Yankee Candle Cinnamon Stick Classic kicsi 104 g
2 990 Ft

Cinnamon Stick a fahéj édesen meleg illatával otthonos és harmonikus hangulatot varázsol a nyugalom szelével. A Yankee Candle a legkedveltebb Classic dizájnban üvegtetővel, ami a legjobb alapanyagok és teljesen természetes aromás kivonatok felhasználásával készült.

Yankee Candle Clean Cotton Classic kicsi 104 g
3 690 Ft

Napsugárral átitatott pamut a zöld tónusaival, fehér virágokkal és egy leheletnyi citrom kombinációjával. A Yankee Candle a legkedveltebb Classic dizájnban üvegtetővel, ami a legjobb alapanyagok és teljesen természetes aromás kivonatok felhasználásával készült.

Yankee Candle Home Sweet Home Classic kicsi 104 g
3 690 Ft 2 990 Ft

A fahéj és az otthoni sütés illata, ami megmelengeti a szíveket és átitatja az otthonod a közös szeretet és a megértés illatával. A Yankee Candle a legkedveltebb Classic dizájnban üvegtetővel, ami a legjobb alapanyagok és teljesen természetes aromás kivonatok felhasználásával készült.

Yankee Candle Lemongrass&Ginger Classic közepes 411 g
6 190 Ft 5 590 Ft

A friss citromfű lágy és finom illata a frissen felkockázott gyömbér illatával. A Yankee Candle a legkedveltebb Classic dizájnban üvegtetővel, ami a legjobb alapanyagok és teljesen természetes aromás kivonatok felhasználásával készült.

Yankee Candle Yankee Candle készlet 9 db teamécses
3 690 Ft 2 290 Ft

Újdonság

Karácsonyi ajándékkészlet Yankee Candle 9 db viasz illatgyertyával. Egy gyertya körülbelül 4–6 órán át ég. A legmagasabb minőségű alapanyagokból és tiszta, természetesen kivont illóanyagokból készül. A Yankee gyertyák egyenletesen illatosak.

Yankee Candle Füstölő Vanilla 5 db
6 020 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A vanília füstölő az édes vanília illatát árasztja otthonába. Előnye a helyiség biztonságos illatosítása tűzveszély és az illóolaj kiömlésének rizikója nélkül.  

 .

Yankee Candle Illatos gyertya Classic kicsi 104g Vanilla
3 590 Ft

Vanília illatú gyertya hagyományos Yankee Candle kialakításban üvegfedéllel. A kisebb kialakítás alkalmas kis terek illatosítására. A gyertya kizárólag természetes alapanyagokból készült. Ezenkívül a tömítéssel ellátott fedél megakadályozza az illat eltűnését, és kedvenc gyertyádat hosszabb ideig élvezheted.

Yankee Candle Füstölő Black Coconut 5db
4 970 Ft

A Black Coconut füstölő édes kókuszdió, a cédrus és a szigetvirág illatával árasztja be otthonát. Előnye a helyiség biztonságos illatosítása tűzveszély és az illóolaj kiömlésének rizikója nélkül.  

 .

Yankee Candle Midsummer´s Night Classic közepes 411 g
6 290 Ft 5 590 Ft

Érzéki szag (nem csak) a férfiérzékeihez a Yankee Candle márkától. A pézsma, a pacsuli és a mahagóni kölni bódító és erőteljes keveréke stílusos csomagolásban egy üveg fedéllel akár 90 órán át fog égni.

Yankee Candle Vanilla Cupcake Classic kicsi 104 g
3 690 Ft 2 990 Ft

Vaníliás kosarak gazdag krémes aromája egy csipetnyi citrommal és vajkrémmel fűszerezve. A Yankee Candle a legkedveltebb Classic dizájnban üvegtetővel, ami a legjobb alapanyagok és teljesen természetes aromás kivonatok felhasználásával készült.

Yankee Candle Vanilla Cupcake Classic közepes 411 g
6 190 Ft 6 090 Ft

Vaníliás kosarak gazdag krémes aromája egy csipetnyi citrommal és vajkrémmel fűszerezve. A Yankee Candle a legkedveltebb Classic dizájnban üvegtetővel, ami a legjobb alapanyagok és teljesen természetes aromás kivonatok felhasználásával készült.

Yankee Candle Yankee gyertya FEKETE KOKUSZ Nagy gyertya 623 g
10 600 Ft 7 728 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Yankee Candle Black Coconut 623 g-os üveg nagy gyertyája a legjobb alapanyagokból és természetes illatos kivonatokból készül. Természetes szálakból készült kanóca és egyenletesen illatos paraffin. 110 – 150 órán át ég. A gyertya teljesen meg fog égni. A kókuszdió, a cédrusfa és a virágok illatáva

Yankee Candle Yankee gyertya ANGELS WINGS Közepes gyertya 411 g
8 827 Ft 5 789 Ft

Közepes gyertya üvegből A Yankee Candle Angel's Wings 411 g gyertya a legjobb alapanyagokból és természetes illatos kivonatokból készül. Természetes szálakból készült kanóca és egyenletesen illatos paraffin. 65 – 75 órán át ég. A gyertya teljesen meg fog égni. Ünnepi finom illatú édes vattacukor, i

Yankee Candle Yankee gyertya VIBRANT SAFFRON Kis gyertya 104 g
4 251 Ft 3 067 Ft

A 104 g-os Yankee Candle Vibrant sáfrányos üvegben található kicsi gyertya a legjobb alapanyagokból és természetes illatos kivonatokból készül. Természetes szálakból készült kanóca és egyenletesen illatos paraffin. 20–30 órán át tart égni. A gyertya teljesen meg fog égni. A sáfrány illatával, amely