Proxim KOMBI MAXI Medence tabletta 2,4kg
5 299 Ft

4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Proxim KOMBI MAXI Medence tabletta 200g-os tablettákat tartalmaz, melyek képesek biztosítani a medence fertőtlenítését, flokkulációt és megöli az algát. 80% aktív klórt tartalmaz. 1 tabletta 5–10 napig fejti ki hatását függően a a klór mennyiségétől, és a hőmérséklettől.


Marimex Start szett
8 590 Ft
8 290 Ft

Aquamar Start szett aquamar klór shockot, aquamar triplex minit és aquamar ph – tartalmaz. E mellett a készletben teszterek is találhatók a víz pH-jának optimális, teljes körű beállításért. 3 komponensének használatával medencéjének vize mindenkor tíszta marad. TOVÁBB OLVASOM->


Marimex Clear Gel 0,6 l
2 450 Ft

Készítse fel medencét a szezonban! Alkalmas minden szennyeződés eltávolítására.


Aquamar Tester medencékhez - pH és Cl
3 790 Ft

Tesztelő készlet pH és klór koncentráció mérésére. Használjon Aquamar pH és Klór tesztert minden héten egyszer! Állítsa be és ellenőrizze a víz pH értékét és klór tartalmát a mindenkori biztonságos fürdőzésért.


Blue Line 908601 Pelyhesítő patron
4 990 Ft

Blue Line 908601 Pelyhesítő patronban lévő szer folyamatosan bejut az úszómedence vizébe, és a legapróbb, normál esetben nem szűrhető szemcsékkel együtt nagy pelyheket képez. Ezeket a homokszűrő visszatartja, és onnan a visszaöblítéskor eltávolíthatók. Tegyen egy patront a szkimmerbe vagy a keringető szivattyú előszűrőjébe és teljes feloldódás után távolitsa el az üres tokot.


Marimex Aquamar pH+, 1,8 kg
2 990 Ft

Marimex Aquamar pH+ tökéletes választás mindenki számára. A medencevíz tisztasága és az optimális vegyszerfelhasználás nagy mértékben függ a megfelelő pH érték beállításától illetve szabályozásától. Ennek a termék segítségével könynedén tudjuk szabályozni a medence ph értékét.


Marimex Flokkulálószer, 1 l
1 490 Ft

1 190 Ft

Az Aquamar flokkulálószer megkönnyíti a medence vizének tisztítását. Használatával a kisebb szennyeződések is könnyedén eltávolíthatóak lesznek a szűrővel, így megőrizheti a víz tisztaságát és a medence épségét egyaránt. A hatékony flokkuláláshoz 10 m³ vízhez kb. 4 evőkanál szer adagolása szükséges.


Blue Line 501601 Klór granulátum
3 990 Ft

Blue Line Klór granulátum egy gyors és hatékony megoldás az algásodás ellen, a biztonságos fürdőzés érdekében. Megöli a vízben lévő baktériumokat és vírusokat egyaránt. A használat elött mindig érdemes ellenőrizni a víz pH-értékét az indikátorlap segítségével. A klórtartalomnak 0,3–0,6 mg/l között kell lennie.


Marimex Aquamar 7 Day Tabs
4 890 Ft

4 490 Ft

Használjon Marimex Aquamar 7 Day Tablettát 1 heten át! A fertőtlenítő tabletta segít a víz klór koncentrációjának folyamatos karbantartásában. A klór tabletta könnyen használható, gyorsan oldó készítmény 1,6 kg-os kiszerelésben.


Marimex Algastop 1,0 l
2 790 Ft

Az Aquamar Algastop 1,0 l algásodást megelőző készítmény, nem csak megelőzi, hanem el is pusztítja a már felhalmozódott algát. A készítmény nem csak az alga, hanem a penész ellen is használható, sőt kisebb mértékben még a baktériumok ellen is hatásos. Tiszta, csillogó medence az Aquamar Algastoppal!


Blue Line 1105001
8 990 Ft

Calzestab Eisenex készítmény a medence fém betéteiről könnyedén eltávolítja a vízkövet. A termék csökkenti a víz keménységét, miközben a tisztítórendszert is kíméli. 1 literes kiszerelésben kapható.


Proxim KOMBI MAXI Medence tabletta 1kg
2 540 Ft

2 190 Ft

Proxim KOMBI MAXI Medence tabletta 200g-os tablettákat tartalmaz, melyek képesek biztosítani a medence fertőtlenítését, flokkulációt és megöli az algát. 80% aktív klórt tartalmaz. 1 tabletta 5–10 napig fejti ki hatását függően a a klór mennyiségétől, és a hőmérséklettől.


Blue Line 504603 Klór tabletta
10 990 Ft

Blue Line 504603 Klór tabletta segít a víz klór koncentrációjának folyamatos karbantartásában. A tablettákat semmi esetre se dobja be közvetlenül a medencébe, hanem tegye a szkimmerbe, vagy használjon úszó adagolót! A tabletta könnyen használható, gyorsan oldodó készítmény *3 kg-os kiszerelés**ben.


Blue Line 802603 pH Plus
3 690 Ft

A tökéletesen beállított, kristálytiszta medencevíz beállításához mindenképp szükséges a pH értéket a megfelelő szinten tartani. A medence pH értéke 7.0–7.4 pH szint között ideális. Ennek beállítához tökéletes választás a Blue Line pH Plus készítmény. A termék 3 kg-os kiszerelésben kapható.


Marimex Mini tabletta 0,9 kg
3 290 Ft

Aquamar Aquamar Minitabletta a medence vízének teljeskörű védelméért. Kis méret, nagy hatékonyság! Fertőtlenítő és antibakteriláis határú szer, a víz nyári szezon közbeni tisztán tartására alkalmas.


Blue Line 604601 Algicid Standard
1 890 Ft

Blue Line Algicid Standard nemcsak elpusztítja az algákat, hanem meg is akadályozza kialakulásukat. A készítmény bőrbarát, tartós használat esetén sem okoz irritációt. 1 literes kiszerelésben kapható.


Blue Line 901601 Pelyhesítőszer
1 490 Ft

Blue Line 901601 Pelyhesítőszer tökéletes választás az opálosság ellen! Az uszodai szűröberendezések a szemmel is látható 0,1 mm-nél nagyobb méretű szennyeződések kiszűrését tudják elvégezni. Az apróbb szennyeződések amelyek a víz opálosságát okozzák a szűrőn áthaladva visszajutnak a medencébe. A szer hozzátapad ezekhez a szennyeződésekhez megnövelve azok méretét, így a nagyobb szemcsék már fennakadnak a szűrőben. Az opálosság ezáltal megszüntethető a medencében.


Marimex AquaMar Chlor Shock 2,7 kg klór készítmény
10 990 Ft

Rövid távú és gyorsan növeli a klór koncentrációt, ami megölii a legtöbb alga fajt, amelyek a medencébe folyamatosan bejutnak a por, eső és a szél által. A baktériumokra és vírusokra is hatással van.


Marimex Aquamar pH-, 2,7 kg
2 490 Ft

2 290 Ft

Marimex Aquamar pH- tökéletes választás mindenki számára. A medencevíz tisztasága és az optimális vegyszerfelhasználás nagy mértékben függ a megfelelő pH érték beállításától illetve szabályozásától. Ennek a termék segítségével könynedén tudjuk szabályozni a medence ph értékét.


Marimex AquaMar Start 0,9 kg klór készítmény
3 990 Ft

A készítmény alkalmas a gyors víz klórozásához, ami például a medence feltöltésekor jön jól. Az algák és mikroorganizmusok kialakulásának megelőzése érdekében a medencevíznek kezdettől fogva minimális mennyiségű klórt kell tartalmaznia.


Proxim Alga eltávolító medencékhez, 1l
10 610 Ft

1 590 Ft

Proxim Alga eltávolító megggátolja a medence vízében, oldalfalain és alján az algák szaporádását. Megakadályozására az algamentesítő folyadék rendszeres adagolása szükséges, még akkor is, ha a víz minősége kifogástalan.


Savo Medence tisztító 5 kg
12 290 Ft

A készítmény nagyon kicsi szennyeződéseket és a zavarosságot – a tökéletesen tiszta vízért. A készítmény a medence flokkulálására és a nagyon kicsi szennyeződések kitisztítására szolgál, amiket a szűrőrendszer nem képes felfogni.


Savo Medencébe - flokkulálószer 5 kg
6 690 Ft

Nagy klórtabletták a medence vizének egész szezonban történő fertőtlenítésére és karbantartására, ami meggátolja a mikroorganizmusok szaporodását a medence vizében.


Savo Induló medence vegyszerkészlet
11 698 Ft

7 590 Ft

Savo induló medence vegyszerkészlet sokoldalú felhasználást biztosít, mint a pH érték kezelése, a víz fertőtlenítése, egészen a medencevíz felkészítéséig a tényleges használathoz. A csomagolás részét képezik az univerzális pH érték mérő papírok.


Blue Line 1331601 Zsíroldó tisztítószer
3 990 Ft

Blue Line 1331601 Zsíroldó tisztítószer a medence peremén és oldalán lerakódó zsír és a szennyeződés eltávolítására kifejlesztett tisztítószer. A terméket úgy fejlesztették ki, hogy ha véletlenül a medencébe ömlik, ne befolyásolja a víz minőségét.


Marimex 25 kg Medence só
3 990 Ft

Várázsolja a tenger élményét közvetlenül a kertjébe a Marimex medence sóval. Oldjuk fel az optimális mennyiségű sót a tartályban, majd öntsük az oldatot közvetlenül a medencébe.


Savo Maxi klórtabletta medencébe 5 kg
11 290 Ft

Nagy klórtabletták a medence vizének egész szezonban történő fertőtlenítésére és karbantartására. Meggátolja a mikroorganizmusok szaporodását a medence vizében. A tabletták fokozatos feloldódásának köszönhetően a klór fokozatosan szabadul fel, így a víz mikrobiológiája mindig kontrol alatt marad.