia

Technaxx MusicMan hordozható sztereó hangszóró a beépített akkumulátor a maximális mobilitást biztosítja. A legtöbb eszköz mp3-as lejátszását támogatja. A legegyszerűbb megoldás az, hogy ha csatlakoztatod az USB -meghajtót vagy behelyezel egy microSD kártyát. Mindemellett egy antennávalis rendelkezik, amivel tudja fogni az összes FM rádió adót.


Technaxx TrendGeek Smartwatch (TG-SW1) okosóra
12 259 Ft

9 490 Ft

Sportos intelligens óra fitnesz funkciókkal és vezetéknélküli vezérlési funkció az okostelefon segítségével. Rendelkezik lépésszámlálóval vagy elégetett kalória számlálóval.


Technaxx TX-25 Kamerás napszemüveg
40 990 Ft

2 év garancia

142° széles látószögű objektívvel és 5 MP CMOS érzékelővel felszerelt Technaxx TX-25 Kamerás napszemüveggel sportolás közben elképesztő képeket és videókat készíthet HD minőségben. Akkumulátora 1 óra folyamatos felvételi időt is bír. A kamera maximum 32 GB-os microSD kártyára ment, amit utána szoftver nélkül könnyedén átmásolhat a számítógépre. Elegáns és egyben sportos kialakítása a különböző lencsékkel mindenki számára tökéletes választás.


Technaxx DigiScan DS-02 Digitalizáló
24 990 Ft

2 év garancia

régi képeket digitalizálhatja a Technaxx DigiScan DS-02 segítségével. Ezzel a szkennerrel az elő nem hívott képek negatívjait is tudja digitalizálni, amit beépített TFT kijelzőjén megnézhet, vagy akár SD/SDHC kártyára is lementhet. Beépített kártyaolvasójának köszönhetően PC nélkül is használható, de a képek egy USB csatlakozással bármikor áttölthetők. A szkenner tv csatlakoztatóval is rendelkezik, így a képek a tv-n is visszanézhetők.


Technaxx VIP Spy Pen videokamera 4GB, Fekete
8 990 Ft

Technaxx VIP Spy Pen videokamera egy 4 GB kapacitású pendrive, mely a rajta található kamerával képes fotókat, videókat rögzíteni, mindez egy tollba rejtve! A lencse mindössze 2 mm átmérőjű, így teljesen észrevétlen marad. Beépített akkumulátora akár 2 óra üzemidőt képes biztosítani.


Technaxx Fotopast Wild Cam TX-44 kamera
40 490 Ft

Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas biztonsági kamera. Vadállatok vagy a ház megfigyelésére alkalmas. HD felbontás, ellenállás fröcskölő vízzel szemben és automatikus mozgásérzékelés.


Technaxx TX-09 Vadkamera

Technaxx TX-09 Vadkamera

Értékelés: 5
69 990 Ft

64 490 Ft

Technaxx TX-09 Vadkamera ideális élővilág megfigyelésére és otthona biztonságának megőrzéséhez is az 5 megapixeles CMOS érzékelőnek köszönhetően. Mozgás- és infravörös érzékelővel rendelkezik, hogy éjszaka se maradjon le semmiről. Készenléti ideje akár 180 nap, érzékelési tartománya pedig max. 15 méter. Fröccsenésállóságáról az IPX4 szabvány gondoskodik.