ADE WS1701 higrométer penészérzékelővel, fekete

ADE WS1701 higrométer penészérzékelővel, fekete

Száma: 100086650055
Közvetlenül partnerünktől
A penészérzékelővel ellátott ADE higrométer figyelmezteti Önt a penész kialakulásának lehetőségére otthonában. További információ
8 700 Ft
Termék ára
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Elfogyott

Termékek partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100086650055

Leírás

<FONT size = 4> Egészséges klíma önmaga és családja számára
<FONT size = 3> Teremtsen egészséges és biztonságos otthoni klímát magának és családjának. A helyiség hőmérséklete és páratartalma a nagy képernyőn látható. Ezenkívül a grafikon az elmúlt 12 óra páratartalmát mutatja.
A diagram 5 helyzetet mutat: túl nedves, nedves, kényelmes, száraz vagy túl száraz.
A penészgomba riasztó figyelmezteti Önt, ha a penészgomba körülményei kedvezőek.
<FONT size = 4> Hőmérő és páratartalommérő.
</ FONT> Digitális hőmérő és penészérzékelővel ellátott beltéri higrométer az otthoni levegő aktuális állapotát mutatja.
A beltéri hőmérséklet ° C-ban vagy °F-ban jelenik meg. A képernyőn 0,1 pontossággal jelenik meg .
Megjeleníti a maximális és minimális hőmérsékletet és relatív páratartalmat.
<FONT size = 4> Penészriasztó.
< FONT size = 3> Penészgomba riasztás figyelmeztető szimbólummal és villogó LED riasztási szimbólummal és választható határértékekkel (60%, 65%, 70%, 75%)
Rögzítse az elmúlt 12 óra páratartalmát a képen látható módon
<FONT size = 4> Műszaki adatok
<FONT size = 3> Hőmérséklet (0–50 Celsius fok) és páratartalom (20–95%). Méretek: 137 × 82 × 21 mm. Extra nagy LCD kijelző, 65 × 95 mm. Szilárd ABS műanyagból készült.
Elemes 2 x AAA 1,5 V (tartozék)
Elérhető színek: WS 1700 (fehér), WS 1701 (fekete)
<FONT méret = 4> A harmatpont megjelenítése
</ FONT > Hogyan hat a páratartalom az egészségre és a lakhatásra.

A túl magas páratartalom a helyiségekben felgyorsítja a nemkívánatos szervezetek szaporodását. A beltéri páratartalom 30% és 50% között tartása segít meggátolni a gombák, a rothadás és az atkák növekedését. A gombás helyen tartózkodás káros lehet az emberi immunrendszerre, ronthatja a légúti allergiákkal szembeni ellenállást, fertőzéseket okozhat. A túl száraz beltéri levegő kiszáríthatja a bőrt, irritálhatja a torkot és az orrmelléküregeket, és fertőzéseket okozhat ezeken a területeken. Száraz éghajlaton vagy télen, amikor a fűtés miatt kiszárad a beltéri levegő, párásítóval növelheti a relatív páratartalmat. A túl száraz beltéri levegő a fa zsugorodását és megrepedését okozhatja, különösen a vékony fából, például a gitárból vagy a hegedűből. A hosszú ideig tartó nagyfokú szárazság károsíthatja a tömör fát vagy a vakolatot is. Az aktív fűtés és szellőztetés kellemes és egészséges életklímát teremthet.
<FONT size = 4> Harmatpont információ
<FONT size = 3> A harmatpont a páratartalom mértéke, amelyet a relatív páratartalom és a hőmérséklet arányából számítanak ki. Meghatározza azt a hőmérsékletet, amelynél a levegő páratartalma lecsapódik. Minél melegebb a levegő, annál több nedvességet tud szállítani. Ha a harmatpont és a hőmérséklet pontosan megegyezik, akkor a páratartalom 100%, tehát a levegő telített, és a levegő lecsapódik – köd vagy eső alakul ki belül, például a falakon, kívül. A 22 °C hőmérsékletű és 40%-os páratartalmú közönséges, kellemes beltéri levegő harmatpontja például 8 °C körüli. Ez az információ különösen hasznos a belső penészedés megelőzésében. Például amikor a külső falak hőmérséklete a harmatpont alá vagy alá csökken, nedvesség keletkezik, ami hosszú távon penészképződéshez vezethet.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.