Surf Color gel Tropical Lily & Ylang Ylang 2 l (40 mosás)

Márka: Surf Katalógus száma: 1224624

Surf Color gel Tropical Lily & Ylang Ylang 2 l (40 mosás)

Surf mosógél a ragyogó színes ruhákra tökéletesen eltávolítja az összes foltot és szennyeződést, és megőrzi a szín intenzitását. Trópusi liliom és Ylang Ylang két egzotikus virág gazdag illatkombinációja, amely illata még a mosás után sokáig el fog kísérni. A csomagolás tartalma 40 mosásra elegendő adag. További információ

1990

1 990 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 2 844 Ft, Megtakarítás: 854 Ft (30 %)

Katalógus száma: 1224624

Leírás

Termékleírás


Surf Color gel Tropical Lily & Ylang Ylang

Surf mosógél a ragyogó színes ruhákra tökéletesen eltávolítja az összes foltot és szennyeződést, és megőrzi a szín intenzitását. Trópusi liliom és Ylang Ylang két egzotikus virág gazdag illatkombinációja, amely illata még a mosás után sokáig el fog kísérni.

Tulajdonságai

  • Surf Color a trópusi Lily és Ylang Ylang két egzotikus virág gazdag összetétele meglepő illattal.
  • A liliom mézes és virágos illata nőies, egyben karakteres is, amelynek köszönhetően a világon az öt legkedveltebb vágott virág egyike..
  • Az Ylang Ylang jellegzetesen édeskés illatával tűnik ki, amely nyugtatja az érzékeket, és a hiedelem szerint újraegyesíti a lelket és a testet.
  • Hosszantartó magával ragadó illat.
  • Tökéletesen eltávolítja a foltokat és a szennyeződéseket.
  • Megőrzi a szín intenzitását.

Paraméterek

Térfogat 2 l
Rendeltetés Színes ruhaneműre
Mosás adagok száma 40

Paraméterek

%2% paraméterei

Űrtartalom 2 l
Színes ruhákhoz igen
Adagok száma 40

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.