Wilkinson Sword Intuition Complete női borotva + 1 csere borotvafej
3 490 Ft

5-pengés női borotva Skin-Protect funkcióval. A Wilkinson Sword Intuition Complete női borotva + 1 csere borotvafej karcsú borotvafejjel rendelkezik, amellyel a nehezen elérhető helyekre is eljutsz. Borotvagél vagy -hab használata nélküli borotválás lehetősége.

Wilkinson Sword Intuition Complete női csere borotvafejek, 3 darab
4 590 Ft

5-pengés borotvafejek Skin-Protect funkcióval. A Wilkinson Sword Intuition Complete női csere borotvafejek, 3 darab karcsú borotvafejjel rendelkezik, amellyel a nehezen elérhető helyekre is eljutsz. Borotvagél vagy -hab használata nélküli borotválás lehetősége.

Wilkinson Sword Quatro for Women Rose Gold női borotva + 1 csere borotvafej
3 490 Ft

4-Pengés női borotva gyöngypúderes és papajakivonatos nedvesítő szalaggal. A Wilkinson Sword Quatro for Women Rose Gold női borotva + 1 csere borotvafej billenős borotvafejjel rendelkezik, amellyel a nehezen elérhető helyekre is eljutsz. A bőrfeszesítő szalagnak köszönhetően könnyebb a borotválás.

Wilkinson Sword Xtreme3 Hybrid férfi borotva + 5 csere borotvafej
2 290 Ft 1 790 Ft

3-pengés férfi borotva nedvesítő szalaggal. A Wilkinson Sword Xtreme3 Hybrid férfi borotva + 5 csere borotvafej forgatható borotvafejjel rendelkezik, amellyel tökéletesen illeszkedik az arcvonalakhoz. A nehezebb markolat pontos mozdulatokat biztosít.

Wilkinson Sword Premium Classic borotva – ajándék doboz
6 990 Ft

A Wilkinson Sword ajándék doboz egy klasszikus fém borotvát, platina pengéket (5 db) és edényben található borotválkozó szappant tartalmaz borotva ecsettel. Mindez retró dizájnban. Ajándékozza meg férjét ezzel az úriemberi készlettel.

Wilkinson Sword Fém borotva férfiaknak Double Edge Classic
7 520 Ft 5 820 Ft

A Wilkinson Classic évtizedek óta a legnépszerűbb borotvapengék közé tartozik. A borotvapengék rozsdamentes acélból készültek, kiváló minőségben. A hármas nemes és hatszoros felületkezelés biztosítja, hogy az borotva hosszabb ideig maradjon éles. A borotvapenge fedele csökkenti a vágások kockázatát.

Wilkinson Sword Quattro for Women Bikini Elektromos borotvakészülék
3 190 Ft

Wilkinson Quattro for Women Bikini Elektromos borotvakészülék nem csak borotva, hanem bikivonal-formázó egyetlen készülékben: egyik végén 4 pengés, cserélhető fejű borotva, másik végén elemmel működő trimmelő található. A készülék teljesen vízálló. Csempére rögzíthető tartóval rendelkezik.

Wilkinson Sword Quattro Titanium Precision Elektromos férfi borotva + 1 fej
3 190 Ft

Wilkinson Sword Quattro Titanium Precision Elektromos férfi borotvát nedves bőrön ajánlott használni, hogy tökéletesen sima hatást érjen el irritáció nélkül. Biztonságosan használható még a zuhany alatt is. Négy rugalmas titán pengéje garantáltan alapos eredményt biztosítanak Önnek.

Wilkinson Sword HYDRO Silk cserefej 3 ks
3 590 Ft

A borotválkozás soha nem volt ennyire egyszerű és élvezetes! A Hydro Silk a bőrödet nemcsak tökéletesen simává teszi, de gondoskodik a hidratációjáról. A készlet 3 tartalékfejet tartalmaz.

Wilkinson Sword Quattro Titanium Sensitive Férfi borotva + 1 fej
2 190 Ft

Wilkinson Sword Quattro Titanium Sensitive Férfi borotvával tökéletesen simává varázsolhatja arcbőrét irritáció nélkül. A négy éles titán pengének és az aloe vera, valamint jojobakivonatának köszönhetően garantáltan hidratálják és megnyugtatják bőrét. Süllyesztett vágóéle arra szolgál, hogy a kevésbé hozzáférhető helyeken (pl. az orr alatti részen és a száj körül) is teljeskörű eredményt érhessen el.

Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care Borotvafej, 3 db
2 890 Ft 2 090 Ft

Wilkonson Sword Intuition Sensitive Care Borotvafej minőségi pengéit lágy, krémes szappangyűrű öleli körül, mely víz hatására habzik, így borotvahab, illetve borotvagél használata nélkül is könnyű, egyszerű borotválkozást tesz lehetővé. A keletkező hab Aloe Verával, E- és B5-vitaminnal gazdagított, melyel kitűnően ápolja érzékeny bőrét megvédve ezzel az irritációtól. A csomag 3 db borotvafejet tartalmaz.

Wilkinson Sword Intuition Perfect Finish szemöldökformázó, 3 darab
1 390 Ft

Szemöldökformázó és stilizáló borotva. A Wilkinson Sword Intuition Perfect Finish szemöldökformázó, 3 darab lehetővé teszi a szemöldök formázását és segítségével a nehezebben elérhető helyekhez is hozzáférsz. A markolat vékony és egyszerűen irányítható. Minden borotva védőtokkal van ellátva.

Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care Borotva + 1 fej
2 790 Ft 2 290 Ft

Wilkonson Sword Intuition Sensitive Care Borotva minőségi pengéit lágy, krémes szappangyűrű öleli körül, mely víz hatására habzik, így borotvahab, illetve borotvagél használata nélkül is könnyű, egyszerű borotválkozást tesz lehetővé. A keletkező hab ** Aloe Verával, E- és B5-vitaminnal gazdagított, melyel kitűnően **ápolja érzékeny bőrét megvédve ezzel az irritációtól. A csomag plusz 1 db cserefejet tartalmaz.

Wilkinson Sword Xtreme3 Beauty Hybrid női borotva + 5 csere borotvafej
2 290 Ft 1 890 Ft

3-pengés női borotva nedvesítő szalaggal. A Wilkinson Sword Xtreme3 Beauty Hybrid női borotva + 5 csere borotvafej forgatható borotvafejjel rendelkezik, amellyel tökéletesen illeszkedik az arcvonalakhoz. A nehezebb markolat pontos mozdulatokat biztosít.

Wilkinson Sword 70009450X kard pedikűr
2 379 Ft

Az ergonómiai alakú sarokgépek eltávolítják a sarok sarokcsíkját a sarok területén. Csak száraz szaruhártyát használjon, soha ne nyomja meg erősen! A pengenek csak finoman csúsztatnia kell a szaruhártyát. A Wilkinson cserepengéket külön kapjuk. A Wilkinson kard pedikűr csere: 7000930DX Wilkinson

Wilkinson Sword 7000155Z Classic DEB borotva + 5 tartalék penge
1 455 Ft

A Wilkinson Classic DEB borotva borotválkozás utáni ellátást biztosít. A fej speciális PTFE felületkezeléssel rendelkezik, és védi a gépet és a pengéket. Fém fogantyúval a könnyű kezelés érdekében. A csomag 5 tartalék pengét tartalmaz. A klasszikusok is beleférnek. A Wilkinson Classic helyettesítő

Wilkinson Sword 7001379E Quattro női bikini borotva + 1 harci fejjel
5 669 Ft

A Wilkinson Quattro for Women Bikini ötvözi a sima borotválkozást és a pontos vágást. Két hidratáló heveder biztosítja a maximális szelídséget még érzékeny területek borotválásakor is. A zuhany kényelmes használatának köszönhetően a Wilkinson Quattro for Women Bikini a világ minden tájáról nők köré

Wilkinson Sword Borotva Cut Throat + tartalék penge Double Edge Blades 5 db
9 030 Ft

A Wilkinson Premium borotvával páratlan alapos borotválkozást érhet el, és szakértő látogatása nélkül formázhassa a szakállának pontos alakját. A stílusos borotva, fekete fogantyúval a tökéletes társa lesz, amellyel tökéletes borotválkozást érhet el. A csomag 5 klasszikus pengét is tartalmaz. .

Wilkinson Sword Borotva nőknek Wilkinson Xtreme3 Beauty Hybrid
3 000 Ft 2 510 Ft

A Wilkinson bemutatja a legnépszerűbb 3 élű borotvát egy rendszeri kialakításában! Amit az Xtreme3 termékcsaládban megszeretett, mindazt ebben a rendszeri borotválkozásban foglaltunk össze. A forgófej 3 rugalmas pengéje biztosítja a pontos borotválkozást, tökéletesen alkalmazkodva a kontúrokhoz.

Wilkinson Sword HYDRO borotvagép + 1 cserefej
2 490 Ft

A borotválkozás soha nem volt ennyire egyszerű és élvezetes! A Hydro Silk a bőrödet nemcsak tökéletesen simává teszi, de gondoskodik a hidratációjáról. A készlet tartalmaz egy borotvát és egy tartalékfejet.

Wilkinson Sword Női borotva Wilkinson HYDRO Silk for Women
2 990 Ft 2 810 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Wilkinson Sword Hydro Silk borotvabetét az öt pengének köszönhetően gondoskodik a finom és a tökéletes szőrtelenítésről. Fenntartja a bőr természetes nedvesség-egyensúlyát és védi a kiszáradástól. Egy kellemes borotválkozás, sima, bársonyos bőr érdekében.

Wilkinson Sword Quattro for Women Sensitive Borotvafej, 3 db
3 290 Ft

Wilkinson Sword Quattro for Women Sensitive Borotvafej készlet finom hidratáló olajjal és aloe vera kivonattal megteremti Ön számára a tökéletesen borotvált bőrt. A négy ultravékony pengéje közel áll egymáshoz, így sokkal hatékonyabban és integráltabban képes eltüntetni a test felületéről a nem kívánt szőrszálakat. Használat közben garantáltan hidratálja és táplálja bőrét.

Wilkinson Sword Xtreme3 UltraFlex eldobható borotva, 3 db
1 590 Ft

Eldobható borotva nedvesítő szalaggal ellátott 3 rugalmas pengével. A Wilkinson Sword Xtreme3 UltraFlex eldobható borotva, 3 db-os, forgatható fejjel rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik az arcvonalakhoz. Az ergonomikusan formázott markolat tökéletes fogást biztosít.

Wilkinson Sword 7000802A kard 2 borotva (5 db)
533 Ft

Wilkinson Sword 2 férfi borotva (1 darab 2 – 4 forgácshoz). Két pengével és keskeny borotvafejjel könnyedén hozzáférhet a nehezen elérhető helyekhez. A kényelmes borotválást ergonomikus alakú fogantyú támogatja. Csomagolás: 5 db

Wilkinson Sword 7000804E 2 gyorsborotva (8 + 2 db)
851 Ft

Wilkinson Sword 2 férfi eldobható borotva (1 db 2–4 forgácshoz), két pengével és keskeny borotvafejjel a nehezen elérhető helyek könnyű eléréséhez. A kényelmes borotválást ergonomikus alakú fogantyú támogatja. Csomagolás: 8 + 2 db

Wilkinson Sword 70008910X Sword Manicure Dual File
2 925 Ft

Ergonomikus kialakítású Wilkinson Swor manikűr kettős reszelő , egyik oldalán ásványi kővel, a másikon puha súrlódási felülettel rendelkezik. Alkalmas rendszeres higiénés lábápolásra. A vastag oldal eltávolítja a szaruhártyát, a lágy oldal pedig hatékonyan kisimítja a bőrt.

Wilkinson Sword 7001081E Quattro női eldobható borotva (3 db)
2 834 Ft

A Wilkinson Quattro eldobható borotvapengék mozgatható fejjel, 4 pengével és széles, hidratáló szalaggal Aloe Vera-val készülnek, biztosítva az ideális sima borotválkozást, és selymes érzetet hagyva a bőrön. Csomagolás: 3 db

Wilkinson Sword 7001380E Quattro női borotva + 1 fej
3 897 Ft

Wilkinson Quattro nők számára mozgatható fejjel a tökéletes borotválkozás érdekében. Ergonómikus alakú tömör fém test a jobb tapadás érdekében. A mozgásnak négy pengéje van, védőráccsal és széles, hidratáló szalaggal, B-vitaminnal. Ezzel a mozgással a lábad még mindig simák maradnak. Csomagolás: B

Wilkinson Sword 70017130 Xtreme 3 szépségérzékeny
2 656 Ft

Az eldobható női borotva a Wilkinson Xtreme 3 Beauty sima és kényelmes borotválkozást biztosít. A Wilkinson Xtreme 3 Beauty előnyei: Három rugalmas penge könnyen alkalmazkodik a bőr kontúrjához, és még a nehezen elérhető területeket is borotválja. Két Aloe és Jojoba nedvesítő szalag lehetővé teszi

Wilkinson Sword 70017140 Xtreme 3 szépségérzékeny intelligens borotva (3 + 1 db)
1 947 Ft

Az eldobható női borotva a Wilkinson Xtreme 3 Beauty sima és kényelmes borotválkozást biztosít. A Wilkinson Xtreme 3 Beauty előnyei: Három rugalmas penge könnyen alkalmazkodik a bőr kontúrjához, és még a nehezen elérhető területeket is borotválja. Két Aloe és Jojoba nedvesítő szalag lehetővé teszi