Yate Shilo 30+10
14 490 Ft

Könnyű és összerakható Yate Shilo 30+10 hátizsák vízi sportokhoz. Ragasztott öltések és vízálló zárószerkezet. Eső és rövid ideig tartó kint tartózkodás esetén nem jut bele a víz. Belsejében egy zseb van az iratokra.

Yate Sátor Tramp

Yate Sátor Tramp

Értékelés: 4
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

sátor 3 személy számára szolgáltat teret. A Tropiko és a padlózat vízálló. Egy apszissal ellátott bejárattal ellátva. Yate Sátor Tramp ideális fesztiválokra, kempingezéshez és nem nehéz túrákra.

Yate Stan Dacota-15%

Yate Stan Dacota

Értékelés: 1
44 490 Ft 37 690 Ft

Akció

sátor 3 személy számára szolgáltat teret. Előszobával van felszerelve, amelybe egy kerékpár is elfér. Része 2 folyosó és 2 ablak, amely optimális szellőzést szolgáltat. Yate Sátor Dacota ideális fesztiválokra, kempingezéshez és nem nehéz túrák során.

Yate Burtovka Matrac, Szürke/Fekete, 6 cellás
14 490 Ft

A Yate Burtovka matrac erős, strapabíró anyagával kiváló választás lehet strandolásra, vagy kiránduláshoz, sátorozáshoz. A belső szigetelés tovább növeli az anyag tartósságát, valamint hőszigetelő tulajdonságát. A klasszikus téglalap alakú matrac prémium minőségű anyaghasználatának és kialakításának köszönhetően maximális kényelmet nyújt.

Yate Hiker Matrac

Yate Hiker Matrac

Értékelés: 4,5
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Yate Hiker egy rendkívül jó minőségű önfelfújó matrac. Anyaga rendkívül erős, és strapabíró. Nagyon könnyű és kivételesenl jó hőszigetelő tulajdonságokkal bír, így teszi még komfortosabbá a használatát. A nedvességet nem szívja magába, így kiválóan alkalmas túrázáshoz. Alján csúszásgátló bevonat található, mely biztosítja hogy ne mozduljon el alvás közben.

Yate Trekker matrac

Yate Trekker matrac

Értékelés: 5
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Yate Trekker kitűnik anyagának minőségével és kidolgozásával. A felső rész köszörült poliészterből készül, amely megakadályozza, hogy a hálózsák csúszkáljon a matrac felületén. A termék részét képezi a szállítást szolgáló csomagolás és a javítókészlet.

Yate Kemping
27 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Önfelfújó Yate Camping szivacsmatrac 7,5 cm vastagságban a legkényelmesebb modell a Yate kollekcióból. Nyaraláskor a kempingben végre kipihenheti magát**. Kempingezésre és agroturizmushoz vagy vendégség esetén pótágyként.

Yate Wave összehajtható matrac
8 190 Ft 7 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Yate Wave összehajtható matrac formázott felülettel a még nagyobb hőellenállásért. Az anyag zárt sejtszerkezettel és sima felülettel rendelkezik, így nem szívja magába a vizet. Nagyon kényelmes és könnyű matrac.