Yankee Candle Classic kicsi 104 g Fekete kókusz
3 790 Ft 3 390 Ft

Illatgyertya a telt kókusz, cédrus és szigeti virágok egzotikus illatával. A kicsi Yankee Candle Classic egy illatgyertya üvegben, amely teljes mértékben természetes összetevőkből készült. A szigetelt fedél ráadásul megakadályozza az illat elillanását, te pedig így hosszabb ideig élvezheted kedvenc illatodat.

Yankee Candle Classic kicsi 104 g, Kubai mojito
3 790 Ft 3 390 Ft

Illatgyertya a lime, menta, vanília és cukornád egzotikus illatával. A kicsi Yankee Candle Classic egy illatgyertya üvegben, amely teljes mértékben természetes összetevőkből készült. A szigetelt fedél ráadásul megakadályozza az illat elillanását, te pedig így hosszabb ideig élvezheted kedvenc illatodat.

Yankee Candle Classic kicsi 104 g Vad menta
3 790 Ft 3 390 Ft

Illatgyertya a frissen szedett mentalevelek illatával. A kicsi Yankee Candle Classic egy illatgyertya üvegben, amely teljes mértékben természetes összetevőkből készült. A szigetelt fedél ráadásul megakadályozza az illat elillanását, te pedig így hosszabb ideig élvezheted kedvenc illatodat.

Yankee Candle Classic kicsi 104 g Viva Havana
3 790 Ft 3 390 Ft

Illatgyertya a tömjén, fahéj, szegfűszeg, ámbra és szantálfa illatával. A kicsi Yankee Candle Classic egy illatgyertya üvegben, amely teljes mértékben természetes összetevőkből készült. A szigetelt fedél ráadásul megakadályozza az illat elillanását, te pedig így hosszabb ideig élvezheted kedvenc illatodat.

Yankee Candle Classic közepes 411 g, Fekete kókusz
7 790 Ft 7 490 Ft

Illatgyertya a telt kókusz, cédrus és szigeti virágok egzotikus illatával. A közepes méretű Yankee Candle Classic egy illatgyertya üvegben, amely teljes mértékben természetes összetevőkből készült. A szigetelt fedél ráadásul megakadályozza az illat elillanását, te pedig így hosszabb ideig élvezheted kedvenc illatodat.

Yankee Candle Lemongrass&Ginger Classic kicsi 104 g
3 690 Ft

A friss citromfű lágy és finom illata a frissen felkockázott gyömbér illatával. A Yankee Candle a legkedveltebb Classic dizájnban üvegtetővel, ami a legjobb alapanyagok és teljesen természetes aromás kivonatok felhasználásával készült.

Yankee Candle Red Apple Wreath Classic kicsi 104 g
3 690 Ft

Az édes almák, fahéj, dió és gyömbér ünnepi illatával. A Yankee Candle a legkedveltebb Classic dizájnban üvegtetővel, ami a legjobb alapanyagok és teljesen természetes aromás kivonatok felhasználásával készült.

Yankee Candle Vanilla Cupcake Classic közepes 411 g
6 190 Ft

Vaníliás kosarak gazdag krémes aromája egy csipetnyi citrommal és vajkrémmel fűszerezve. A Yankee Candle a legkedveltebb Classic dizájnban üvegtetővel, ami a legjobb alapanyagok és teljesen természetes aromás kivonatok felhasználásával készült.

Yankee Candle Cinnamon Stick Classic közepes 411 g
6 190 Ft

Cinnamon Stick a fahéj édesen meleg illatával otthonos és harmonikus hangulatot varázsol a nyugalom szelével. A Yankee Candle a legkedveltebb Classic dizájnban üvegtetővel, ami a legjobb alapanyagok és teljesen természetes aromás kivonatok felhasználásával készült.

Yankee Candle Classic kicsi 104 g Fresh Cut Roses
3 690 Ft

világhírű Yankee Candle márka a legjobb természetes kivonatokból készült illatokkal illatozza be otthonodat. Ez a gyertya egy 104 g tömegű dekoratív gyertyatartóban van elhelyezve, akár 30 óráig képes égni, frissen vágott rózsa illatával illatozik.

Yankee Candle Classic kicsi 104 g Mango Peach Salsa
3 690 Ft

világhírű Yankee Candle márka a legjobb természetes kivonatokból készült illatokkal illatozza be otthonodat. Ez a gyertya egy 104 g tömegű dekoratív gyertyatartóban van elhelyezve, akár 30 óráig képes égni, és lédús citrusok, mangó és barack illatát ötvözi.

Yankee Candle Pink Sands, kicsi dekor gyertya, 198 g
4 790 Ft

A Yankee illatos gyertya finom, nőies aromával frissíti és illatozza be a helyiséget. A lédús citrusfélék, az édes virágok és a fűszeres vanília úgy fogod érezni **magad , mintha egy **egzotikus szigeten lennél.

Yankee Candle Ajándék doboz gyertyával All is Bright 198 g
4 290 Ft

Egy gyönyörű dekoratív gyertya korlátozott kiadású dísz gyertyatartóban – teljesen luxus és ünnepi. Kellemes és illatos légkört teremt. Az égési idő akár 50–60 óra.  Illatkompozíció: A citrusfélék és a meleg pézsma ünnepi illata. Könnyű és ragyogó illat, elegáns kivitelben.

Yankee Candle  Angel’s Wings illatgyertya 12 x 9,8 g
3 870 Ft

Újdonság

Az Angel’s Wings illatgyertya a gyengéd fehér virágok, a cukorrács és vanília finom krémes illatát tartalmazza. Az illatgyertya kíváló minőségű alapanyagokból készült, természetes illóolajokat tartalmaz. Égési idő 4–6 óra, dekorációs kiegészítőkbe- gyertyatartókba is elhelyezhető.

Yankee Candle Aromás tea gyertyák Fresh vágott rózsák 12 x 9,8, g
3 870 Ft

Újdonság

Élvezze a Fresh Cut Roses illatgyertya előnyeit - az angol kertből frissen vágott rózsák varázslatos illatát.  Az illatgyertya kíváló minőségű alapanyagokból készült, természetes illóolajokat tartalmaz. Égési idő 4–6 óra, dekorációs kiegészítőkbe- gyertyatartókba is elhelyezhető.

Yankee Candle Baby Powder illatgyertya 12 x 9,8 g
3 870 Ft

Újdonság

Élvezze a Baby Powder illatgyertya előnyeit - otthonát gyengéd illattal árasztja el. Az illatgyertya kíváló minőségű alapanyagokból készült, természetes illóolajokat tartalmaz. Égési idő 4–6 óra, dekorációs kiegészítőkbe- gyertyatartókba is elhelyezhető.

Yankee Candle Ceramic Circle kerámia gyertyatartó
4 150 Ft

Újdonság

Ceramic Circle kerámia gyertyatartó illatgyertyákhoz.  Ez a perforált mintával ellátott fehér gyertyatartó kellemes belső hangulatot teremt otthonában, csodálatos fényhatással bír.

Yankee Candle Clean Cotton illatgyergya és viasz ajándékcsomag
12 600 Ft

Újdonság

A szett tartalma:Classic illatgyertya a pamut tiszta illattával (Clean Cotton) 104 gClean Cotton® illatgyertya 2 × 49 gTiszta pamut illatos viasz aromalámpába (Clean Cotton) 2 × 22 gClean Cotton illatos teamécses 12 × 9,8 g.

Yankee Candle Clean Cotton illatgyertya 12 x 9,8 g
3 870 Ft

Újdonság

A Clean Cotton illatgyertya a pamut gyengéd illatát a zöld tónusokkal, fehér virágokkal és egy csöppnyi citrommal kombinálja. Az illatgyertya kíváló minőségű alapanyagokból készült, természetes illóolajokat tartalmaz. Égési idő 4–6 óra, dekorációs kiegészítőkbe- gyertyatartókba is elhelyezhető.

Yankee Candle Clean Cotton illatgyertya 623 g-28%
11 170 Ft 8 020 Ft

Akció

A világ legjobb minőségű illatgyertyája, amely a pamut illatát zöld tónusokkal, fehér virágillattal és egy csöpnyi citrommal vegyíti. Kellemes illattal tölti meg otthonát.