Marimex Start szett

Marimex Start szett

Értékelés: 4,6
8 790 Ft

Aquamar Start szett aquamar klór shockot, aquamar triplex minit és aquamar ph – tartalmaz. E mellett a készletben teszterek is találhatók a víz pH-jának optimális, teljes körű beállításért. 3 komponensének használatával medencéjének vize mindenkor tíszta marad. TOVÁBB OLVASOM->

Marimex Flokkulálószer, 1 l

Marimex Flokkulálószer, 1 l

Értékelés: 4,8
1 490 Ft

Az Aquamar flokkulálószer megkönnyíti a medence vizének tisztítását. Használatával a kisebb szennyeződések is könnyedén eltávolíthatóak lesznek a szűrővel, így megőrizheti a víz tisztaságát és a medence épségét egyaránt. A hatékony flokkuláláshoz 10 m³ vízhez kb. 4 evőkanál szer adagolása szükséges.

Marimex Triplex Mini 0,9 kg

Marimex Triplex Mini 0,9 kg

Értékelés: 4,7
3 990 Ft

Aquamar Triplex Mini 0,9 kg hatékony vízfertőtlenítő. Hatásos gombák, algák, vírusok, baktériumok ellen. Tablettás kiszerelése megkönnyíti az adagolást.

Blue Line 908601 Pelyhesítő patron
5 390 Ft

Blue Line 908601 Pelyhesítő patronban lévő szer folyamatosan bejut az úszómedence vizébe, és a legapróbb, normál esetben nem szűrhető szemcsékkel együtt nagy pelyheket képez. Ezeket a homokszűrő visszatartja, és onnan a visszaöblítéskor eltávolíthatók. Tegyen egy patront a szkimmerbe vagy a keringető szivattyú előszűrőjébe és teljes feloldódás után távolitsa el az üres tokot.

Marimex Aquamar, 1l

Marimex Aquamar, 1l

Értékelés: 4,6
3 090 Ft

Marimex Aquamar 1 literes kiszerelése lassítja az alganövekedést alacsony hőmérsékleten is. Védi a medencét télen. Időt takarít meg a tavaszi nagytakarítással.

Marimex AquaMar Komplex 5in1, 1 kg
3 490 Ft

Marimex AquaMar Komplex öt különböző komponensnek köszönhetően hatékonyan gondoskodik arról, hogy a közel jövőben elkerülje medencéje karbantartását. Stabilizálja a pH-t és a víz keménységét. Védi a vizet a nem kívánatos algáktól.

Marimex AquaMar Komplex 5v1 1,6 kg készítmény
5 490 Ft

A Komplex 5v1 ötkomponensű készítmény megszabadít a medence karbantartásától. Az öt hatású multifunkciós tabletta fertőtlenítést, algásodást, flokkulációt, vízkeménység stabilizálását és pH stabilizálását biztosítja.

Marimex AquaMar Komplex Mini 5v1 0,9 kg klór készítmény
3 390 Ft

Az ötkomponensű Komplex 5v1 megszabadít a medence karbantartásától. Az öt hatású multifunkciós tabletta fertőtlenítést, algásodás megszüntetését, flokkulációt, vízkeménység stabilizálását és pH stabilizálását biztosítja.

Marimex Aquamar pH+, 1,8 kg

Marimex Aquamar pH+, 1,8 kg

Értékelés: 4
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Marimex Aquamar pH+ tökéletes választás mindenki számára. A medencevíz tisztasága és az optimális vegyszerfelhasználás nagy mértékben függ a megfelelő pH érték beállításától illetve szabályozásától. Ennek a termék segítségével könynedén tudjuk szabályozni a medence ph értékét.

Marimex AquaMar Start 0,9 kg klór készítmény
4 090 Ft

A készítmény alkalmas a gyors víz klórozásához, ami például a medence feltöltésekor jön jól. Az algák és mikroorganizmusok kialakulásának megelőzése érdekében a medencevíznek kezdettől fogva minimális mennyiségű klórt kell tartalmaznia.

Marimex AquaMar Triplex 1,6 kg tabletták
6 490 Ft 5 990 Ft

Többcélú, lassú felszabadulású nagyméretű tabletták az AQuaMar Quick Chlor granulátum használatát követően a folyamatos klórszint fenntartásához. Ez egy anti algicid és flocculáns hatékony algák, penészgombák, baktériumok és vírusok ellen.

Marimex AquaMar Triplex 4,6 kg klór tabletta
11 990 Ft

Többfunkciós lassan oldódó nagy tabletták a víz klór szintentartására az AQuaMar Quick Chlor granulátum használata után. Ez egy algacid és pelyhesítő folyadék, alga, penész, baktériumok és vírusok ellen.

Marimex Baby Pool Care Medentisztító
2 390 Ft

Marimex Baby Pool Care Medencetisztító nagy segítség a gyermekmedencék tisztán tartása során. Megakadályozza az algák és baktériumok elszaporodását – de nem károsítja a gyermekek bőrét és a környezetet sem. A medencét a Marimex-szel törénő tisztítás után azonnal használatba lehet venni.

Proxim Alga eltávolító medencékhez, 1l
2 390 Ft

Proxim Alga eltávolító megggátolja a medence vízében, oldalfalain és alján az algák szaporádását. Megakadályozására az algamentesítő folyadék rendszeres adagolása szükséges, még akkor is, ha a víz minősége kifogástalan.

Proxim Klór granulátum medencékhez 1,2kg
3 290 Ft

Proxim Klór granulátum használatával gyorsan fertőtlenítheti medencéje vízét. 67% aktív klórt tartalmaz. 2–3 hetente használandó.

Proxim KOMBI MAXI Medence tabletta 1kg
2 990 Ft

Proxim KOMBI MAXI Medence tabletta 200g-os tablettákat tartalmaz, melyek képesek biztosítani a medence fertőtlenítését, flokkulációt és megöli az algát. 80% aktív klórt tartalmaz. 1 tabletta 5–10 napig fejti ki hatását függően a a klór mennyiségétől, és a hőmérséklettől.

Marimex Aquamar 7 Day Tabs

Marimex Aquamar 7 Day Tabs

Értékelés: 4,5
4 590 Ft 4 290 Ft

Használjon Marimex Aquamar 7 Day Tablettát 1 heten át! A fertőtlenítő tabletta segít a víz klór koncentrációjának folyamatos karbantartásában. A klór tabletta könnyen használható, gyorsan oldó készítmény 1,6 kg-os kiszerelésben.