Coccolino Illatos kendők szárítógépbe, 20 db

Coccolino Illatos kendők szárítógépbe, 20 db

Száma: 1258546
Akció
MALL.HU napok – akciós termékek népszerű márkáktól (érvényes az akciós készlet erejéig, de kizárólag 2024. június 10–23. között)!
Az illatosított kendők a Coccolino illattal garantálják a ruhaneműnek kellemes illatot és a virágos tónusok frissességét, amelyet egy kis citrusfélék húznak alá, enyhén kiegészítve az egzotikus fák illatával. A bájos illattal együtt az illatosított szárítólapok hosszan tartó puhaságot és simaságot biztosítanak a szennyesének, emellett csökkentik a gyűrődések számát és a statikus töltést, amely a szárítás során felgyülemlik a szennyesén. A csomagolás 20 törlőkendőt tartalmaz
További információ
1 590 Ft
79,50 Ft/mosás
Forgalmazó: MALL
Az akció 2024.6.30-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Raktáron 5-nél több db

2024.6.19 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.6.19 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1258546

Leírás

COCCOLINO Illatos kendők, 20 db

Jellemzők

  • Ismered azt az érzést, amikor kedvenc textilpuhítód minden illata és frissessége elillan a ruháidból a szárítógép használata után?
  • Az illatosított kendők a Coccolino illattal garantálják a ruhaneműnek a kellemes illatot és a virágos tónusok frissességét, amelyet egy kis citrusfélék húznak alá, enyhén kiegészítve az egzotikus fák illatával.
  • A bájos illattal együtt az illatosított szárítólapok hosszan tartó puhaságot és simaságot biztosítanak a szennyesének, emellett csökkentik a gyűrődések számát és a statikus töltést, amely a szárítás során felgyülemlik a szennyesén.
  • Az igazán hosszan tartó frissesség érdekében adjon Coccolino illattörlőt minden szárítási ciklushoz.
  • Egyszerűen helyezd a törlőkendőt a nedves szennyes tetejére, a szokásos módon szárítsa meg a ruhát, és hagyd, hogy az intenzív illat és frissesség átvegye a hatalmat.
  • Összetétel: legalább 30 % kationos felületaktív anyag kevesebb mint 5% parfüm, alfa-izometil-ionon, benzil-szalicilát, butil-fenil-metilpropionál, citronellol, kumarin, eugenol, geraniol, hexil fahéj

Műszaki adatok

Törlőkendők szárítógépbe Igen
Darabszám 20

Hivatkozások

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.