Nillkin Qin Folio tok Huawei Nova 3 számára, fekete 2440095

Nillkin Qin Folio tok Huawei Nova 3 számára, fekete 2440095

Száma: 1269665
Elbűvölő flip tok Huawei Nova 3 számára, mely kiválóan védi telefonodat a karcolásoktól, horzsolásoktól, a szennyezés lerakódásától, és az esés enyhe következményeitől. Vékony és elegáns kivitelezés problémamentes hozzáféréssel minden szükséges csatlakozóhoz és vezérlő elemhez. További információ
2 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1269665

Leírás

Nillkin Qin Folio

A flip tok optimális védelmet nyújt telefonodnak a karcolások, átlagos kopás, szennyeződés lerakódása és az esés enyhe következményei ellen. Nem csak kiváló védelmet nyersz a telefonod számára, de stílusos és elegáns kiegészítőt is.

Főbb előnyei:

  • Minőségi és gondos feldolgozás
  • Pontosan az adott telefon méreteire tervezve
  • Teljesen hozzáférhető vezérlő elemek és csatlakozók
  • Pontosan az adott méretre
  • A tok minőségi PU bőrből készült, mely ellenállást és hosszú élettartamot biztosít, és nem csúszik a kézben. A tok megbízhatóan tartja a telefont a műanyag tálcának köszönhetően, melybe a készüléket egyszerűen csak bekattintod. A finoman strukturált felület kellemes a kézben, melyben nem csúszik.

Főbb jellemzők

A gondos feldolgozás nemcsak védelmet, de mindenekelőtt kényelmes telefonvezérlést biztosít. A kivágások a kamerára és a szükséges csatlakozókra pontosak, és semmilyen módon nem gátolják azok funkcióit. Az egyszerű és egyben elegáns tok érdekes és praktikus kiegészítője az okostelefonnak, műbőrből kézsült strukturált felülettel.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.