Jar Mosogatógép kapszula Platinum, 126 db

Jar Mosogatógép kapszula Platinum, 126 db

Száma: 44103572
Akció Újdonság
MALL.HU napok – akciós termékek népszerű márkáktól (érvényes az akciós készlet erejéig, de kizárólag 2024. június 10–23. között)!
A Jar Platinum mosogatógép kapszulák már az első mosástól kezdve hatékonyak, és a legkeményebb szennyeződésekkel is megbirkóznak. Segítenek a mosogatógép zsíros szűrőjének tisztításában is, így az edények ragyogóvá válnak, és a mosogatógépnek is jó illata lesz. A csomagolás gyorsan feloldódik. A kapszulák por és folyékony tisztítószert is tartalmaznak.
További információ
22 890 Ft
9 980 Ft
79,21 Ft/mosogatás
-56%
Forgalmazó: MALL
Az akció 2024.6.30-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Raktáron 5-nél több db

2024.6.19 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.6.19 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 44103572

Leírás

Jar Mosogatógép kapszula Platinum, 126 db

Tulajdonságok

  • Hatékonyság már az első mosásnál
  • Eltávolítja a megszáradt zsírt és a rendkívül makacs szennyeződéseket
  • Segít megtisztítani a mosogatógép zsíros szűrőjét
  • A kapszulák folyékony és por állagú mosószert is tartalmaznak a ragyogóan tiszta edényekért
  • Gyorsan feloldódó csomagolás – az edények mosása azonnal elkezdődik
  • Egyszerű használat – nem kell kicsomagolni a kapszulát
  • Összetevők: 5–15% nemionos felületaktív anyagok, oxigénalapú fehérítőszerek, foszfonátok, <5% Polikarboxilátok, enzimek, illatanyagok
  • Használat: Helyezd a kapszulát a mosószerfiókba, és zárd be a mosószeradagolót. Kezelés közben tartsd a kezed szárazon. Ne csomagold ki, illetve ne válaszd szét az egymáshoz ragasztott tasakokat. Minden használat után zárd vissza a csomagolást. A legjobb eredmény érdekében helyezd a kapszulát a mosószeradagolóba. Ha a kapszula nem fér bele a mosószeradagolóba, helyezd azt az evőeszközkosárra, és válaszd az előmosás nélküli programot. A mosogatógépnek akkor is hatékonyan kell működnie, ha az öblítés/polírozás vagy a só utántöltés jelzőfény világít. Ha rendkívül kemény a víz, azaz 26°e-nál keményebb (a háztartások ≤ 5%-a), használj külön speciális sót. Ne moss antik/ kézzel festett porcelánt vagy finom ólomkristályt a mosogatógépben. Ne tegyél/mosogass ezüsttárgyakat mosogatógépben. 1 kapszula = 1 mosogatás
  • Figyelmeztetés: Súlyos szemkárosodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatosan öblítsd ki nagy mennyiségű vízzel. Azonnal hívd a TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTOT/orvost. LENYELÉS ESETÉN: Öblítsd ki a szádat. Ne hánytasd magad. Igyál egy kis mennyiségű vizet a hígításhoz. Proteázt tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Sodium Carbonate Peroxide, Trideceth-n, Disodium Disilicate tartalom.

Műszaki adatok

Terméktípus Mosogatógép kapszula
Darabszám a csomagolásban 126 db
Mosogatási adagok száma 126
*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.