ZAPF CREATION Sally szőkeség

ZAPF CREATION Sally szőkeség

Értékelés: 3,5
14 730 Ft

Sally egy puha baba hosszú szőke hajjal, amelyet a lányok fésülhetnek és különböző vicces frizurákat készíthetnek belőle. Sally, 63 cm-es magas baba minden kislány legjobb barátja lesz.

ZAPF CREATION Babák LIL' SNAPS (1.série), 14 fajta
4 340 Ft

LIL‘ SNAPS meglepetéscsomagok **, amelyek játékosan ötvözik a babákat és az ékszereket. Cserélgesd a babák fejét, törzsét és lábait, és hozz létre egy vadonatúj karaktert. Kék göndör haj, test szivárványos pólóval és igazi rocker lábakkal. Vagy próbáljon meg egy másik összeállítást. Pattintsd egymásba a baba különböző részeit és mutassa meg az igazi hangulatát! **A babák és az egyes színváltozatai nem választhatók ki. A raktárkészlet alapján kerülnek kézbesítésre.

ZAPF CREATION Medál LIL' SNAPS (1.sorozat), 14 fajta
3 190 Ft

LIL‘ SNAPS meglepetéscsomagok , amelyek játékosan ötvözik a babákat és az ékszereket. Dalmata a karkötőn, hamburger a hátizsákon, gitár a nyakláncon vagy cipő a farmer dzsekiden. **Akaszd fel a medálokat mindig a hangulatodnak megfelelően! **A babák és az egyes színváltozatai nem választhatók ki. A raktárkészlet alapján kerülnek kézbesítésre.

ZAPF CREATION Sally, 63 cm
15 190 Ft 14 700 Ft

A Sally baba egy nagyszerű barátnő a játszáshoz, ölelkezéshez és a titkok megosztásához. A baba szereti a lezser stílust és a méretének köszönhetően kipróbálhatja a valódi gyermekruhákat is. Kedvenc pólója hosszú ujjú, színes egyszarvú és szivárvány mintával. A póló harmonizál a rózsaszínű balerinákkal és a vidám mintás nadrággal. A hosszú szőke haj kiválóan alkalmas az új frizurák kitalálásához.

ZAPF CREATION Babák LIL' SNAPS (2.série), 15 fajta
4 340 Ft

LIL‘ SNAPS meglepetéscsomagok , amelyek játékosan ötvözik a babákat és az ékszereket. Cserélgesd a babák fejét, törzsét és lábait, és hozz létre egy vadonatúj karaktert. Fej virágos fejpánttal díszített hajjal, test vámpírköpennyel és hozzá egy csillogó szoknya. Vagy próbáljon meg egy másik összeállítást. **Pattintsd egymásba a baba különböző részeit és mutassa meg az igazi hangulatát! **A babák és az egyes színváltozatai nem választhatók ki. A raktárkészlet alapján kerülnek kézbesítésre.

ZAPF CREATION Medál LIL' SNAPS (2.sorozat), 15 fajta
3 190 Ft

LIL‘ SNAPS meglepetéscsomagok , amelyek játékosan ötvözik a babákat és az ékszereket. Egyszarvú, hattyú, jegesmedve vagy szív mintával. **Akaszd fel a medálokat mindig a hangulatodnak megfelelően! **A babák és az egyes színváltozatai nem választhatók ki. A raktár készlet szerint szállítjuk.