Tiny Love Játszószőnyeg Meadow Days
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Extra nagy játszószőnyeg aranyos állatkás illusztrációkkal. ATiny Love Meadow Days játszószőnyeg számos tevékenységet kínál a csecsemő szórakoztatásához, érzékszervek és motoros képességek fejlesztése. A könnyebb hordozáshoz a takaró része egy fogantyú és egy hurok az összehajtott takaró gombjával. Születéstől számítva ajánlott.

Tiny Love Kiságyforgó utazáshoz Tiny Princess Tales
10 990 Ft

Kiságyforgó utazáshoz Tiny Princess Tales a Tiny Love márkától. A kiságyforgó 30 percet játszik, 5 különböző dallamot. A gyermek figyelmét vonzzák a vidám forgó figurák. A forgó háromféle módon szerelhető fel, pl. utazóágyra, babakocsira vagy autósülésre. Az elemek nem képezik a csomagolás részét.

Tiny Love Mini körhinta az utakra Magical Tales
6 890 Ft

Felakasztható mini körhinta az utakra Magical Tales a Tiny Love márkától. A körhinta szórakozást biztosít a gyermekednek utazás közben. A műanyag klipnek köszönhetően szabadon felfüggeszthető az autósülésre, vagy a babakocsira. Mozgatás közben a játékok sisteregnek és csilingelnek. Gyerekeknek születésűktől alkalmas.

Tiny Love Tiny Princess Pack & Go Mini Mobile lógó játék
6 710 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tiny Love Tiny Princess Pack & Go Mini körforgó tökéletes játék gyermekünk számára utazások alkalmával, hiszen praktikus kialakításának köszönhetően könnyen összecsukható és bárhová felrakható. Vidám színei, a csörgő és a műanyag gyűrűk mind felkeltik a kisgyerekek figyelmét. A körforgó fejleszti a gyerekek koordinációs képességeit, a szem-kéz mozgást, valamint a finommotoros képességeket.