NOHEL GARDEN Virágtartó, Levendulás, 3db
4 645 Ft

3 690 Ft

A Nohel Garden Virágtartó, Levendulás, 3db, tökéletes kiegészítője lehet otthonának. Stílusa letisztult és időtlen, bármilyen környezetbe beleillik. Alkalmas különböző, akár szárított virágok tárolására is. Különböző méretűek: 11cm, 13cm, 15 cm, így kényelmesen elfér konyhaasztalon, szekrényen, kávézóasztalon.


Prosperplast Virágcserép DKWT 42 l
2 451 Ft

A nagyméretű műanyag terrakotta virágtartó egy négyzet alakú kialakٳtással rendelkezik, és 42 literes térfogatot kínál. Alkalmas otthonra, de erkélyre, teraszra vagy kertbe is.


TimeLife Kerámia, 3db

TimeLife Kerámia, 3db

Értékelés: 5
4 090 Ft

TimeLife Kerámia, 3db ideális dísze lehet konyhájának. A kerámia edény kiválóan alkalmas növekvő gyógynövények, fűszerek tárolására. Felülete krétával írható, így könnyen meg lehet különböztetni a cserepek tartalmát.


NOHEL GARDEN Virágtartó, Rózsás, 3 db
5 290 Ft

NOHEL GARDEN Virágtartó, Rózsás, 3 db alkalmas különböző, akár szárított virágok tárolására is. 22/26/30 cm szélességűek, így kényelmesen elférnek konyhaasztalon, szekrényen, kávézóasztalon. Letisztult rózsa mintájával időtlen dísze lehet otthonának.


Emsa Balkonláda tartó
3 490 Ft

Az EMSA Balkonláda tartó ellenál az időjárási körülményeknek, így alkalmas kültéri használatra. Tökéletes választás a növények tárolására és termesztésére. Állítható szerkezetének köszönhetően, bárhová elhelyezhető.


Emsa City Függő Virágcserép, 20cm
3 190 Ft

Az Emsa City Függő Virágcserép* egy hagyományos, 20 cm-es, műanyag cserép. **Időjárásálló anyagból készült, a horgok segítségével könnyen rögzítheti ezzel bájos kertet varázsolva erkélyére.


Emsa TERRA GRANDE Virágalátét, 57x27 cm
3 390 Ft

Az EMSA TERRA GRANDE Virágalátét, 57×27 cm ellenál az időjárási körülményeknek, így kültéri használatra is alkalmas. A terracotta/fekete színének köszönhetően beleillik a külsö környezetbe, így jobban passzol a teraszhoz és balkonhoz.


NOHEL GARDEN Finezia Rattan hatású Virágtartó, 47 cm
3 590 Ft

NOHEL GARDEN Finezia Rattan hatású Virágtartó, 47 cm kiváló dísze lehet a lakás bármely helyiségének. A virágtartó belsejében található egy műanyag táróló, amelybe ültethetünk közvetlenül, vagy cserepestől virágot. Tökéletes választás a növényeihez.


Prosperplast Lofly 18,8 l virágcserép
2 451 Ft

Műanyag virágcserép 18,8 l űrtartalommal, amely a virágcserép csomagolása is lehet. Egyszerű alakítással virágcserepet varázsolhat belőle, a nem megerősített alján lévő nyílások átütésével.


Prosperplast Lofly 27,3 l virágcserép
2 328 Ft
2 290 Ft

Műanyag virágcserép 27,3 l űrtartalommal, amely a virágcserép csomagolása is lehet. Egyszerű alakítással virágcserepet varázsolhat belőle, a nem megerősített alján lévő nyílások átütésével.


Prosperplast Virágcserép Classic 35 cm
2 451 Ft

A klasszikus virágcserép, 35 cm átmérővel tartós műanyagból készült. Így ideális a beltéri és kültéri használatra és kis súlyának köszönhetően könnyedén mozgatható bárhol is van rá szükséged.


Prosperplast Virágcserép Classic 40 cm
3 067 Ft

A klasszikus virágcserép, 40 cm átmérővel tartós műanyagból készült. Így ideális a beltéri és kültéri használatra és kis súlyának köszönhetően könnyedén mozgatható bárhol is van rá szükséged.


Stefanplast Fali virágtál, 5 l
3 237 Ft

2 490 Ft

Stefanplast Fali virágtál 0,3l-es önálló víztárolóval rendelkezik és egyszerűen falra rögzíthető. Minőségi műanyag kivitelezése igazán könnyeddé varázsolja. Kültéri és beltéri használata is lehetséges.


Stefanplast Rattan Virágláda 30x13x11 2,4l
1 390 Ft

Egy balkonnak kiváló dísze lehet ez a szép rattan virágláda. Ültethetünk bele futó növényeket, használhatjuk a lakásban fűszernövények, kisebb palánták nevelésére is.


Rojaplast Kerti asztal

Rojaplast Kerti asztal

Értékelés: 5
8 990 Ft

Rojaplast Kerti asztal praktikus kiegészítője lesz kertjének. Az asztal egy alsó polccal is rendelkezik ezáltal kertészkedéshez szükséges eszközeinket könnyedén tárolhatjuk rajta. A fenyőfából készült asztal felső lapja fémlemezzel rendelkezik ezzel biztosítva a könnyű tisztíthatóságot.


Previosa Felakasztható virágtartó táska
2 490 Ft

Previosa Felakasztható virágtartó táska ideális választás erkélyre, korlátra. Ne mondjon le a gyönyörű virágokról, vagy a hasznos fűszer- esetleg gyógynövényekről a helyszűke miatt. A praktikus virágtartó táska ráadásul a szezon végén összehajtva könnyen tárolható.


Previosa Fém tároló állvány
5 590 Ft

Fém tároló állvány 3 virágcserépre, ami kiváló beltéri használatra. Akár összecsukható asztalként is használható.


DRI WATER Gél, Adagoló csővel, 220 g
1 490 Ft

DRI WATER Gél segítségével egyszerűen biztosíthatja növényei vízellátását, miközben időt, energiát és vizet takarít meg. A gél 98%-ban ivóvízből és 2%-ban élelmiszer-összetevőkből áll. A talajban lévő enzimek fokozatosan bontják le és alakítják vízzé a DRI WATER Gélt. Ideális megoldás otthonra és kertészetekbe egyaránt.


Previosa Ültető táska
1 690 Ft

Previosa Ültető táska kedves mintájával akár lakásába, erkélyre és a kertbe is ideális választás. Ültessen bele egynyári dísznövényt, fűszer- vagy gyógynövényt. A szezon végén elég összehajtania a táskát, így könnyen tárolható.


Rojaplast Virágláda, Zöld, 64 cm
2 921 Ft
2 890 Ft

Rojaplast Virágláda elengedhetetlen kiegészítője lesz kertjének. A gyönyörű kivitelezésű fából készült láda ellenáll a viszontagságos időjárási viszonyoknak. A téglalap alakú virágláda, 64 cm-es hosszával a kert bármely részébe könnyedén elhelyezhető.


Previosa Gurulós virágtartó, 32,5 cm
3 390 Ft

Previosa Gurulós virágtartó tartós műanyagból készült. Színtelen, átlátszó kiaalkításának köszönhetően illik a legtöbb kaspóhoz, cseréphez. Ideális választás olyan növény alá, melyet gyakran mozgatunk, hogy védjük a napsütéstől, vagy épp a hűvöstől.


FISKARS KitchenGarden Basic (1003453)
49 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Fiskars KitchenGarden Basic egy növény növekedést elősegítő megoldás, mely a LED fény erejével biztosítja, hogy a boltban vásárolt fűszernövények hosszabb ideig frissek maradjanak és tovább virágozzanak, fejlődjenek egy tökéletesen irányított környezetben.


FISKARS KitchenGarden Premium Asztali fűszerkert
74 490 Ft

68 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fiskars KitchenGarden Premium Asztali fűszerkert praktikus kiegészítője lehet konyhájának. A LED fény biztosítja a növény növekedését, így a boltban vásárolt fűszernövények hosszú ideig frissek maradhatnak. A készülék mellé egy távirányító is tartozik, melyen könnyedén állíthatjuk a fény erősségét.


Previosa Geometric virágcserép 8 db színes készlet
1 343 Ft
1 290 Ft

8 virágcserép 13 cm-es átmérővel, a készletben 4 szín található meg. Növények és gyógynövények termesztésére ajánlott. Orchideák és egyéb otthoni virágok termesztésére alkalmasak.


Previosa Geometric virágcserép fehér 8 db
1 337 Ft
1 290 Ft

8 virágcserép 13 cm-es átmérővel fehér színben. Növények és gyógynövények termesztésére ajánlott. Orchideák és egyéb otthoni virágok termesztésére alkalmasak.


Previosa Geometric virágcserép talpa 8 db
1 337 Ft

8 virágcserép 13 cm-es átmérővel barna színben. Növények és gyógynövények termesztésére ajánlott. Orchideák és egyéb otthoni virágok termesztésére alkalmasak.


Previosa Kerek ültető táska, 45 cm
2 790 Ft

Previosa Kerek ültető táska kedves mintájával akár lakásába, erkélyre és a kertbe is ideális választás. Ültessen bele egynyári dísznövényt, fűszer- vagy gyógynövényt, nagy méretének köszönhetően akár cserjét is. A szezon végén elég összehajtania a táskát, így könnyen tárolható.


Previosa Ültető táska, 25 cm
1 490 Ft

Previosa Ültető táska akár lakásába, erkélyre és a kertbe is ideális választás. Ültessen bele egynyári dísznövényt, fűszer- vagy gyógynövényt. A szezon végén elég összehajtania a táskát, így könnyen tárolható.


Rojaplast Virágláda, ø37 cm
4 590 Ft

Rojaplast Virágláda elengedhetetlen kiegészítője lesz kertjének. A gyönyörű kivitelezésű, fából készült láda ellenáll a viszontagságos időjárási viszonyoknak. A hatszögletű eszköz, 37 cm-es átmérőjével több növény befogadására képes.