NOHEL GARDEN Finezia Rattan hatású Virágtartó, 47 cm
4 990 Ft

NOHEL GARDEN Finezia Rattan hatású Virágtartó, 47 cm kiváló dísze lehet a lakás bármely helyiségének. A virágtartó belsejében található egy műanyag táróló, amelybe ültethetünk közvetlenül, vagy cserepestől virágot. Tökéletes választás a növényeihez.

Stefanplast Fali virágtál, 5 l
2 990 Ft

Stefanplast Fali virágtál 0,3l-es önálló víztárolóval rendelkezik és egyszerűen falra rögzíthető. Minőségi műanyag kivitelezése igazán könnyeddé varázsolja. Kültéri és beltéri használata is lehetséges.

Prosperplast Virágcserép DKWT 45 cm
2 890 Ft

A nagyméretű műanyag terrakotta virágtartó egy négyzet alakú kialakٳtással rendelkezik. Alkalmas otthonra, de erkélyre, teraszra vagy kertbe is.

Stefanplast Rattan hatású virágláda, 50 cm
2 890 Ft 2 590 Ft

Egy balkonnak kiváló dísze lehet ez a szép rattan hatású virágláda. Ültethetünk bele futó növényeket, használhatjuk a lakásban fűszernövények, kisebb palánták nevelésére is. Belső víztartállyal van felszerelve. Nagyon praktikus ha több időt van távol otthonától vagy ha egyszerűen nincs elegendő ideje a virágok napi gondozására.

Heidrun 80 cm-től magasabb láda
3 990 Ft

A magasabb ládában az erkélyen kiválóan fognak mutatni a futó virágok, mint a borostyán vagy a fukszia. A ládához egy alátét is tartozik, amely az öntözéshez szükséges nyílásokkal van ellátva, így a ládát elég csak elhelyezni.

Heidrun Virágtartó gömbölyű 50 cm-20%
2 490 Ft 1 990 Ft

Klasszikus tégla virágtartó enyhén díszített matt virágokkal a szélén ésszilárd műanyagból készült, könnyebben áthelyezhető mint a cserép virágtartó és kint is tárolható a kertben vagy a teraszon.

NOHEL GARDEN Virágtartó, Rózsás, 3 db
6 090 Ft

NOHEL GARDEN Virágtartó, Rózsás, 3 db alkalmas különböző, akár szárított virágok tárolására is. 22/26/30 cm szélességűek, így kényelmesen elférnek konyhaasztalon, szekrényen, kávézóasztalon. Letisztult rózsa mintájával időtlen dísze lehet otthonának.

TimeLife Kerámia, 3db-36%

TimeLife Kerámia, 3db

Értékelés: 4
4 090 Ft 2 590 Ft

TimeLife Kerámia, 3db ideális dísze lehet konyhájának. A kerámia edény kiválóan alkalmas növekvő gyógynövények, fűszerek tárolására. Felülete krétával írható, így könnyen meg lehet különböztetni a cserepek tartalmát.

Heidrun Virágtartó gömbölyű 60 cm
2 990 Ft 2 890 Ft

Nagy virágtartó60 cm átmérővelideális nagyobb virágra vagy pálmára. Szilárd műanyagból készült, tehát helyezheti kintre is. És mi több, a virágtartó könnyebben áthelyezhető, mint a hagyományos cserép.

Prosperplast Virágláda Rato Case 17 l
2 890 Ft

Műanyag virágláda Rato Case, 17 literes űrtartalommal, a öntözőrendszerének köszönhetően segít a növényekről való gondoskodásban. Alkalmas belső használatra az otthonodban és külső használatra a balkonon és a teraszon.

Lene Bjerre Kerámia burkolat NAGY Ezüst kis virágcseréphez
8 960 Ft

Olyan, mintha finoman párnázott anyagból készül, amelybe az ujjai belemerülnek, amikor megfogják. Így néz ki a virágcserép eredeti borítója, amely örömmel fogadja a szemét. Adja meg virágainak az ‚élo‘, amelyeket megérdemelnek! A felső átmérő 10 cm, magassága 12 cm.

Kesper Kerek virágalátét, világos fenyő
3 390 Ft

A praktikus virágalátét világos fenyőfából készült. A 35 cm átmérőjű Kesper alátét teherbírása 100 kg és ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Lene Bjerre A MADGE virágcserép fedezete 18 cm szürke
26 400 Ft

Egy gyönyörű, matt szürke kerámia virágcserép minden virágra és gyógynövényre megfelel. Leginkább az erkélyen vagy a teraszon kiemelkedik. Helyezheti a lépcsőn vagy egyedi dekorációként a bejárati ajtón.

Lene Bjerre Kerámia burkolat 48 x 48 x 49,5 cm méretű KARA virágcseréphez
183 200 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A virágcserép gyönyörű kerámia burkolata, amint éppen kihúzta a Titanic-ból, egy mohás zöld patinával, bármilyen belső teret elragadtat. A virágcserép vázaként is felhasználható, és virágokat egészítheti ki, mégis szokatlanságával díszíti. Méretek 48 × 48 × 49,5 cm.

Lene Bjerre Kerámia burkolat a MELLIE virágcseréphez 30 x 23 cm
33 600 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ha fantáziadús életmódot keres a virágai számára, és szeretne kombinálni a hasonló mintákat és formákat, akkor a MELLIE kollekció mindkettőt lehetővé teszi. Egyesíti a fekete-fehér színeket, a csíkokat és a kötőjeleket.