Trussardi A Way For Her - EDT
12 150 Ft 8 640 Ft

Trussardi A Way For Her egy virágos orientális illat nőknek. Úgy indult, 2014-ben ez az érzéki virágos-gyümölcsös illat létre Sieuzac perfumers Lucas és David Apel. Fragrance nyit bergamot, őszibarack és a fehér tea.

Trussardi Donna 2011 - EDP

Trussardi Donna 2011 - EDP

Értékelés: 5
11 610 Ft 9 760 Ft

Donna márka Trussardi 2011-től a hölgyek, virágos-gyümölcsös illat nőknek és lányoknak, akik szeretik a friss illatot. A bevezetőben találunk aromák citrom, yuzu gyümölcs hangok, a szív elrejti jázmin, narancsvirág és lótusz. Alapvetően találunk vanília, cédrusfa, pacsuli és szantálfa.

Trussardi Uomo The Red - EDT
8 330 Ft

2016-ban ő vezette be a márka Trussardi Uomo illat, a The Red. Ez a stílusos és elegáns illat tartozik fougerově-friss illat és célja minden ember számára, aki szereti a szabadságot, a szabadság, és nézzetek a világ kegyelem. Kényeztesse magát ebben a magával ragadó illat!.

Trussardi Uomo 2011 - EDT

Trussardi Uomo 2011 - EDT

Értékelés: 5
9 230 Ft 7 680 Ft

Trussardi ünnepelte századik alapító 2011-ben Az ünnepség is üzembe egy pár illat Donna Trussardi Trussardi Uomo és. Feladatuk az, hogy meggyőzze őket, hogy hírnevet a márka Trussardi elsősorban kemény és becsületes munkával.

Trussardi My Land - EDT

Trussardi My Land - EDT

Értékelés: 4,7
9 670 Ft 8 970 Ft

My Land friss, fougerově-fás illat férfiaknak a márka Trussardi. A közönség először be 2012-ben – illatszergyáros e eau de toilette Alexandra Kosinski. Ezzel a kifinomult és energikus illat tele elegancia a világ nem fog veszíteni!.

Trussardi A Way For Him - EDT
7 140 Ft

Trussardi A Way For him egy friss, keleti fás illat férfiaknak. 2014-ben indult az illat Alexandra Kosinski parfümje. Egy Út Vagyis felébreszti a szenvedélyt egy emberben, friss, fás keleti illattal, gyümölcsös ízzel. Az alapja a grapefruit, citrom és bergamott.

Trussardi Donna - EDT
13 400 Ft 9 630 Ft

A Trussardi Donna egy keleti virágos illat olyan lányok és nők számára, akik szeretik a különleges és érzéki illatot. A citrom, görögdinnye és yuzu gyümölcs illatjegyeivel nyílik meg,  a szívillatban kibontakoznak a jázmin tea, lótuszvirág és narancs illatjegyei.

Trussardi My Name - EDP
440 Ft

A 2012-ben megjelent  My Land férfi illat sikerén felbuzdulva a Trussardi bemutatja a My Name női illatát. Mindkét illatot az olasz életstílus ihlette. A My Name virágos és friss illat olyan hölgyek számára készült, akik kedvüket lelik a finom és választékos jegyekben.

Trussardi My Scent - EDT
9 420 Ft

A Trussardi My Scent egy bájos, fiatalos csokor friss virág, amely nemes és érzéki hangokkal van összekötve. A bevezető bemutatja a virágok és körte keverékét, majd egy rózsát és egy lila jelet a szóra, végül egy pézsma, kasmír fa és egy fonó. 2015-ben indult. .

Trussardi Black Extreme - EDT
7 440 Ft 6 170 Ft

Kölnivíz a fekete Extreme márka Trussardi ll tartalmazza az alapvető értékek a márka Trussardi. Erős és változatos illata vonzza, és úgy viselkedik, mint egy „új fegyver a csábítás”. Az új illat fekete Extreme alapul arisztokrata tonizálja a bőrt körülvett elegáns fa hangok.

Trussardi Blue Land - EDT
7 680 Ft 6 540 Ft

Férfi illatok Blue Land márka Trussardi fejezi tartozás érzését és a kapcsolat a gyökerekhez. Ő visz minket végig egy utazás a föld abszolút érzelmek. A hatalom és a szépség a természet és az emberi kéz által létrehozott egy figyelemre méltó jelenetek. A kék szín a nap, a fény és az energia.

Trussardi Delicate Rose - EDT
12 350 Ft 11 160 Ft

A 2012 őszén bevezetett márka Trussardi piaci illat elemzi Delicate Rose. A természet ezt az illatot lehet leírni, mint nagyon nőies, energikus és modern érzéki és elegáns árnyalatok. Abban a pillanatban lenyűgözi az érzékeit frissességét.

Trussardi Delicate Rose - EDT 30 ml + 2 x 30 ml testápoló
14 890 Ft 13 400 Ft

Újdonság

2012 őszén a Trussardi márka piacra dobta a Delicate Rose nevű illatot. Ennek az illatnak a jellege nagyon nőies, energikus és modern, érzéki és elegáns árnyalatokkal. Egy pillanat alatt frissességével lenyűgözi az érzékeket.