Tiny Love Játszószőnyeg bébitornázóval
33 690 Ft

27 790 Ft
+ ingyen szállítás

A Tiny Love egy olyan játszószőnyeg bébitornázóval, amely ideális játékszer akár már újszülött kortól is. Nagy előnye, hogy a bébitornázó levehető, így a szőnyeg és a tornázó is használható külön-külön. Rajta hét darab levehető játék található, a takaró pedig színes mintáival serkenti a gyermek érdeklődését.


Tiny Love Princess Move & Play Játszószőnyeg
29 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Tiny Love Princess Move & Play játszószőnyeg egy olyan játék, ami már újszülött kortól is alkalmas lehet a kisbabák számára. Extra puha anyagán a vidám állatkák a felfedezés kedvéért többféle anyagból készültek, amelyek élénk színeikkel könnyen felkeltik a gyermek érdeklődését, a különböző alakzatok és minták hozzájárulnak a finom motoros készségek fejlesztéséhez. Az íveken egy elektronikus világító és hétféle dallamot játszó zenélő játék helyezkedik el, hangereje két fokozatba állítható.


Tiny Love Sunny Day Zenés játszószőnyeg
18 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tiny Love Sunny Day zenés játszószőnyeg kedves figurákkal, rágókákkal, zenélő napocskával ideális fekvőhelyet nyúj kisbabánknak. A helyenként csörgő szőnyeg, nemcsak remek szórakozás, de ösztönzi kisbabánkat a fejlődésben. TOVÁBB OLVASOM->


Tiny Love Soothe'n Groove Zenélő körforgó, Princess
27 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Tiny Love Soothe'n Groove Zenélő körforgója egy sokoldalú és hosszútávon szórakoztató játék kislánya számára. Újszülött kortól zenélő körforgóként alkalmazható: a külön babáknak készült hangok nyugtatólag hatnak gyermekünkre. 5 hónapos kortól a játék zenedobozként funkcionálhat, melynek színes gombjai felkeltik a kicsik érdeklődését. A zenedobozra fül szerelhető, így ha gyermekünk járni kezd, magával tudja vinni szórakoztató játékát. A színes kialakítás és a dallamok stimulálják a látást és a hallást, így hozzájárulnak a gyermek egészséges fejlődéséhez.


Tiny Love Tiny Princess Pack & Go Mini Mobile lógó játék
4 890 Ft

Tiny Love Tiny Princess Pack & Go Mini körforgó tökéletes játék gyermekünk számára utazások alkalmával, hiszen praktikus kialakításának köszönhetően könnyen összecsukható és bárhová felrakható. Vidám színei, a csörgő és a műanyag gyűrűk mind felkeltik a kisgyerekek figyelmét. A körforgó fejleszti a gyerekek koordinációs képességeit, a szem-kéz mozgást, valamint a finommotoros képességeket.


Tiny Love Magical Night 3 in 1 Zenélő körforgó
27 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Tiny Love Magical Night 3 in 1 Zenélő körforgója gyermeke korát és igényeit figyelembe véve átalakítható sokoldalú játék és fejlesztő eszköz. A legkisebbeknek a körforgót a kiságyra erősíthetjük, s a lámpaernyő aljára kedves állatfigurákat vetíthetünk. Ahogy gyermekünk növekszik, érzékei is élesebbek lesznek, így nagyobb korban már a falra vagy a mennyezetre is vetíthetünk. Később a körforgó éjjeli lámpává alakítható, mely csillagos égboltot varázsol a kicsik ágya fölé. A játék 3 zenei stílusban 9 különböző dallamot képes lejátszani, melyek fejlesztik a hallást. A hihetetlenül sokoldalú körforgó nem csak rengeteg lehetőségével, de színeivel, figuráival és szinte minden érzékszervet stimuláló funkcióival járul hozzá a gyermek egészséges fejlődéséhez és boldogságához.