Tommi Rocco Vakaró
48x

Tommi Rocco Vakaró

10 490 Ft

A Tommi Rocco vakaró ideális kiegészítő otthonába. Nem csak a macskája élvezheti előnyeit, dörgölőzhet kedvére, de dísztárgynak is kiváló a ház bármely helyiségébe.

Forgalmazó: MALL
Tommi Tell Kaparófa
82x

Tommi Tell Kaparófa

3 990 Ft

Tommi Tell kaparófa egy 50 cm magas macskajáték, melynek mind a rúdját, mind a talapzatát fekete és bézs színű szizál kötéllel vonták be. A rúd tetejére fekete apró pompom van erősítve, mely tökéletes szórakozást nyújt kedvence számára. Segítségével elkerülheti, hogy macskája bútorokban esetleg kárt tegyen, valamint jótékony hatással van az állat karmaira is. Ideális kölyök és felnőtt macskák számára is.

Forgalmazó: MALL
Tommi Duo Kutyafekhely, Pisztáciazöld, 10
433x

Tommi Duo Kutyafekhely, Pisztáciazöld

13 490 Ft

A többféle méretben kapható Tommi Duo fekhely ideális pihenési feltételeket teremt akármelyik kis- és közepes termetű kutyának. Anyaga puha plüss, amely maximális komfortérzetet nyújt kedvencünknek. Pisztáciazöld és fekete színkombinációban kapható.

Forgalmazó: MALL
Tommi Duo Kutyafekhely, Bézs, 8
258x

Tommi Duo Kutyafekhely, Bézs

8 290 Ft

Tommi Duo kutyafekhely rendkívül kényelmes és puha, ezért kutyája szívesen fog rajta pihenni. Különböző nagyságú párnák közül választhat, hogy kiválaszthassa kutyusa méretéhez a legideálisabbat. Bézs színű szövet borítja, emiatt kellemes színfoltja is lesz a lakásnak. Puha anyaga maximális komfortérzetet nyújt kedvencünknek.

Forgalmazó: MALL
Tommi Duo Kutyafekhely, Barna, 8-as méret
439x

Tommi Duo Kisállat fekhely, Barna

10 990 Ft

Tommi Duo kisállat fekhely rendkívül kényelmes és puha, ezért kutyája vagy macskája szívesen fog rajta pihenni. Különböző nagyságú párnák közül választhat, hogy kiválaszthassa kutyusa méretéhez a legideálisabbat. Barna színű szövet borítja, emiatt kellemes színfoltja is lesz a lakásnak. Puha anyaga maximális komfortérzetet nyújt kedvencünknek.

Forgalmazó: MALL
Tommi Duo párna Sötétkék, 2-es méret
148x

Tommi Duo párna Sötétkék

2 590 Ft

A puha és nagyon kényelmes párna minden fajtájú és méretű kutyának megfelelő, sötétkék színű, négy méretben elérhető.

Forgalmazó: MALL
Tommi Duo Kutyafekhely, Piros, 4
186x

Tommi Duo Kutyafekhely, Piros

6 390 Ft

Tommi Duo kutyafekhely rendkívül kényelmes és puha, ezért kutyája szívesen fog rajta pihenni. Különböző nagyságú párnák közül választhat, hogy kiválaszthassa kutyusa méretéhez a legideálisabbat. Piros színű szövet borítja, emiatt kellemes színfoltja is lesz a lakásnak. Puha anyaga maximális komfortérzetet nyújt kedvencünknek.

Forgalmazó: MALL
Tommi Duo Kutyafekhely, Fekete/Piros
162x

Tommi Duo Kutyafekhely, Bordó

3 690 Ft

Tommi Duo kutyafekhely rendkívül kényelmes és puha, ezért kutyája szívesen fog rajta pihenni. Különböző nagyságú párnák közül választhat, hogy kiválaszthassa kutyusa méretéhez a legideálisabbat. Bordó szövet borítja, emiatt szép színfoltja is lesz a lakásnak.

Forgalmazó: MALL
-5%
Tommi Puppy Field Training Pelenka 30 db
212x

Tommi Puppy Field Training Pelenka 30 db

3 490 Ft
3 290 Ft
Akció

Tommi Puppy Field Training pelenka a kölyök illetve mozgáskorlátozott kutyusok számára ajánlott. A sarkoknál csúszásmentesen rögízhető a padlóra. Alkalmas tanításhoz, utazáshoz vagy egyszerűen állandó megoldásként azon kutyák számára akik nehezen mozognak.

Forgalmazó: MALL
Tommi Catwill Szilikát 4,3kg
166x

Tommi Catwill Szilikát 4,3kg

4 990 Ft

Tommi Catwill macskaalom egyedülálló szilikáttartalmának köszönhetően hatékonyan köti meg a vizeletet. Azonnal leállítja a baktériumok szaporodását, így megelőzi a kellemetlen szagok terjedését. Hatékonyságának köszönhetően gazdaságosabb, mint a hagyományos almok, nagyjából háromszor annyi ideig használható. Egy macska számára nagyjából 50 napig elég.

Forgalmazó: MALL