SAMSUNG Utazásra alkalmas gyorstöltő (USB-C), fehér
5 190 Ft

Utazásra alkalmas gyors töltő a Samsungtól.gyors adaptív töltésnek* köszönhetően a hordozható készülékek jóval gyorsabban töltődnek mint a hagyományos töltővel. USB-C csatlakozóval van ellátva – különösen alkalmas a legújabb elektronikák töltésére. A minimális méreteinek köszönhetően különösen alkalmas utazási célokra. A csomagban található egy méter hosszú **töltőkábel.

SAMSUNG EP-LN915U Autós töltő adapter
5 190 Ft

A Samsung EP-LN915U Autós töltő adapter egyszerű, ám annál fontosabb eszköz: használatával autóban is könnyedén tölthetjük okostelefonunkat, vagy tabletünket USB porton kereszül. Csatlakozza a szivargyújtóhoz és feledkezzen meg a gyorsan merülő akkumulátor okozta kellemetlenségektől!

SAMSUNG TA12EWEUG MicroUSB Hálózati töltő, 2A
4 090 Ft

Samsung TA12EWEUG MicroUSB Hálózóati töltő tökéletes választás mindenki számára. Felépítésében és funkcionalitásában megfelel a telefon alapcsomagjában kapott 220 V-os hálózati töltőnek. A telefon akkujának feltöltése után a töltő csepptöltésre kapcsol, így védi akkumulátorát a túltöltéstől. A fejlett technológiának köszönhetően hosszú élettartamú.

SAMSUNG Autós töltő (micro-USB), fekete
7 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiváló minőségű, márkás Autóstöltő a Samsung-tól. Rendelkezik egy micro-USB csatlakozóval, támogatja a gyors adaptív töltési funkciót, a kis méretének és kis súlyának köszönhetően nagyon helytakarékos – ezáltal az autóban nem zavar. A csomag tartalmaz egy töltőkábelt.

SAMSUNG EP-TA845XW Ultra-Fast Charge 45W, White, EP-TA845XWEGWW
13 990 Ft

Samsung kompakt gyorstöltő 45W teljesítménnyel képes 15 – 30 perc alatt feltölteni a mobilkészüléked. Ez a gyorstöltés USB PD 3.0 interfész kompatibilis eszközt igényel. A töltő csak Samsung Galaxy Note 10 és 10+ számára megfelelő. Továbbá támogatja a Samsung Galaxy S10 5G, A70 és az A80 eszköz töltését.

SAMSUNG ETA0U10E Hálózati töltő
2 790 Ft

Samsung ETA0U10E egy kiváló minőségű töltő! Használatával könnyedén feltöltheti Samsung készülékét, kialakításának köszönhetően pedig a legtöbb modellhez alkalmas. Kis méretű, így bármilyen utazás során magunkkal vihetjük, emellett pedig hosszú élettartammal rendelkezik.