LEIFHEIT 11700 Regulus Szőnyegseprű
14 990 Ft 9 290 Ft

Leifheit 11700 Regulus szőnyegseprű ideális választás a szőnyeg gyors, áram, és vezetéknélküli tisztítására. Rugalmas könyökkel rendelkezik, így könnyen elérhetőek a székek és asztal alatti részek is. Nincs kábel fel- és letekerés, felesleges súly, amelyet a lakáson keresztül-kasul kell cipelni, nincs zaj és nincs áramfogyasztás. Három kefével gyűjti be a port és a koszt, a morzsát és a hajat. A seprű szélessége 22 cm.

LEIFHEIT 52015 Twist System New Felmosó szett, XL
14 990 Ft

2 év garancia

LEIFHEIT Set Twist 52015 XL felmosó szett, melynek segítségével könnyedén moshatjuk fel a padlót. A 360°-ban elforgataható mop elősegíti a hatékony takarítást. Egyszerű használata és praktikus kialakítása elősegíti a hatékony tisztítást.

LEIFHEIT 52014 Clean Twist System Felmosó szett
16 490 Ft 14 490 Ft

A LEIFHEIT 52014 Clean Twist System Felmosó szett ergonómikus kialakítása miatt egyszerű és praktikus használatot biztosít. Segítségével minden típusú padlót, legyen akár parketta vagy kőpadló, könnyedén felmoshatunk. A 360°-ban elforgatható fej illetve a speciális csavaró mind növelik a hatékonyságát.

LEIFHEIT 55037 PROFI System Padlófelmosó fej
8 590 Ft 7 990 Ft

LEIFHEIT PROFI mop alkalmas minden típusú padló tisztítására. A felmosófej mosható mosógépben, egyszerűen kicsavarható ennek megfelelő vödörben. Ez a modell kiváló asszisztens az egész lakás tisztításában. A felmosófej 8-as alakban mozgatható, 42 cm széles.

VILEDA Easy Wring & Clean Pedálos vödrös felmosó szett-55%
21 490 Ft 9 490 Ft

Akció

A Vileda Easy Wring & Clean egy elsőrangú minőségű felmosó szett, melynek segítségével könnyen és hatékonyan takaríthatunk. Használatával gond nélkül moshatunk fel nehezen elérhető helyeken is, mint például a sarkoknál. A háromszög alakú felmosófej valamint a lábbal hajtható kicsavarókosár mind tovább fokozzák praktikusságát.

VILEDA Ultramax felmosó szett

VILEDA Ultramax felmosó szett

Értékelés: 4,5
7 790 Ft

kiváló minőségű Vileda Ultramax felmosó segítségével megkönnyíthetjük a takarítás folyamatát, hiszen a mikroszálas felmosó egyedülálló hatékonyságot biztosít. Kialakításának köszönhetően a nehezen elérhető helyeken is makulátlan felületet hagy maga után. Összecsukható nyele fokozza praktikusságát.

VILEDA Virobi Slim takarító robot
11 990 Ft

Vileda Virobi Slim takarító robot, mely kiválóan alkalmas a kemény padlók tisztítására. SLIM kivitelének köszönhetően már az alacsonyabb bútorok alatt is ki tud takarítani. Egyszerű kezelhetőségének köszönhetően praktikus használatot biztosít. Speciális kialakítása miatt könnyedén tisztít a falak mentén, a bútorok alatt és a sarkoknál is. Az alján található elektrosztatikus törlőkendőnek köszönhetően magához gyűjti a port, koszt, hajat és szőrt is. Porzsák nélküli kivitel, mely nagyon hatékony társ lehet a háztartásban.

Lamart 2in1 Felmosó szett

Lamart 2in1 Felmosó szett

Értékelés: 4,4
6 090 Ft 5 390 Ft

Lamart 2in1 Felmosó szett kiválóan alkalmas padlók és ablakok tisztántartására egyaránt. Mosható, cserélhető, mikroszálas szövetből készült felmosóronggyal rendelkezik, amelyhez a könnyebb utántöltés érdekében egy gumispatula is tartozik. A 120 centiméteres felmosónyélre felszerelt vízpermetező tartály térfogata 600 ml.

VILEDA Ultramax XL complete box Universal
11 490 Ft

Vödör és mop szett lehetővé teszi az effektív takarítást a kezed összevizezése nélkül. A Vileda Ultramax XL mop standard feletti méretű tisztítófeje nagyobb fogásszélességet biztosít a szennyeződés eltávolításához. A mop minden típusú kemény padlóra alkalmas.

Spontex Express System Plus Felmosó szett
10 490 Ft

Az Express rendszer + felmosó egy új generációs felmosó öncsavaró rendszerrel a padlók egyszerű felmosásához. A 360 fokos forgó mechanizmus nagyon hatékonyan kicsavarja a felmosót. A vödör oldalain található rács segítségével eltávolíthatja a nagyobb szennyeződéseket. A csavaró rendszer nélkül konstrukciója lehetővé teszi az egyszerűbb tisztítást, hajszálak és nagyobb szennyeződések nélkül. A mikroszálas felmosó jól elnyeli a nedvességet, felfogja az összes szennyeződést, így hatékony tisztítószerek használata nélkül is. A csavaró rendszer a a nyélben található, így nem fog fölöslegesen hajlongani felmosás közben.

LEIFHEIT Clean Twist extra soft M és póttörlő a twist Micro Duo M felmosóhoz
17 990 Ft 15 990 Ft

A Leifheit forgó csuklójú felmosókészlet padlómosásra lett tervezve úgy, hogy ne érintkezz a piszkos vízzel. A közvetlenül a nyélen elhelyezett forgatórendszer lehetővé teszi a forgás gyors leállítását. Alkalmas minden típusú padlóhoz Speciális mikroszálas pótfelmosó, amely minden szennyeződést összegyűjt.

LEIFHEIT Easy Spray XL felmosó
15 490 Ft 12 490 Ft

Felmosó fordulékony csuklóval és víztartállyal a Leifheit márkától, amely a szennyezett padló gyors felmosására lett tervezve. Az Easy Spray a célzott nedvesítése révén a nedvességre érzékeny padlókhoz alkalmas. Ezentúl nem fordul elő, hogy több vizet használsz a kelleténél és tönkre teszed a fapadlót.

Spontex Mop Quickmax Profi (97050122) Felmosó
8 990 Ft

A Spontex Mop Quickmax felmosó mikroszálas fejének köszönhetően nagyon hatékonyan használható. Teleszkópos nyele biztosítja a kényelmes használatot. Száraz és nedves használatra egyaránt ideális, ezáltal fokozva praktikusságát.

Spontex Aqua Revolution System
10 490 Ft

Az Aqua Revolution System egy lapos kerek felmosó, amely két vödörrel rendelkezik a tiszta és piszkos víz elválasztására. 3 literes vödör 45m2 területre, teleszkópos rúd forgó mechanizmussal, 100% -os mikroszálas kerek fej, hajlítható sarokkal, minden padlótípushoz

Spontex Full Action System Plus Felmosó szett
9 990 Ft

Spontex Full Action System Plus Felmosó szett praktikus kiegészítő lehet minden háztartásban. A hatékony, forgó tisztítókorongnak köszönhetően szinte minden padlótípus kiválóan tisztítható. A vödör egyedülálló kialakítása miatt a fejről egy mozdulattal tökéletesen eltávolíthatjuk a szennyeződést, miközben a 360°-os forgó rendszerével könnyen kicsavarhatjuk a felmosót.

Spontex Express rendszer Plus + MF Törlőkendők XXL 4+1
9 990 Ft

Vödör és mop szett lehetővé teszi az effektív takarítást a kezed összevizezése nélkül. Spontex Express rendszer Plus + MF XXL 4+1 továbbfejlesztett csavartató technológiával. A szivacson nem tapad meg a szennyeződés, és a beépített forgásmechanizmus hatékonyan kicsavarja a mopot. A mikroszálas huzat felfogja a szennyeződést tisztítószerek használata nélkül is.

VILEDA Turbo Felmosó szett

VILEDA Turbo Felmosó szett

Értékelés: 4,7
12 990 Ft

A Vileda Turbo egy elsőrangú minőségű felmosó szett, melynek segítségével könnyen és hatékonyan takaríthatunk. Használatával gond nélkül moshatunk fel nehezen elérhető helyeken is, mint például a sarkoknál. A vödör egy erős szerkezetű pedállal járul hozzá a felmosórongy optimálisabb kicsavarásához, míg elülső nyílásán keresztül higiénikusan kiönthető a használt víz. Lábbal hajtható csavarókosárral rendelkezik, mely megkönnyíti a takarítást és még a keze is szárazon marad!

VILEDA Easy Wring Ultramat Felmosó szett
12 990 Ft 12 490 Ft

Kiváló minőségű Vileda felmosó szett, melynek segítségével könnyen és hatékonyan takaríthatunk. Használatával gond nélkül moshatunk fel nehezen elérhető helyeken is, mint például a sarkoknál. A speciális felmosófej valamint a egyedi kicsavarókosár mind fokozzák praktikusságát.

Lamart Push LT8036 2v1 lapos mop-26%
4 590 Ft 3 390 Ft

Akció

Lamart márkájú lapos mop önkicsavaró mechanizmussal rendelkezik, a szennyeződéseket a kétoldalú mikroszálas felmosóhuzat segítségével távolítja el. Az egyik oldal a makacs szennyeződések súrolására, a másik a padló gyengédebb felmosására való.

TimeLife Felmosó mop, 127x23x9,2cm
2 690 Ft

Univerzális felmosó mop szorító mechanizmussal padlómosáshoz. A Timelife Felmosó Mop 127×23×9,2cm alkalmas minden típusú padlóra. A fogantyú meghúzása révén könnyedén kinyomhatod a szivacsot, és így nem érintkezik a szennyezett vízzel.

Lamart Mop szett Tour bézs LT8051
11 990 Ft 10 990 Ft

Takarító szett vödörrel és két tartalékkal a mophoz a Lamart márkától, felkészít minden takarításhoz. A lapos mop ideális fa padlóhoz és linóleumhoz, a rotációs pedig a csempékhez és az erős szennyeződésekhez. A rotációs vödör lehetővé teszi a felesleges víz kicsavarását a mopból.

LEIFHEIT 52019 Clean Twist Mop Felmosó szett
15 490 Ft 13 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Lefheit 52019 Felmosó szett segítségével könnyedén és hatékonyan takaríthatjuk fel a padlót. A mikroszálas mopfej elősegíti a maximális hatékonyságot. Kialakításának köszönhetően nehezen elérhető helyeken, mint például a sarkoknál is praktikusan használható.

LEIFHEIT 52019 Clean Twist Mop Felmosó szett
15 490 Ft 14 990 Ft

Leifheit 52019 Clean Twist Mop Felmosó szett segítségével könnyedén és hatékonyan takaríthatjuk fel a padlót. A mikroszálas mopfej elősegíti a maximális hatékonyságot. Kialakításának köszönhetően nehezen elérhető helyeken, mint például a sarkoknál is praktikusan használható. Minden felületre használható kőre és parkettára egyaránt. A nyélen található csavarószerkezettel a takarítás gyors és könnyű.

LEIFHEIT Profi Compact 55092 Felmosó szett
20 490 Ft 18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Leifheit Profi Compact felmosó szett praktikus, könnyen kezelhető takarítókészlet. A készlet egy felmosót és egy 8 literes vödröt tartalmaz, melyek összerakva kompakt módon tárolhatók. A 42 cm széles felmosófej minden padlótípuson használható, nagy padlófelületeken is. A vödör speciális csavarószerkezetével a felmosót egyszerűen, lehajolás és kezei bepiszkolása nélkül kicsavarhatja.

LEIFHEIT Regulus Supra Mechanikus seprű (LEI 11950)
8 690 Ft 7 090 Ft

Leifheit 11950 Regulus Supra Mechanikus szőnyegseprű ideális választás a szőnyeg gyors, áram- és vezetéknélküli tisztítására. Oldalirányba mozgatható fejjel és lehajtható nyéllel ellátva a nehezen elérhető területekhez. A seprű szélessége 26 cm, széleivel könnyen eléri a szegélyeket is.

York ROTARY Mop Felmosó szett kerek és szögletes fejjel
16 237 Ft 13 490 Ft

YORK OTARY Mop Felmosó szett segítségével könnyedén és hatékonyan takaríthatjuk fel a padlót.mikroszálas mopfej elősegíti a maximális hatékonyságot. Kialakításának köszönhetően nehezen elérhető helyeken, mint például a sarkoknál is praktikusan használható.

LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop Mobile (EVO)
19 990 Ft 16 490 Ft

Tisztítási szett talajra, amelynek hála nem kell érintkezned a koszos vízzel. A Leifheit Set Clean Twist Disc Mop Mobile (EVO) ideális burkolat vagy kőpadló felmosására. A forgó rendszer újonnan közvetlenül a fogantyúban van elhelyezve. A nagy új forgókamra könnyen beilleszthető egy 6 literes vödörbe két fogantyúval. A rongykorong bordák mikroszálas anyagból készülnek, így intenzíven szívják fel az összes szennyeződést.

LEIFHEIT Combi Clean M felmosó készlet
14 097 Ft 8 190 Ft

Praktikus készlet egyszerű sajtoló mechanizmussal főleg padló és kőfelületek felmosására alkalmas. Kannájának térfogata 12 liter és mozgatható felmosó fejjel lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető helyek felmosását is.

Orion Mechanikus seprő QUICK FLOOR
8 090 Ft

mechanikus seprő ideális segítség takarítás során. Minden típusú padlófelületre alkalmas. Három kerek és kettő oldalsó kefével rendelkezik. Minőségi fémből készült. A seprő teljes hossza 107 cm.

BRILANZ ROTERO felmosó készlet, 2 db felmosófej, kék
5 990 Ft

A BRILANZ márka kék színű egyszerű felmosó készletével, 2 db felmosófej, a padlóról való gondoskodás gyerekjáték lesz. A készlet tartalmaz teleszkópos rudat, vödröt csavarókosárral és két mikroszálas felmosófejet. Minden padlótípuson használható. Nincs több hajolgatás és csavarás, elég a felmosót benyomni a csavarókosárba.

LEIFHEIT Clean & Away készlet

LEIFHEIT Clean & Away készlet

Értékelés: 3,6
4 690 Ft 3 990 Ft

Univerzális mop a Leifheit márkától bármilyen típusú padlóra, amelyet gyorsan és egyszerűen megtisztít a portól és a kisebb szennyeződésektől. Antisztatikus kendő, amely tépőzárral rögzül a felmosófejhez, dörzsöléssel töltést hoz létre, és mágnesként vonzza az összes szennyeződést. A fej 360° -os csuklós forgóval van felszerelve a rosszul megközelíthető helyek eléréséhez.

LEIFHEIT készlet Power mop 3v1
6 990 Ft 6 090 Ft

Takarító készlet vödörrel és moppal, fej háromféle szállal. A fej felső rétegének előnye a nagy nedvszívó képesség, a Power Scrub és a Power Pick-up alsó rétegek a kiszáradt szennyeződések, valamint a haj és a szőrzet eltávolításához használhatók. A Leifheit márkájú mop hatékonyan tisztítja a lépcsőket és sarkokat, megbirkózik az összes felületet.

VILEDA Spray Max mop box 1.2
12 490 Ft

Újdonság

Lapos mop Spray a Vileda márka spray kétoldalas szórófejjel rendelkezik ** a gyors törléshez. A nagy víztartály biztosítja a gyors és hatékony tisztítást. A kétoldalas hüvelynek köszönhetően a kétszer akkora területet mos fel mint egy átlagos mop Spray. Alkalmas minden típusú padlóhoz.

LEIFHEIT Szett Clean Twist Disc Mop (EVO)
15 990 Ft 12 490 Ft

takarító szett mindenekelőtt padlók és kőpadlózat tisztítására szolgál. A Leifheit fej két mikroszál típusa képes a szennyeződés intenzív felszívására, ezáltal alaposan megtisztítva a padlókat. A készlet része egy forgó kamra és egy 20 l univerzális vödör egy markolattal.

Söke tisztító szett (6 db)

Söke tisztító szett (6 db)

Értékelés: 3,3
6 990 Ft

Élénk színű mop szett. A Söke tisztító szett (6 db) 2 mikroszálas tartalékot, seprűfejet, lapátot és teleszkópos fogantyút tartalmaz.

LEIFHEIT Mop CLEAN & AWAY padlóra, teleszkópos fej
4 090 Ft 3 390 Ft

Univerzális mop a Leifheit márkától teleszkópos markolattal, bármilyen típusú padlóra, amelyet gyorsan és egyszerűen megtisztít a portól és a kisebb szennyeződésektől. Antisztatikus kendő, amely tépőzárral rögzül a felmosófejhez, dörzsöléssel töltést hoz létre, és mágnesként vonzza az összes szennyeződést. A fej 360° -os csuklós forgóval van felszerelve a rosszul megközelíthető helyek eléréséhez.

VILEDA Spin & Clean mop

VILEDA Spin & Clean mop

Értékelés: 4,5
11 990 Ft 9 990 Ft

Forgó mop Vileda kerek felmosófejjel és kompakt vödörrel az egyedülálló padlómosó rendszerért, kézi csavarás nélkül. A felmosófej egy része a padlóhoz derékszögben hozzáhajlítható, hogy a lépcsőket is könnyebben felmoshasd. A mop minden típusú kemény padlóra alkalmas.

LEIFHEIT Power Mop 3v1 teleszkópos rúddal
3 490 Ft 2 890 Ft

Mop teleszkópos rúddal és három fajta szállal rendelkező fejjel. A fej felső rétegének előnye a nagy nedvszívó képesség, a Power Scrub és a Power Pick-up alsó rétegek a kiszáradt szennyeződések, valamint a haj és a szőrzet eltávolításához használhatók. A Leifheit márkájú mop hatékonyan tisztítja a lépcsőket és sarkokat, megbirkózik az összes felületet.

BRILANZ Tornado Felmosó készlet, Narancssárga
9 987 Ft 7 690 Ft

BRILANZ Tornado felmosó készlet két darab speciális mikroszálas anyagból készült forgó felmosófejből, egy felmosóvödörből és egy állítható hosszúságú, rozsdamentes acél felmosónyélből álló szett, mely bármelyik háztartásban megállja a helyét. Szinte minden típusú padlófelület tisztítására alkalmas. A vödör és a felmosó speciális forgó kialakításának köszönhetően a felmosó újranedvesítése után az összes felesleges vízet maradéktalanul eltüntetheti a felmosófej felületéről. A mikroszálas anyag hatékony nedvszívóképességet biztosít.

TORO Padlótisztító mop 340198-15%
5 890 Ft 4 990 Ft

Akció

Multifunkciós padlótisztító mop 4 az 1-ben, ami kiváló segítőtárs az otthonod kitakarításában. Minden típusú padlóra alkalmas, 2 különböző felületű forgó fejjel van felszerelve – az egyik söpréshez, a másik nedves használatra, és nem hiányzik az ablaktisztító törlőkendő sem.

BRILANZ ROTERO felmosó készlet, 2 db felmosófej, zöld
5 990 Ft

A BRILANZ márka zöld színű egyszerű felmosó készletével, 2 db felmosófej, a padlóról való gondoskodás gyerekjáték lesz. A készlet tartalmaz teleszkópos rudat, vödröt csavarókosárral és két mikroszálas felmosófejet. Minden padlótípuson használható. Nincs több hajolgatás és csavarás, elég a felmosót benyomni a csavarókosárba.

LEIFHEIT Készlet Combi Clean M + padlótisztító fényezővel, 1 l koncentrátum
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

takarító szett mindenekelőtt padlók és kőpadlózat nedves tisztítására szolgál. A mop eltávolítható Micro Duo szintetikus mikroszálas huzattal ellátott, amely tökéletesen felszívja a szennyeződést. A Leifheit készlet tartalmaz egy csavartató feltét, vödör és padlótisztítót.

Spontex SPX Express system+ ALEX PLAM2
14 090 Ft 9 790 Ft

MALL.HU kupon napok – 20% kuponkedvezmény minden Spontex termékre a MDW3HU33 kuponkóddal (az ajánlat 2020. február 10–16. között, vagy az akciós készlet erejéig érvényes)!

Express system mop a Spontex márkától önkicsavaró rendszerrel, ami megkönnyíti a padló felmosását és főleg biztosítja, hogy ne kelljen kézzel kicsavarnod a rongyot. A mikroszálas felmosófej felszív minden szennyeződést. Tartozik hozzá egy Alex padlótisztító is.

Spontex SPX Express system+ COMPACT
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Mop fonórendszerrel kompakt kivitelben. A Spontex SPX Express system+ COMPACT egy nagy téglalap alakú fejjel és egy vödörrel felszerelt, amelyet könnyű hordozni és tárolni.

TimeLife Teleszkópos felmosó mop teleszkópos rúddal
4 390 Ft 4 090 Ft

Felmosó mop a Timelife márkától, ami megbízható társaddá válik az otthonod rendszerek kitakarításánál. A háromszöges kialakításának köszönhetően a mop a sarkokba is elér. A fej kiváló minőségű mikroszálból készült, aminek köszönhetően tökéletesen felfog minden szennyeződést.