EPICO Airpods Case OUTDOOR
5 090 Ft
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kültéri védőtok tartós szilikonból megvédi az AirPod fülhallgatóidat a mechanikai sérülésektől. EPICO Epico AirPods Case OUTDOOR szilárd karabinerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy rögzíthesd az övedhez, vagy a hátizsákodhoz, és biztonságosan nálad lehessen, akár a hegyi túrán, akár a városon keresztüli sétánál.


EPICO AIRPODS CASE
5 090 Ft

4 690 Ft

Ultra vékony és könnyű tok AirPods-ra minimalista dizájnnal minőségi szilikonból. Az Epico AIRPODS CASE véd a karcolásoktól, szennyeződésektől és a rázkódástól, a kényelmes töltést az alsó részén található kivágás biztosítja. A tok mindössze 12 grammot nyom, és nem ad hozzá a töltő tok méretéhez sem.


EPICO FLIP TOK mágneses záródással iPhone XS, barna
8 090 Ft
7 890 Ft

Elegáns flip tok, amely megvédi a telefont a karcolásoktól és az esésektől minden oldalról. Az Epico Flip tok az Apple iPhone XS-hez műbőrből és tartós TPU-ból áll, és egy erős záró mágnest tartalmaz. Ez nem blokkolja a vezérlőket és a csatlakozókat, fényűző barna dizájnnal.


EPICO FLIP TOK mágneses záródással iPhone XS Max, barna
7 990 Ft
7 890 Ft

Elegáns flip tok, amely megvédi a telefont a karcolásoktól és az esésektől minden oldalról. Az Epico Flip tok az Apple iPhone XS Max-hoz műbőrből és tartós TPU-ból áll, és egy erős záró mágnest tartalmaz. Ez nem blokkolja a vezérlőket és a csatlakozókat, fényűző barna dizájnnal.


EPICO FLIP TOK mágneses záródással iPhone XS Max, fekete
8 090 Ft
7 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns flip tok, amely megvédi a telefont a karcolásoktól és az esésektől minden oldalról. Az Epico Flip tok az Apple iPhone XS Max-hoz műbőrből és tartós TPU-ból áll, és egy erős záró mágnest tartalmaz. Ez nem blokkolja a vezérlőket és a csatlakozókat, fényűző fekete dizájnnal.


EPICO HERO CASE iPhone 7 Plus/8 Plus - átlátszó
6 290 Ft

A telefon megbízható védelme repedések és karcolások ellen. EPICO HERO CASE iPhone 7 Plus/8 Plus – átlátszó tok ellenálló TPU és edzett üveg, amely az egész hátlapot lefedi. Pontos kivágások a konnektorokhoz és a nyomógombokhoz a telefon kényelmes használatát garantálják.


EPICO HERO CASE iPhone X/iPhone XS számára - áttetsző
6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A telefon megbízható védelme repedések és karcolások ellen. EPICO HERO CASE tok iPhone X / iPhone XS számára ellenálló TPU és edzett üveg, amely az egész hátlapot befedi. Pontos kivágások a konnektorokhoz és a nyomógombokhoz a telefon kényelmes használatát garantálják.


EPICO AirPods Hooks
3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Köszönhetően a szilikon toknak kampókkal az AirPods fülhallgatóid tökéletesen illeszkednek a füledbe még a sportolásnál is. Az EPICO AirPods Hooks kiváló minőségű szilikonból készült pontosan az AirPod-hoz szabva, beleértve a szükséges kivágásokat és a tökéletes tapadást. A minimális súlya biztosítja a praktikus viseletet.


EPICO EPICO HERO CASE iPhone XR - áttetsző/fekete
8 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A telefon megbízható védelme repedések és karcolások ellen. EPICO HERO CASE tok iPhone X / iPhone XS – áttetsző/fekete ellenálló TPU és edzett üveg, amely az egész hátlapot befedi. Pontos kivágások a konnektorokhoz és a nyomógombokhoz a telefon kényelmes használatát garantálják.


EPICO FLIP CASE Samsung Galaxy S10, fekete 37111131300001
5 590 Ft
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns flip védőtok okostelefonhoz fekete színben, erős mágnessel. Az Epico Flip Case a Samsung Galaxy S10 okostelefonhoz készült, mely minden oldalról védi azt. Külső része bőrből, belseje rugalmas TPU anyagból készült. A védőtok semmiben sem korlátozza a telefon vezérlőegységeihez való hozzáférést.


EPICO FLIP CASE Samsung Galaxy S10+, fekete 37211131300001
5 590 Ft
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns flip védőtok okostelefonhoz fekete színben, erős mágnessel. Az Epico Flip Case a Samsung Galaxy S10+ okostelefonhoz készült, mely minden oldalról védi azt. Külső része bőrből, belseje rugalmas TPU anyagból készült. A védőtok semmiben sem korlátozza a telefon vezérlőegységeihez való hozzáférést.


EPICO FLIP CASE Samsung Galaxy S10e, fekete 37311131300001
5 590 Ft
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns flip védőtok okostelefonhoz fekete színben, erős mágnessel. Az Epico Flip Case a Samsung Galaxy S10e okostelefonhoz készült, mely minden oldalról védi azt. Külső része bőrből, belseje rugalmas TPU anyagból készült. A védőtok semmiben sem korlátozza a telefon vezérlőegységeihez való hozzáférést.


EPICO FLIP TOK mágneses záródással iPhone XR, barna
8 090 Ft
7 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns flip tok, amely megvédi a telefont a karcolásoktól és az esésektől minden oldalról. Az Epico Flip tok az Apple iPhone XR-hez műbőrből és tartós TPU-ból áll, és egy erős záró mágnest tartalmaz. Ez nem blokkolja a vezérlőket és a csatlakozókat, fényűző barna dizájnnal.


EPICO FLIP TOK mágneses záródással iPhone XS, fekete
8 090 Ft
7 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns flip tok, amely megvédi a telefont a karcolásoktól és az esésektől minden oldalról. Az Epico Flip tok az Apple iPhone XS-hez műbőrből és tartós TPU-ból áll, és egy erős záró mágnest tartalmaz. Ez nem blokkolja a vezérlőket és a csatlakozókat, fényűző fekete dizájnnal.


EPICO GLASS CASE iPhone X / iPhone XS - áttetsző/fekete
8 190 Ft

A telefon megbízható védelme repedések és karcolások ellen. EPICO HERO CASE tok iPhone X / iPhone XS – áttetsző/fekete ellenálló TPU és edzett üveg, amely az egész hátlapot befedi. Pontos kivágások a konnektorokhoz és a nyomógombokhoz a telefon kényelmes használatát garantálják.


EPICO GLASS CASE iPhone XS Max - átlátszó/fekete
8 190 Ft

A telefon megbízható védelme repedések és karcolások ellen. EPICO GLASS CASE tok iPhone XS Max – áttetsző/fekete ellenálló TPU és edzett üveg, amely az egész hátlapot befedi. Pontos kivágások a konnektorokhoz és a nyomógombokhoz a telefon kényelmes használatát garantálják.


EPICO HERO CASE iPhone 7/8 - átlátszó
5 690 Ft

A telefon megbízható védelme repedések és karcolások ellen. EPICO HERO CASE iPhone 7/8 – átlátszó tok ellenálló TPU és edzett üveg, amely az egész hátlapot lefedi. Pontos kivágások a konnektorokhoz és a nyomógombokhoz a telefon kényelmes használatát garantálják.


EPICO HERO CASE iPhone X/iPhone XS Max számára - áttetsző
6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A telefon megbízható védelme repedések és karcolások ellen. EPICO HERO CASE iPhone XS Max tok ellenálló TPU és edzett üveg, amely az egész hátlapot lefedi. Pontos kivágások a konnektorokhoz és a nyomógombokhoz a telefon kényelmes használatát garantálják.


EPICO HERO CASE iPhone X/iPhone XS Max számára - áttetsző
6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A telefon megbízható védelme repedések és karcolások ellen. EPICO HERO CASE iPhone XR tok ellenálló TPU és edzett üveg, amely az egész hátlapot lefedi. Pontos kivágások a konnektorokhoz és a nyomógombokhoz a telefon kényelmes használatát garantálják.


EPICO RONNY GLOSS CASE Samsung Galaxy S10+, átlátszó fehér 37210101000001
3 490 Ft
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Keskeny és könnyű hátlaptok, mely megvédi a telefont az ütődések, karcolások és szennyeződésekkel szemben. Az Epico Ronny Gloss Case rugalmas és ellenálló TPU-ból készült a Samsung Galaxy S10+ méretű okostelefonra. Az átlátszó kialakítás nem rejti el a telefon dizájnját. A tok semmilyen módon nem gátolja a használatot.


EPICO RONNY GLOSS CASE Samsung Galaxy S10e, átlátszó fehér 37310101000001
3 490 Ft
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Keskeny és könnyű hátlaptok, mely megvédi a telefont az ütődések, karcolások és szennyeződésekkel szemben. Az Epico Ronny Gloss Case rugalmas és ellenálló TPU-ból készült a Samsung Galaxy S10e méretű okostelefonra. Az átlátszó kialakítás nem rejti el a telefon dizájnját. A tok semmilyen módon nem gátolja a használatot.


EPICO Rugalmas műanyag tok Honor 7A telefonra WHITE SNOWFLAKES
4 390 Ft

Hangold rá telefonodat is a karácsonyra. A rugalmas tok TPU anyagból készült, hópelyhek motívummal ellátott, Honor 7A telefonra alkalmas. Védi a telefont a karcolásokkal, az általános elhasználódással, a szennyeződésekkel, valamint az enyhe esések következményeivel szemben is.


EPICO Rugalmas műanyag tok iPhone 7/8 telefonra WHITE SNOWFLAKES
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Karácsonyi hátlapi tok iPhone X vagy XS telefonodra, amely megbízhatóan védi a telefont a kopással és az ütésekkel szemben. Az Epico White Snowflakes rugalmas, tartós és mosható termoplasztikus poliuretánból (TPU) készült, elegáns karácsonyi mintájú. Kiválóan illeszkedik a kézbe, könnyű hozzáférést biztosít a telefon vezérlőelemeihez.


EPICO Rugalmas műanyag tok Samsung Galaxy J5 2017 telefonra RUDOLF
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Öltöztesd a Samsung Galaxy J5 2017 telefonodat a karácsonyi hangulathoz és védd meg a karcolásokkal és ütésekkel szemben. Az Epico Rudolf műanyag tok kiváló minőségű termoplasztikus poliuretánból készült, ellenálló, mosható és könnyen kicserélhető. Kiválóan illeszkedik a kézbe és nem akadályozza meg a vezérlőelemekhez való hozzáférést – Rudolf, a rénszarvas biztos feldobja a hangulatod.


EPICO SILK MATT CASE Samsung Galaxy S10, fekete 37110101300001
4 990 Ft
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Keskeny és könnyű hátlaptok, mely megvédi a telefont az ütődések, karcolások és szennyeződésekkel szemben. Az Epico Silk Matt Case a Samsung Galaxy S10 telefonhoz készült. Ellenálló TPU anyagból készült bársonyosan sima és mosható felülettel. Csupán 12 grammot nyom és nem gátol semmilyen vezérlőegységet.


EPICO SILK MATT CASE Samsung Galaxy S10+, fekete 37210101300001
4 990 Ft
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Keskeny és könnyű hátlaptok, mely megvédi a telefont az ütődések, karcolások és szennyeződésekkel szemben. Az Epico Silk Matt Case a Samsung Galaxy S10+ telefonhoz készült. Ellenálló TPU anyagból készült bársonyosan sima és mosható felülettel. Csupán 12 grammot nyom és nem gátol semmilyen vezérlőegységet.


EPICO SILK MATT CASE Samsung Galaxy S10e, fekete 37310101300001
4 990 Ft
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Keskeny és könnyű hátlaptok, mely megvédi a telefont az ütődések, karcolások és szennyeződésekkel szemben. Az Epico Silk Matt Case a Samsung Galaxy S10e telefonhoz készült. Ellenálló TPU anyagból készült bársonyosan sima és mosható felülettel. Csupán 12 grammot nyom és nem gátol semmilyen vezérlőegységet.


EPICO SILK MATT műanyag tok a Honor 10 Lite számára - sötétkék 25410101600001
5 090 Ft
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

TPU anyagból készült műanyag tok nagyszerűen illik a kezedbe. A 0,4 mm vastagsággal a telefon kitűnik és a 12 g súly a zsebedet vagy táskádat nem terheli meg különösen. A matt kivitelben nem csak nagyszerűen néz ki, de készüléked élettartamát is meghosszabbítja . Az Epico tokot edzett üveggel is használhatod.


EPICO SILK MATT műanyag tok a Huawei P Smart (2019) számára - fekete 25510101300001
5 090 Ft
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kellemes felületű TPU tok, melyet nem engedsz ki a kezedből. A 12 g súlyának hála jelenlétét szinte meg sem érzed. A 0,4 mm vastagságával optikailag barátságosnak néz ki, ezen felül könnyen felhelyezhető. A matt kivitelű Epico tok az okostelefonod védelmére szolgál. A Huawei P Smart (2019) modellek számára gyártva.


EPICO Védőtok FLIP CASE a Huawei P Smart (2019) számára - fekete 25511131300001
5 690 Ft
5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

bőr tok mágnessel ellátott a záródás érdekében. A felső rész PU bőrből, míg a belső rész termoplasztikus uretánból(TPU) készült. A készüléked teljes felületét betakarja. Minőségi kivitel minimalista logóval. Epico tok Huawei P Smart (2019) telefon számára.


EPICO AIRPODS CASE, fekete
4 990 Ft

Ultra vékony és könnyű tok AirPods-ra, ami minimalista dizájnnal és minőségi szilikonból készült. Epico AIRPODS CASE fekete színben véd a karcolások, rázkódások és a kosz ellen. A fedőlap alsó részén lévő nyílása Lightning kábellel való kényelmes töltést biztosítja.


EPICO AIRPODS CASE, sötét rózsaszín
4 990 Ft

Ultra vékony és könnyű AirPods tok, ami minimalista kivitelezéssel és minőségi szilikonból készült. Epico AIRPODS CASE sötét rózsaszín színben, véd a karcolások, rázkódások és a szennyeződések ellen. A fedőlap alsó részén lévő nyílása Lightning kábellel való kényelmes töltést biztosítja.


EPICO FLIP CASE védőtok a Honor 10 Lite számára - fekete 25411131300001
5 690 Ft
5 590 Ft

PU bőr és TPU kombinációjából készült nyitható védőtok. Mágnessel ellátott, mely használaton kívül a tokot zárva tartja. Divatos kivitel varrással és dombornyomásos logóval kiegészítve. Az Epico tok tökéletesen illik a Honor 10 Lite modellhez és lehetővé teszi a működést a védőüveg használatával is.


EPICO FLIP TOK mágneses záródással iPhone XR, fekete
8 090 Ft
7 890 Ft

Elegáns flip tok, amely megvédi a telefont a karcolásoktól és az esésektől minden oldalról. Az Epico Flip tok az Apple iPhone XR-hez műbőrből és tartós TPU-ból áll, és egy erős záró mágnest tartalmaz. Ez nem blokkolja a vezérlőket és a csatlakozókat, fényűző fekete dizájnnal.


EPICO Rugalmas műanyag tok Huawei P20 Lite mobiltelefonra
4 390 Ft

Hangold rá telefonodat is a karácsonyra. Rugalmas TPU anyagból készült tok Rudolf, a rénszarvas és a havas táj motívumával, a Huawei P20 Lite mobiltelefonra. Védi a telefont a karcolásokkal, általános elhasználódással és a szennyeződések lerakódásával szemben, valamint az esések enyhe következményeivel szemben is.