Tiny Love Kiságyforgó utazáshoz Tiny Princess Tales-25%
10 890 Ft 8 090 Ft

Akció

Kiságyforgó utazáshoz Tiny Princess Tales a Tiny Love márkától. A kiságyforgó 30 percet játszik, 5 különböző dallamot. A gyermek figyelmét vonzzák a vidám forgó figurák. A forgó háromféle módon szerelhető fel, pl. utazóágyra, babakocsira vagy autósülésre. Az elemek nem képezik a csomagolás részét.

Tiny Love Mini körhinta az utakra Magical Tales
6 890 Ft

Felakasztható mini körhinta az utakra Magical Tales a Tiny Love márkától. A körhinta szórakozást biztosít a gyermekednek utazás közben. A műanyag klipnek köszönhetően szabadon felfüggeszthető az autósülésre, vagy a babakocsira. Mozgatás közben a játékok sisteregnek és csilingelnek. Gyerekeknek születésűktől alkalmas.

Tiny Love Játszószőnyeg Gymini Kick & Play-42%
32 690 Ft 18 790 Ft

Akció

Játszószőnyeg Gymini Kick & Play a Tiny Love márkától. Képekkel és állati játékokkal ellátott szőnyeg számos tevékenységet kínál a csecsemő szórakoztatására, motoros képességek és az egyes érzékek fejlesztésére. A zenei pult reagál a baba lábának rúgására, és később a baba kezelheti azt. Születéstől kezdve ajánlott.

Tiny Love Tiny Princess Pack & Go Mini Mobile lógó játék
4 670 Ft

Tiny Love Tiny Princess Pack & Go Mini körforgó tökéletes játék gyermekünk számára utazások alkalmával, hiszen praktikus kialakításának köszönhetően könnyen összecsukható és bárhová felrakható. Vidám színei, a csörgő és a műanyag gyűrűk mind felkeltik a kisgyerekek figyelmét. A körforgó fejleszti a gyerekek koordinációs képességeit, a szem-kéz mozgást, valamint a finommotoros képességeket.

Tiny Love Játszószőnyeg Meadow Days
20 990 Ft

Extra nagy játszószőnyeg aranyos állatkás illusztrációkkal. ATiny Love Meadow Days játszószőnyeg számos tevékenységet kínál a csecsemő szórakoztatásához, érzékszervek és motoros képességek fejlesztése. A könnyebb hordozáshoz a takaró része egy fogantyú és egy hurok az összehajtott takaró gombjával. Születéstől számítva ajánlott.