PANASONIC TMAX10
88 390 Ft 86 990 Ft

Újdonság

Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró kék LED megvilágítással. Powerbankról és hálózatról is működtethető, tehát Panasonic SC-TMAX10E-K használatával a zene vagy a karaoke minden bulin csodásan fog hangzani. A MAX Juke alkalmazás segít, hogy DJ szerepében érezd magad, miközben a hangszóró a fogantyúnak hála egyszerűen hordozható.

Buxton BBS 100
5 990 Ft 4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szeretnél hangosan lejátszani egy szeretett lejátszási listát? Mini méretének köszönhetően a Buxton BBS 100 hordozható Bluetooth 4.2 hangszóró mindig készen áll a használatra. 5W teljesítmény, vízálló az IPX6-nak köszönhetően és akár 5 órás üzemidőt is biztosít. Ezenkívül rendelkezik egy praktikus karabinerrel és egy hurokkal is.

Buxton BBS 101
5 990 Ft 4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szeretnél hangosan lejátszani egy szeretett lejátszási listát? Mini méretének köszönhetően a Buxton BBS 101 hordozható Bluetooth 4.2 hangszóró mindig készen áll a használatra. 5W teljesítmény, vízálló az IPX6-nak köszönhetően és akár 5 órás üzemidőt is biztosít. Ezenkívül rendelkezik egy praktikus karabinerrel és egy hurokkal is.

Buxton BBS 102
5 990 Ft 4 690 Ft

Újdonság

Szeretnél hangosan lejátszani egy szeretett lejátszási listát? Mini méretének köszönhetően a Buxton BBS 102 hordozható Bluetooth 4.2 hangszóró mindig készen áll a használatra. 5W teljesítmény, vízálló az IPX6-nak köszönhetően és akár 5 órás üzemidőt is biztosít. Ezenkívül rendelkezik egy praktikus karabinerrel és egy hurokkal is.

Muse M-350 BTM
6 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Javítsa a hangulatot, széppé teszi az egész napot, köszönhetően a kedvenc zenédnek hangos reprodukcióját kellemes hangminőséggel és hanggal – hordozható Bluetooth 2.1 EDR hangszóró Muse M-350 BTM gyűjti a pontokat a hallgatóktól a gyönyörű blokk kialakításával, és a 2 × 3W teljesítményével, és az akkumulátor élettartama akár 6 óra is lehet egy feltöltessél. A készülék alkalmas handsfree hívásokhoz.

SONOS Move
161 990 Ft

Újdonság

Gyönyörű, minimalista és kifejezetten intelligens – a Sonos Move hordozható Bluetooth hangszóró időtálló dizájnú, támogatja az Apple AirPlay 2 és több, mint 100 további alkalmazást a zene streamelésére. Tiszta hangzású a minőségi magas sugárzóknak és mélynyomóknak köszönhetően, emellett D osztályú erősítővel, WiFi-vel és IP56-os borítással is fel van szerelve.

SONOS One SL
80 990 Ft

Újdonság

Gyönyörűen minimalista és lenyűgözően intelligens – a Sonos One SL hordozható hálózati hangszóró elvarázsol időtlen tervezésével és Apple AirPlay2 támogatásával és több mint 100 más alkalmazás a zenei streaming szolgáltatásokhoz. Lejátssza tiszta hangot a jó minőségű hangszórónak és a mélysugárzónak köszönhetően, és D osztályú erősítővel büszkélkedhet.

Anker Soundcore Rave
121 990 Ft

Újdonság

Grillezés vagy ünneplés? Mindkét esetben zene- és szórakoztató forrásként kiválóan fog szolgálni a Bluetooth 5.0 hangszóró Anker Soundcore Rave BassUp technológiával az erős basszusokhoz és 160 W teljesítménnyel. A készülék USB porttal rendelkezik MP3/WMA lejátszási lehetőséggel, LED lámpákkal és 20000mAh akkumulátorral, amelnek az élettartama akár 24 órá töltésenként.