Secutek Hőkamera HT-175

Secutek Hőkamera HT-175

Száma: 7772661
Közvetlenül partnerünktől
A Secutek HT-175 hőszivárgási kamera egy olyan csúcskategóriás hőkamera, amely garantáltan használható bármely professzionális ágazatban. A konkurens termékekkel összehasonlítva ez a modell jelentősen alacsonyabb beszerzési árral rendelkezik, miközben nagyon kielégítő minőségi paramétereket és További információ
85 425 Ft
Termék ára
80 925 Ft
-5%
Partnerünktől: Secutek

Partnerünk által szállítva

2023.2.09 - 2023.2.10 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Secutek

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7772661

Leírás

Hőszivárgás mérésére szolgáló hőkamera A Secutek HT-175 egy csúcskategóriás hőkamera, amely garantáltan használható bármely professzionális ágazatban. A konkurens termékekkel összehasonlítva ez a modell jelentősen alacsonyabb beszerzési árral rendelkezik, miközben nagyon kielégítő minőségi paramétereket és széles körű funkciókat biztosít.

A infravörös érzékelő technológiának köszönhetően a hőkamera azonnal érzékeli a hőingadozásokat, így ideális például az ablakok körüli hőszivárgások vagy problémák felderítésére. Elektromos berendezésekben, például az alkatrészek nemkívánatos túlmelegedése. A hőkamerát a rejtett lehallgatók felkutatására is lehet használni.

A hőkamerák alkalmazási területei igen széles skálán mozognak, és az otthoni hőszivárgások felderítésén kívül számos (ipari) ágazatban, például a régészetben, a mezőgazdaságban, a közlekedésben, a geológiában, az energetikában, az elektronikai és elektromos berendezések gyártásában és számos más olyan területen is hatékonyan alkalmazhatók, ahol a hőviszonyokat gyorsan kell észlelni.

Főbb jellemzők:

  • egyszerű, intuitív működés
  • fix fókuszpont
  • 2.0" kijelző
  • infravörös képfelbontás 32×32
  • 2 féle színpaletta
  • mérési tartomány –20°C és 300°C között
  • mérési pontosság +/- 2°C
  • 8 – 11,5 um hullámhossz
  • 3× AAA elemmel működik (az elem élettartama kb. 4 óra)

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.