Marimex Start szett

Marimex Start szett

Értékelés: 4,5
8 590 Ft
8 490 Ft

Aquamar Start szett aquamar klór shockot, aquamar triplex minit és aquamar ph – tartalmaz. E mellett a készletben teszterek is találhatók a víz pH-jának optimális, teljes körű beállításért. 3 komponensének használatával medencéjének vize mindenkor tíszta marad. TOVÁBB OLVASOM->


Marimex Clear Gel 0,6 l

Marimex Clear Gel 0,6 l

Értékelés: 5
2 490 Ft

Készítse fel medencét a szezonban! Alkalmas minden szennyeződés eltávolítására.


Proxim Klór granulátum medencékhez 1,2kg
2 759 Ft

2 390 Ft

Proxim Klór granulátum használatával gyorsan fertőtlenítheti medencéje vízét. 67% aktív klórt tartalmaz. 2–3 hetente használandó.


Planet Pool 1331601 Zsíroldó tisztítószer
3 990 Ft

Blue Line 1331601 Zsíroldó tisztítószer a medence peremén és oldalán lerakódó zsír és a szennyeződés eltávolítására kifejlesztett tisztítószer. A terméket úgy fejlesztették ki, hogy ha véletlenül a medencébe ömlik, ne befolyásolja a víz minőségét.


Blue Line 908601 Pelyhesítő patron
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Blue Line 908601 Pelyhesítő patronban lévő szer folyamatosan bejut az úszómedence vizébe, és a legapróbb, normál esetben nem szűrhető szemcsékkel együtt nagy pelyheket képez. Ezeket a homokszűrő visszatartja, és onnan a visszaöblítéskor eltávolíthatók. Tegyen egy patront a szkimmerbe vagy a keringető szivattyú előszűrőjébe és teljes feloldódás után távolitsa el az üres tokot.


Marimex Aquamar pH+, 1,8 kg
2 990 Ft

Marimex Aquamar pH+ tökéletes választás mindenki számára. A medencevíz tisztasága és az optimális vegyszerfelhasználás nagy mértékben függ a megfelelő pH érték beállításától illetve szabályozásától. Ennek a termék segítségével könynedén tudjuk szabályozni a medence ph értékét.


Planet Pool Lassan oldódó klórtabletta - 505603
7 790 Ft

200 g klórtabletta – lassan oldódó 3 kg. A készítmény a víz fertőtlenítésére szolgál. Kisebb medencék fokozatos fertőtlenítésére alkalmas. Feloldás az úszóban vagy a klóradagolóban.


Marimex pH- 1,35kg

Marimex pH- 1,35kg

Értékelés: 5
2 999 Ft

1 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csökkenti a víz pH értékét.


Marimex Super Shock

Marimex Super Shock

Értékelés: 5
4 190 Ft

Aquamar Super Shock kétkomponensű algásodás elleni csomag. Működése során a buborékok felemelkednek a felszínre, így hozva fel magukkal az algákat. Az Aquamar Super Shockkal algásodás elleni védelme maximum 50m3 térfogat esetén hatékony. TOVÁBB OLVASOM->


Marimex Flokkulálószer, 1 l
1 490 Ft

1 190 Ft

Az Aquamar flokkulálószer megkönnyíti a medence vizének tisztítását. Használatával a kisebb szennyeződések is könnyedén eltávolíthatóak lesznek a szűrővel, így megőrizheti a víz tisztaságát és a medence épségét egyaránt. A hatékony flokkuláláshoz 10 m³ vízhez kb. 4 evőkanál szer adagolása szükséges.


Marimex Aquamar 7 Day Tabs

Marimex Aquamar 7 Day Tabs

Értékelés: 4,5
4 890 Ft

4 490 Ft

Használjon Marimex Aquamar 7 Day Tablettát 1 heten át! A fertőtlenítő tabletta segít a víz klór koncentrációjának folyamatos karbantartásában. A klór tabletta könnyen használható, gyorsan oldó készítmény 1,6 kg-os kiszerelésben.


Marimex Algastop 1,0 l

Marimex Algastop 1,0 l

Értékelés: 4,5
2 990 Ft

Az Aquamar Algastop 1,0 l algásodást megelőző készítmény, nem csak megelőzi, hanem el is pusztítja a már felhalmozódott algát. A készítmény nem csak az alga, hanem a penész ellen is használható, sőt kisebb mértékben még a baktériumok ellen is hatásos. Tiszta, csillogó medence az Aquamar Algastoppal!


Proxim KOMBI MAXI Medence tabletta 1kg
2 540 Ft

2 190 Ft

Proxim KOMBI MAXI Medence tabletta 200g-os tablettákat tartalmaz, melyek képesek biztosítani a medence fertőtlenítését, flokkulációt és megöli az algát. 80% aktív klórt tartalmaz. 1 tabletta 5–10 napig fejti ki hatását függően a a klór mennyiségétől, és a hőmérséklettől.


Blue Line 802603 pH Plus

Blue Line 802603 pH Plus

Értékelés: 5
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A tökéletesen beállított, kristálytiszta medencevíz beállításához mindenképp szükséges a pH értéket a megfelelő szinten tartani. A medence pH értéke 7.0–7.4 pH szint között ideális. Ennek beállítához tökéletes választás a Blue Line pH Plus készítmény. A termék 3 kg-os kiszerelésben kapható.


Marimex Triplex Mini 0,9 kg

Marimex Triplex Mini 0,9 kg

Értékelés: 4,5
2 990 Ft

Aquamar Triplex Mini 0,9 kg hatékony vízfertőtlenítő. Hatásos gombák, algák, vírusok, baktériumok ellen. Tablettás kiszerelése megkönnyíti az adagolást.


Marimex Chlor Shock 0,9 kg

Marimex Chlor Shock 0,9 kg

Értékelés: 4,5
2 490 Ft

Aquamar Shock Chlor egy gyors és hatékony megoldás az algásodás ellen, a biztonságos fürdőzés érdekében. Megöli a vízben lévő baktériumokat és vírusokat egyaránt. A használat elött mindig érdemes ellenőrizni a víz pH-értékét az indikátorlap segítségével. A klórtartalomnak 0,3–0,6 mg/l között kell lennie.


Planet Pool 604601 Algicid Standard
1 890 Ft

Blue Line Algicid Standard nemcsak elpusztítja az algákat, hanem meg is akadályozza kialakulásukat. A készítmény bőrbarát, tartós használat esetén sem okoz irritációt. 1 literes kiszerelésben kapható.


Marimex Aquamar, 1l

Marimex Aquamar, 1l

Értékelés: 4
1 990 Ft

Marimex Aquamar 1 literes kiszerelése lassítja az alganövekedést alacsony hőmérsékleten is. Védi a medencét télen. Időt takarít meg a tavaszi nagytakarítással.


Marimex AquaMar Chlor Shock 2,7 kg klór készítmény
10 990 Ft
+ ingyen szállítás

Rövid távú és gyorsan növeli a klór koncentrációt, ami megölii a legtöbb alga fajt, amelyek a medencébe folyamatosan bejutnak a por, eső és a szél által. A baktériumokra és vírusokra is hatással van.


Marimex AquaMar Komplex 5v1 1,6 kg készítmény
5 190 Ft

A Komplex 5v1 ötkomponensű készítmény megszabadít a medence karbantartásától. Az öt hatású multifunkciós tabletta fertőtlenítést, algásodást, flokkulációt, vízkeménység stabilizálását és pH stabilizálását biztosítja.


Marimex Aquamar pH-, 2,7 kg

Marimex Aquamar pH-, 2,7 kg

Értékelés: 5
2 490 Ft

2 290 Ft

Marimex Aquamar pH- tökéletes választás mindenki számára. A medencevíz tisztasága és az optimális vegyszerfelhasználás nagy mértékben függ a megfelelő pH érték beállításától illetve szabályozásától. Ennek a termék segítségével könynedén tudjuk szabályozni a medence ph értékét.


Marimex AquaMar Start 0,9 kg klór készítmény
3 990 Ft

A készítmény alkalmas a gyors víz klórozásához, ami például a medence feltöltésekor jön jól. Az algák és mikroorganizmusok kialakulásának megelőzése érdekében a medencevíznek kezdettől fogva minimális mennyiségű klórt kell tartalmaznia.


Marimex AquaMar Triplex 1,6 kg tabletták
4 990 Ft

Többcélú, lassú felszabadulású nagyméretű tabletták az AQuaMar Quick Chlor granulátum használatát követően a folyamatos klórszint fenntartásához. Ez egy anti algicid és flocculáns hatékony algák, penészgombák, baktériumok és vírusok ellen.


Marimex AquaMar Triplex 4,6 kg klór tabletta
12 190 Ft

Többfunkciós lassan oldódó nagy tabletták a víz klór szintentartására az AQuaMar Quick Chlor granulátum használata után. Ez egy algacid és pelyhesítő folyadék, alga, penész, baktériumok és vírusok ellen.


Marimex Baby Pool Care Medentisztító
1 290 Ft

1 190 Ft

Marimex Baby Pool Care Medencetisztító nagy segítség a gyermekmedencék tisztán tartása során. Megakadályozza az algák és baktériumok elszaporodását – de nem károsítja a gyermekek bőrét és a környezetet sem. A medencét a Marimex-szel törénő tisztítás után azonnal használatba lehet venni.


Marimex 25 kg Medence só

Marimex 25 kg Medence só

Értékelés: 5
3 990 Ft

Várázsolja a tenger élményét közvetlenül a kertjébe a Marimex medence sóval. Oldjuk fel az optimális mennyiségű sót a tartályban, majd öntsük az oldatot közvetlenül a medencébe.


Savo Maxi klórtabletta medencébe 5 kg
11 290 Ft

Nagy klórtabletták a medence vizének egész szezonban történő fertőtlenítésére és karbantartására. Meggátolja a mikroorganizmusok szaporodását a medence vizében. A tabletták fokozatos feloldódásának köszönhetően a klór fokozatosan szabadul fel, így a víz mikrobiológiája mindig kontrol alatt marad.


Savo Medence tisztító 5 kg
12 290 Ft

A készítmény nagyon kicsi szennyeződéseket és a zavarosságot – a tökéletesen tiszta vízért. A készítmény a medence flokkulálására és a nagyon kicsi szennyeződések kitisztítására szolgál, amiket a szűrőrendszer nem képes felfogni.


Savo Medencébe - flokkulálószer 5 kg
6 690 Ft

Nagy klórtabletták a medence vizének egész szezonban történő fertőtlenítésére és karbantartására, ami meggátolja a mikroorganizmusok szaporodását a medence vizében.


Proxim KOMBI MAXI Medence tabletta 2,4kg
5 299 Ft

4 490 Ft

Proxim KOMBI MAXI Medence tabletta 200g-os tablettákat tartalmaz, melyek képesek biztosítani a medence fertőtlenítését, flokkulációt és megöli az algát. 80% aktív klórt tartalmaz. 1 tabletta 5–10 napig fejti ki hatását függően a a klór mennyiségétől, és a hőmérséklettől.


Savo Induló medence vegyszerkészlet
11 698 Ft

7 590 Ft

Savo induló medence vegyszerkészlet sokoldalú felhasználást biztosít, mint a pH érték kezelése, a víz fertőtlenítése, egészen a medencevíz felkészítéséig a tényleges használathoz. A csomagolás részét képezik az univerzális pH érték mérő papírok.


Aquamar Tester medencékhez - pH és Cl
3 790 Ft

Tesztelő készlet pH és klór koncentráció mérésére. Használjon Aquamar pH és Klór tesztert minden héten egyszer! Állítsa be és ellenőrizze a víz pH értékét és klór tartalmát a mindenkori biztonságos fürdőzésért.


Marimex Mini tabletta 0,9 kg
3 490 Ft

Aquamar Aquamar Minitabletta a medence vízének teljeskörű védelméért. Kis méret, nagy hatékonyság! Fertőtlenítő és antibakteriláis határú szer, a víz nyári szezon közbeni tisztán tartására alkalmas.


Marimex AquaMar Komplex 5in1, 1 kg
3 190 Ft

Marimex AquaMar Komplex öt különböző komponensnek köszönhetően hatékonyan gondoskodik arról, hogy a közel jövőben elkerülje medencéje karbantartását. Stabilizálja a pH-t és a víz keménységét. Védi a vizet a nem kívánatos algáktól.


Marimex AquaMar Komplex Mini 5v1 0,9 kg klór készítmény
3 190 Ft

Az ötkomponensű Komplex 5v1 megszabadít a medence karbantartásától. Az öt hatású multifunkciós tabletta fertőtlenítést, algásodás megszüntetését, flokkulációt, vízkeménység stabilizálását és pH stabilizálását biztosítja.


Proxim Alga eltávolító medencékhez, 1l
10 610 Ft

1 590 Ft

Proxim Alga eltávolító megggátolja a medence vízében, oldalfalain és alján az algák szaporádását. Megakadályozására az algamentesítő folyadék rendszeres adagolása szükséges, még akkor is, ha a víz minősége kifogástalan.