Talált termékek száma: 29

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Marimex Baby Pool Care Medentisztító
990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Marimex Baby Pool Care Medencetisztító nagy segítség a gyermekmedencék tisztán tartása során. Megakadályozza az algák és baktériumok elszaporodását – de nem károsítja a gyermekek bőrét és a környezetet sem. A medencét a Marimex-szel törénő tisztítás után azonnal használatba lehet venni.


Aquamar Tester medencékhez - pH és Cl
3 790 Ft

Tesztelő készlet pH és klór koncentráció mérésére. Használjon Aquamar pH és Klór tesztert minden héten egyszer! Állítsa be és ellenőrizze a víz pH értékét és klór tartalmát a mindenkori biztonságos fürdőzésért.


Proxim Klór granulátum medencékhez 1,2kg
2 759 Ft

2 390 Ft

Proxim Klór granulátum használatával gyorsan fertőtlenítheti medencéje vízét. 67% aktív klórt tartalmaz. 2–3 hetente használandó.


Blue Line 1331601 Zsíroldó tisztítószer
3 990 Ft

Blue Line 1331601 Zsíroldó tisztítószer a medence peremén és oldalán lerakódó zsír és a szennyeződés eltávolítására kifejlesztett tisztítószer. A terméket úgy fejlesztették ki, hogy ha véletlenül a medencébe ömlik, ne befolyásolja a víz minőségét.


Blue Line 908601 Pelyhesítő patron
4 990 Ft

Blue Line 908601 Pelyhesítő patronban lévő szer folyamatosan bejut az úszómedence vizébe, és a legapróbb, normál esetben nem szűrhető szemcsékkel együtt nagy pelyheket képez. Ezeket a homokszűrő visszatartja, és onnan a visszaöblítéskor eltávolíthatók. Tegyen egy patront a szkimmerbe vagy a keringető szivattyú előszűrőjébe és teljes feloldódás után távolitsa el az üres tokot.


Marimex Aquamar pH+, 1,8 kg
2 990 Ft

Marimex Aquamar pH+ tökéletes választás mindenki számára. A medencevíz tisztasága és az optimális vegyszerfelhasználás nagy mértékben függ a megfelelő pH érték beállításától illetve szabályozásától. Ennek a termék segítségével könynedén tudjuk szabályozni a medence ph értékét.


Marimex pH- 1,35kg

Marimex pH- 1,35kg

Értékelés: 5
2 999 Ft

1 299 Ft

Csökkenti a víz pH értékét.


Marimex Flokkulálószer, 1 l
1 190 Ft

Az Aquamar flokkulálószer megkönnyíti a medence vizének tisztítását. Használatával a kisebb szennyeződések is könnyedén eltávolíthatóak lesznek a szűrővel, így megőrizheti a víz tisztaságát és a medence épségét egyaránt. A hatékony flokkuláláshoz 10 m³ vízhez kb. 4 evőkanál szer adagolása szükséges.


Blue Line 501601 Klór granulátum
3 990 Ft

Blue Line Klór granulátum egy gyors és hatékony megoldás az algásodás ellen, a biztonságos fürdőzés érdekében. Megöli a vízben lévő baktériumokat és vírusokat egyaránt. A használat elött mindig érdemes ellenőrizni a víz pH-értékét az indikátorlap segítségével. A klórtartalomnak 0,3–0,6 mg/l között kell lennie.


Marimex Aquamar 7 Day Tabs

Marimex Aquamar 7 Day Tabs

Értékelés: 4,5
4 890 Ft

4 490 Ft

Használjon Marimex Aquamar 7 Day Tablettát 1 heten át! A fertőtlenítő tabletta segít a víz klór koncentrációjának folyamatos karbantartásában. A klór tabletta könnyen használható, gyorsan oldó készítmény 1,6 kg-os kiszerelésben.


Blue Line 1105001
8 990 Ft

Calzestab Eisenex készítmény a medence fém betéteiről könnyedén eltávolítja a vízkövet. A termék csökkenti a víz keménységét, miközben a tisztítórendszert is kíméli. 1 literes kiszerelésben kapható.


Proxim KOMBI MAXI Medence tabletta 1kg
2 540 Ft

2 190 Ft

Proxim KOMBI MAXI Medence tabletta 200g-os tablettákat tartalmaz, melyek képesek biztosítani a medence fertőtlenítését, flokkulációt és megöli az algát. 80% aktív klórt tartalmaz. 1 tabletta 5–10 napig fejti ki hatását függően a a klór mennyiségétől, és a hőmérséklettől.


Blue Line 504603 Klór tabletta
10 990 Ft

Blue Line 504603 Klór tabletta segít a víz klór koncentrációjának folyamatos karbantartásában. A tablettákat semmi esetre se dobja be közvetlenül a medencébe, hanem tegye a szkimmerbe, vagy használjon úszó adagolót! A tabletta könnyen használható, gyorsan oldodó készítmény *3 kg-os kiszerelés**ben.


Blue Line 802603 pH Plus

Blue Line 802603 pH Plus

Értékelés: 5
3 690 Ft

A tökéletesen beállított, kristálytiszta medencevíz beállításához mindenképp szükséges a pH értéket a megfelelő szinten tartani. A medence pH értéke 7.0–7.4 pH szint között ideális. Ennek beállítához tökéletes választás a Blue Line pH Plus készítmény. A termék 3 kg-os kiszerelésben kapható.


Blue Line 604601 Algicid Standard
1 890 Ft

Blue Line Algicid Standard nemcsak elpusztítja az algákat, hanem meg is akadályozza kialakulásukat. A készítmény bőrbarát, tartós használat esetén sem okoz irritációt. 1 literes kiszerelésben kapható.


Marimex AquaMar Chlor Shock 2,7 kg klór készítmény
10 990 Ft

Rövid távú és gyorsan növeli a klór koncentrációt, ami megölii a legtöbb alga fajt, amelyek a medencébe folyamatosan bejutnak a por, eső és a szél által. A baktériumokra és vírusokra is hatással van.


Marimex AquaMar Komplex 5in1, 1 kg
2 990 Ft

Marimex AquaMar Komplex öt különböző komponensnek köszönhetően hatékonyan gondoskodik arról, hogy a közel jövőben elkerülje medencéje karbantartását. Stabilizálja a pH-t és a víz keménységét. Védi a vizet a nem kívánatos algáktól.


Marimex Aquamar pH-, 2,7 kg
2 990 Ft

Marimex Aquamar pH- tökéletes választás mindenki számára. A medencevíz tisztasága és az optimális vegyszerfelhasználás nagy mértékben függ a megfelelő pH érték beállításától illetve szabályozásától. Ennek a termék segítségével könynedén tudjuk szabályozni a medence ph értékét.


Marimex AquaMar Start 0,9 kg klór készítmény
3 990 Ft

A készítmény alkalmas a gyors víz klórozásához, ami például a medence feltöltésekor jön jól. Az algák és mikroorganizmusok kialakulásának megelőzése érdekében a medencevíznek kezdettől fogva minimális mennyiségű klórt kell tartalmaznia.


Proxim Alga eltávolító medencékhez, 1l
10 610 Ft

1 590 Ft

Proxim Alga eltávolító megggátolja a medence vízében, oldalfalain és alján az algák szaporádását. Megakadályozására az algamentesítő folyadék rendszeres adagolása szükséges, még akkor is, ha a víz minősége kifogástalan.


Proxim KOMBI MAXI Medence tabletta 2,4kg
5 299 Ft

4 490 Ft

Proxim KOMBI MAXI Medence tabletta 200g-os tablettákat tartalmaz, melyek képesek biztosítani a medence fertőtlenítését, flokkulációt és megöli az algát. 80% aktív klórt tartalmaz. 1 tabletta 5–10 napig fejti ki hatását függően a a klór mennyiségétől, és a hőmérséklettől.


Blue Line 901601 Pelyhesítőszer
1 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Blue Line 901601 Pelyhesítőszer tökéletes választás az opálosság ellen! Az uszodai szűröberendezések a szemmel is látható 0,1 mm-nél nagyobb méretű szennyeződések kiszűrését tudják elvégezni. Az apróbb szennyeződések amelyek a víz opálosságát okozzák a szűrőn áthaladva visszajutnak a medencébe. A szer hozzátapad ezekhez a szennyeződésekhez megnövelve azok méretét, így a nagyobb szemcsék már fennakadnak a szűrőben. Az opálosság ezáltal megszüntethető a medencében.


Marimex Aquamar, 1l

Marimex Aquamar, 1l

Értékelés: 4
1 690 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Marimex Aquamar 1 literes kiszerelése lassítja az alganövekedést alacsony hőmérsékleten is. Védi a medencét télen. Időt takarít meg a tavaszi nagytakarítással.


Marimex AquaMar Komplex 5v1 1,6 kg készítmény
6 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A Komplex 5v1 ötkomponensű készítmény megszabadít a medence karbantartásától. Az öt hatású multifunkciós tabletta fertőtlenítést, algásodást, flokkulációt, vízkeménység stabilizálását és pH stabilizálását biztosítja.


Marimex AquaMar Komplex Mini 5v1 0,9 kg klór készítmény
4 590 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az ötkomponensű Komplex 5v1 megszabadít a medence karbantartásától. Az öt hatású multifunkciós tabletta fertőtlenítést, algásodás megszüntetését, flokkulációt, vízkeménység stabilizálását és pH stabilizálását biztosítja.


Marimex AquaMar Triplex 1,6 kg tabletták
6 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Többcélú, lassú felszabadulású nagyméretű tabletták az AQuaMar Quick Chlor granulátum használatát követően a folyamatos klórszint fenntartásához. Ez egy anti algicid és flocculáns hatékony algák, penészgombák, baktériumok és vírusok ellen.


Marimex AquaMar Triplex 4,6 kg klór tabletta
15 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Többfunkciós lassan oldódó nagy tabletták a víz klór szintentartására az AQuaMar Quick Chlor granulátum használata után. Ez egy algacid és pelyhesítő folyadék, alga, penész, baktériumok és vírusok ellen.


Marimex 25 kg Medence só

Marimex 25 kg Medence só

Értékelés: 5
3 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Várázsolja a tenger élményét közvetlenül a kertjébe a Marimex medence sóval. Oldjuk fel az optimális mennyiségű sót a tartályban, majd öntsük az oldatot közvetlenül a medencébe.