Yankee Candle Aroma diffúzor Black Cherry 120 ml
9 070 Ft 6 850 Ft

A Black Cherry 120 ml aroma diffúzor az édes, érett cseresznye illatát árasztja otthonába. A fa kupak könnyen nyitható és a nyílás lehetővé teszi a szalmaszálaknak, hogy szépen helyezkedjenek el és az illatanyag párologtatásával maximális frissességet nyújtsanak a helyiségben. .

Yankee Candle Yankee gyertya FEKETE KOKUSZ Kis gyertya 104 g
4 251 Ft 3 067 Ft

Kis gyertya üvegből Yankee gyertya fekete kókuszdió 104 g, a legjobb alapanyagokból és természetes illatos kivonatokból készül. Természetes szálakból készült kanóca és egyenletesen illatos paraffin. 20–30 órán át tart égni. A gyertya teljesen meg fog égni. A kókuszdió, a cédrusfa és a virágok illat

Yankee Candle Yankee Candle készlet 9 db teamécses
3 690 Ft 2 090 Ft

Karácsonyi ajándékkészlet Yankee Candle 9 db viasz illatgyertyával. Egy gyertya körülbelül 4–6 órán át ég. A legmagasabb minőségű alapanyagokból és tiszta, természetesen kivont illóanyagokból készül. A Yankee gyertyák egyenletesen illatosak.

Yankee Candle  Angel’s Wings illatgyertya 12 x 9,8 g
4 090 Ft

Az Angel’s Wings illatgyertya a gyengéd fehér virágok, a cukorrács és vanília finom krémes illatát tartalmazza. Az illatgyertya kíváló minőségű alapanyagokból készült, természetes illóolajokat tartalmaz. Égési idő 4–6 óra, dekorációs kiegészítőkbe- gyertyatartókba is elhelyezhető.

Yankee Candle ANGELS WINGS Nagy gyertya 623g
10 600 Ft 7 728 Ft

Nagyméretű gyertya üvegből Yankee Candle Angel's Wings 623 g, a legjobb alapanyagokból és természetes illatos kivonatokból készül. Természetes szálakból készült kanóca és egyenletesen illatos paraffin. 110 – 150 órán át ég. A gyertya teljesen meg fog égni. Ünnepi finom illatú édes vattacukor, illat

Yankee Candle Aroma diffúzor Cherry Blossom 120 ml
9 070 Ft 8 250 Ft

A Cherry Blossom aroma diffúzor a cseresznyevirág illatával árasztja be otthonát. A fa kupak könnyen nyitható és a nyílás lehetővé teszi a szalmaszálaknak, hogy szépen helyezkedjenek el és az illatanyag párologtatásával maximális frissességet nyújtsanak a helyiségben. .

Yankee Candle Aroma diffúzor Fresh Cut Roses® 120 ml
9 070 Ft 8 400 Ft

A Fresh Cut Roses aroma diffúzor az angol kertben frissen vágott rózsa illatával árasztja el otthonát. A fa kupak könnyen nyitható és a nyílás lehetővé teszi a szalmaszálaknak, hogy szépen helyezkedjenek el és az illatanyag párologtatásával maximális frissességet nyújtsanak a helyiségben.

Yankee Candle Aroma diffúzor Midnight Jasmine 120 ml
9 070 Ft 7 750 Ft

Midnight Jasmine aroma diffúzor a jázmin virág illatával. A fa kupak könnyen nyitható és a nyílás lehetővé teszi a szalmaszálaknak, hogy szépen helyezkedjenek el és az illatanyag párologtatásával maximális frissességet nyújtsanak a helyiségben.

Yankee Candle Aroma diffúzor Vanilla Lime 120 ml
9 070 Ft 8 400 Ft

A Vanilla Lime 120 ml aroma diffúzor a vanília krémes gazdagságának tökéletes illatát adja, amelyet ebben a viaszban édes cukornád és egy csepp lime juice képvisel.

Yankee Candle Autó szaga 90 g geometriai bolyhos törölközővel
4 520 Ft 3 240 Ft

Az alapegység, amelybe az illatpatront behelyezik. A karcsú Bolyhos törölköző tok tökéletes friss illatot nyújt a friss, friss törölköző illatának, amely a szárítóból még meleg, egy citrommal, almával, levendulaval és liliommal. Használhatja más kis terek, például szekrények vagy WC-k illatához is.

Yankee Candle Autó szaga a Linear Black Cherry 90 g-vel
4 530 Ft 3 670 Ft

Az alapegység, amelybe az illatpatront behelyezik. A karcsú fekete cseresznye töltelék tökéletesen illatosítja az autóját édes, érett cseresznye illatával, hogy emlékeztesse az ünnepi utazásokra. Használhatja más kis terek, például szekrények vagy WC-k illatához is.

Yankee Candle Autóillat Square Black Cherry 90 g-val
4 530 Ft 3 440 Ft

Az alapegység, amelybe az illatpatront behelyezik. A karcsú fekete cseresznye töltelék tökéletesen illatosítja autóját édes, érett cseresznye illatával, hogy emlékeztesse az ünnepi utazásokra, amikor boldognak érezte magát. Használhatja más kis terek, például szekrények vagy WC-k illatához is.