Prosperplast Virágcserép DKWT 42 l
2 490 Ft

A nagyméretű műanyag terrakotta virágtartó egy négyzet alakú kialakٳtással rendelkezik, és 42 literes térfogatot kínál. Alkalmas otthonra, de erkélyre, teraszra vagy kertbe is.

J.A.D. TOOLS Virágcserép SUNNY 350 mm
3 513 Ft 2 490 Ft

A kerek virágcserép kiváló minőségű műanyagból készült, egy sávban napraforgókkal díszített, beltérre és kültérre egyaránt alkalmas. Átmérője 35 cm, könnyen karbantartható.

Prosperplast Virágláda Rato Case 17 l
3 590 Ft

Műanyag virágláda Rato Case, 17 literes űrtartalommal, a öntözőrendszerének köszönhetően segít a növényekről való gondoskodásban. Alkalmas belső használatra az otthonodban és külső használatra a balkonon és a teraszon.

NOHEL GARDEN Finezia Rattan hatású Virágtartó, 47 cm
4 190 Ft

NOHEL GARDEN Finezia Rattan hatású Virágtartó, 47 cm kiváló dísze lehet a lakás bármely helyiségének. A virágtartó belsejében található egy műanyag táróló, amelybe ültethetünk közvetlenül, vagy cserepestől virágot. Tökéletes választás a növényeihez.

Stefanplast Fali virágtál, 5 l
3 237 Ft 2 490 Ft

Stefanplast Fali virágtál 0,3l-es önálló víztárolóval rendelkezik és egyszerűen falra rögzíthető. Minőségi műanyag kivitelezése igazán könnyeddé varázsolja. Kültéri és beltéri használata is lehetséges.

J.A.D. TOOLS Virágcserép Rocka 35 cm
3 763 Ft 3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Műanyag burkolat a virágcserépre elegáns dizájnban illeszkedik mint a modern úgy a klasszikus berendezett terekbe is. Alkalmas beltéri és kültéri használatra, szín-stabil és hőmérsékletálló.

J.A.D. TOOLS Virágcserép TERRA NOVA 450 mm
3 513 Ft 2 890 Ft

A műanyagból készült kerámia utánzat virágcserép 45 cm átmérőjű, beltérre, valamint kertedbe egyaránt megfelelő. Tartós és könnyen karbantartható

J.A.D. TOOLS Virágcserép CLASSIC 350 mm
3 513 Ft 2 490 Ft

Az egyszerű, hagyományos virágcserép műanyagból készült, keramika imitációja. Átmérője 35 cm. Otthonodban és az erkélyen is használható.

TimeLife Kerámia, 3db

TimeLife Kerámia, 3db

Értékelés: 3
4 090 Ft

TimeLife Kerámia, 3db ideális dísze lehet konyhájának. A kerámia edény kiválóan alkalmas növekvő gyógynövények, fűszerek tárolására. Felülete krétával írható, így könnyen meg lehet különböztetni a cserepek tartalmát.

NOHEL GARDEN Virágtartó, Levendulás, 3db
4 645 Ft 3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Nohel Garden Virágtartó, Levendulás, 3db, tökéletes kiegészítője lehet otthonának. Stílusa letisztult és időtlen, bármilyen környezetbe beleillik. Alkalmas különböző, akár szárított virágok tárolására is. Különböző méretűek: 11cm, 13cm, 15 cm, így kényelmesen elfér konyhaasztalon, szekrényen, kávézóasztalon.

Kesper Kerek virágalátét, világos fenyő
3 190 Ft 2 890 Ft

A praktikus virágalátét világos fenyőfából készült. A 35 cm átmérőjű Kesper alátét teherbírása 100 kg és ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Rojaplast Virágtartó, EUR PALETA, természetes
8 090 Ft

Virágcserép A Rojaplast EUR PALLET natural stílusos módja annak, hogy az összes virágot együtt tárold. FSC-tanúsítással ellátott fenyőfa biztosítja, hogy a felhasznált anyag jó minőségű és egészséges. Ezen túlmenően a palettát saját ízlésed szerint lefestetheted, így tökéletesen illeszkedik minden helyre.

Rojaplast GARDEN virágtartó, kisebb méretű, 80 × 80 cm
9 990 Ft

Virágcserép A Rojaplast GARDEN-től, kisebb méretű, 80 × 80 cm-es, amely nagyszerű módja annak, hogy minden virágot, gyógynövényt vagy zöldséget együtt lehessen tárolni. FSC-tanúsítással ellátott fa biztosítja, hogy a felhasznált anyag jó minőségű és egészséges. A virágtartó gyakorlatilag négy rekeszre van osztva és néhány pillanat alatt összeállítható.

Heidrun Virágtartó gömbölyű 60 cm
3 090 Ft

Nagy virágtartó60 cm átmérővelideális nagyobb virágra vagy pálmára. Szilárd műanyagból készült, tehát helyezheti kintre is. És mi több, a virágtartó könnyebben áthelyezhető, mint a hagyományos cserép.

Heidrun Virágtartó szögletes 40 cm
2 490 Ft 1 390 Ft

Klasszikus terrrakotta négyzet alakú virágcserép elegendő területet kínál a közepesen magas növények gyökerei számára. Az előnye, hogyalátétet tartalmaz,amely a virágcseréppel együtt az öntözésre szolgáló nyílásokkal van ellátva .

Heidrun 80 cm-től magasabb láda
3 690 Ft

A magasabb ládában az erkélyen kiválóan fognak mutatni a futó virágok, mint a borostyán vagy a fukszia. A ládához egy alátét is tartozik, amely az öntözéshez szükséges nyílásokkal van ellátva, így a ládát elég csak elhelyezni.

Heidrun 100 cm-től magasabb láda
4 090 Ft

A nagy100 cm hosszú Heidrun ládától nem kell félnie, hogy a virágainak kicsi területe lenne. Az emelt oldalaialsó tál, ami a tartozékaaz Ön teraszán az első helyezést érdemli.

Prosperplast Virágláda Crown 18 l
2 190 Ft

A kifinomult kialakítású virágláda erkélyre lehetővé teszi a rögzítést közvetlenül a korláthoz, és nem ártanak neki a kedvezőtlen időjárási viszonyok. Műanyagból készült, 18 liter űrtartalmú.

Heidrun Virágtartó gömbölyű 50 cm
2 490 Ft

Klasszikus tégla virágtartó enyhén díszített matt virágokkal a szélén ésszilárd műanyagból készült, könnyebben áthelyezhető mint a cserép virágtartó és kint is tárolható a kertben vagy a teraszon.

J.A.D. TOOLS Virágcserép TERRA NOVA 500 mm
3 888 Ft 3 490 Ft

A műanyagból készült nagy méretű, kerámia utánzat virágcserép 50 cm átmérőjű, beltérre, valamint kertedbe és a teraszra egyaránt megfelelő. Tartós és könnyen karbantartható

NOHEL GARDEN Virágtartó, Rózsás, 3 db
5 290 Ft

NOHEL GARDEN Virágtartó, Rózsás, 3 db alkalmas különböző, akár szárított virágok tárolására is. 22/26/30 cm szélességűek, így kényelmesen elférnek konyhaasztalon, szekrényen, kávézóasztalon. Letisztult rózsa mintájával időtlen dísze lehet otthonának.

NOHEL GARDEN Virágtartó, Levendulás, 3db
5 809 Ft 5 390 Ft

A Nohel Garden Virágtartó, Levendulás, 3db, tökéletes kiegészítője lehet otthonának. Stílusa letisztult és időtlen, bármilyen környezetbe beleillik. Alkalmas különböző, akár szárított virágok tárolására is. 22×26×30 cm-es méretű, így kényelmesen elfér konyhaasztalon, szekrényen, kávézóasztalon.

Prosperplast Kaspó Slim Sand, 62 cm
6 690 Ft

Modern dizájnú magas kaspó, ami kitűnő dísz minden szobába, teraszra és kertbe. Műanyagból készült, a belsejébe egy 11 l űrtartalmú virágcserép található.

J.A.D. TOOLS Virágcserép RATO low 320 x 320 mm
4 763 Ft 4 390 Ft

A műanyag virágcserép modern, fonott rattan designú, a szubsztrátum és a növény elhelyezésére alkalmas virágcserép betéttel ellátott. A négyzet alakú alap oldalainak hossza 32 cm, kültéren és beltéren egyaránt használható.

J.A.D. TOOLS Virágcserép MATUBA 388 mm
4 138 Ft 3 690 Ft

A beltéri és kültéri virágok egyaránt kitűnnek majd ebben a modern, műanyag, fonott virágcserépben, amely a közkedvelt rattanra hasonlít. A kiváló minőségű műanyag ellenáll a napnak. A virágcserép átmérője majdnem 39 cm.

J.A.D. TOOLS Virágcserép Sand 39 cm
4 763 Ft 4 390 Ft

Modern virágcserép műanyagból készült, belsejében egy betéttel ellátva a virág elhelyezéséhez. A kiváló minőségű anyag lehetővé teszi a virágcserép otthoni és kültéri használatát köszönhetően mind a nap, mind az alacsony hőmérséklet ellenállásának.

J.A.D. TOOLS Virágcserép URBI SQUARE
4 138 Ft 3 690 Ft

Modern, keskeny stílusú műanyag virágcserép, amely egyszerűségével vonja fel magára a figyelmet, semleges kivitelezésének hála minden beltérre vagy kültérre alkalmas. A virágcserép része a növény elhelyezésére alkalmas betét.

J.A.D. TOOLS Virágcserép Sand Slim 30 cm
4 763 Ft 4 390 Ft

52 cm magas virágcserép modern dizájnban műanyagból készült, belsejében egy betéttel ellátva a virág elhelyezéséhez. A kiváló minőségű anyag lehetővé teszi a virágcserép otthoni és kültéri használatát köszönhetően mind a nap, mind az alacsony hőmérséklet ellenállásának.

J.A.D. TOOLS Virágcserép CROWN
2 888 Ft 1 790 Ft

A nagyon hatékony virágcserép 3 növényre alkalmas, csodássá varázsolja erkélyedet, teraszodat, valamint télikertedet. Néhány Crown virágcserép beszerezésével a lógó növények csodásan fognak mutatni, minden irányból láthatóak lesznek. Beltérre és kültérre egyaránt alkalmas.