PANASONIC SC-PM250EC-S Mikro Hifi

PANASONIC SC-PM250EC-S Mikro Hifi

Száma: 663441
2 év garancia
Panasonic SC-PM250EC-S készülékkel élvezhetjük az erőteljes, tiszta és dinamikus hangzást a LincsD-Amp erősítőnek köszönhetően. Kényelmes, vezeték nélküli otthoni zenevezérlést biztosít a Bluetooth Re-Master technológia. A Mikro HiFi összhangban van a belső terekkel, a kompakt és stílusos design remekül illik szinte bármilyen környezetbe. További információ
48 490 Ft
Termék ára
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 663441

Leírás

Panasonic HiFi rendszerek

  • A cég 1918-as alapítása óta a Panasonic célja, hogy jobb életet biztosítsunk a fogyasztóink számára, a tevékenységünk középpontjában mindig „az emberek" állnak, ezért „az emberek életére" összpontosítunk
  • Folyamatosan fejlődve, innovatív elektronikai technológiáink segítségével a jövőben is a termékek, rendszerek és szolgáltatások széles skáláját fogjuk nyújtani, a fogyasztói elektronikai termékektől kezdve az ipari eszközökön és az építőipari termékeken keresztül a lakberendezésig

Főbb jellemzők

Extra basszus

D-Bass abban tér el a hagyományos hangszóródoboztól, hogy egy basszuscső is csatlakozik, amely akusztikusan összhangban áll a mélynyomóval, és ez optimalizálja a kiadott alacsony frekvenciákat. Az eredmény egy mélyebb, szabályozott basszushang és kisebb torzítás.

Bluetooth

Gond nélkül csatlakoztathatjuk készülékeinket a lejátszóhoz bluetooth kapcsolat segítségével.

USB csatlakozó

Csatlakoztassunk más zenei eszközöket a hi-fihez USB-vel! Mp3 lejátszó, iPod, iPhone vagy számítógép és a TV is az eszközre kapcsolható.

Play/Sleep

Beprogramozhatjuk a készüléket, hogy mikor szeretnénk, ha befejezné a lejátszást, így akár kedvenc zeneszámainkra aludhatunk el.

Panasonic PM250EC-S tulajdonságai:

  • Első hangfal Súly: 1,3 kg
  • Első hangfal Méretek: 139×224×136 mm
    • Súly főegység: 1,1 kg
  • Méretek főegység: 184×123×228 mm

Mikro vagy Mini HiFi?

  • A Micro Hi Fi rendszerek kis, kompakt kialakításúak, így alkalmasak a nappaliba vagy irodákba. Lehetőségünk van CD-lejátszásra, rádió hallgatásra a beépített AM / FM tuner segítségével, vagy iPod dokkolásra. A hangszórók kevésbé erőteljesek, 10 és 30 watt teljesítményre képesek csatornánként.

Amennyiben Mini HiFi rendszerek érdeklik kérjük tekintse meg a Mini HiFi kínálatunkat is !

Tegye a kosárba!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.