theBalm Bronzer és pirulás balzsam Desert 6,39 g
6 600 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Balzsam sivatag egy bronzosító és pirosító egy könnyű, selymes textúra. Balzsam Desert arcukon tarthat a végtelenségig fakulás nélkül vagy halvány. Keverjük össze balzsam Desert füstös szem smink és az ajkak színét és bemegy a hő egy nyári éjszakán!.


theBalm Bronzer és árnyékok Betty-Lou Manizer 8,5 g
7 270 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Betty Lou Manizer selymesen sima barnító fehérítők, kiemelő és árnyak – minden egyben! Nagyon természetes és finoman szétszórja a fényt, és biztosítja a bőr egészséges és fiatalos megjelenést és a hangot.


theBalm Fekete szempillaspirál kötet Csaló! 5,7 g
5 960 Ft

5 370 Ft

Akció

Mascara Csaló idézi fel gazdag, hosszú és vastag szempillák! Gazdagított pantenol, amely erősíti a szempillákat, és megakadályozza, hogy a törés. Spirál kefe idézi fel a drámai szempillák szempilla mesterséges hatás nélkül nagy erőfeszítés. .


theBalm Láthatatlan mattító por szexi Mama 7,08 g
6 600 Ft

Láthatatlan mattító por borítja a bőr matt láthatatlan fátyol egész napon át tart. Přepudrovaná arc nyom nélkül! Szexi Mama por tartalmaz egy forradalmi, apró részecskék elnyelő olajat, és így egy tökéletesen sima, matt arcbőr.


theBalm Palette szemhéjfesték Nude haver
12 170 Ft

Hozza létre a tökéletes szem smink bármilyen kombinációban hármas őrölt szemhéjfesték, vagy adjunk hozzá egy kevés vizet, és kapcsolja be a kedvenc árnyalatú szemceruza. Meztelen Haver paletta tartalmaz 12 „lecsiszolt” szemhéjfesték, 4. és 8.


theBalm Palette szemhéjfesték Nude Tude 11,08 g
12 210 Ft

10 990 Ft

Akció

Ez a gyönyörű paletta 12 gyönyörű árnyékok, homályos árnyékok 4. és 8. csillogást árnyékok. Ezek a selymes színeket lehet alkalmazni külön-külön vagy kombinált rétegezzük. Széleskörű nyújt a kiválasztott megvilágító fény hang le merész árnyalatok, amelyek kiemelik a szemhéjon.