Lenor Fresh Air PINK BLOSSOM öblítő, 770 ml

Lenor Fresh Air PINK BLOSSOM öblítő, 770 ml

Száma: 27327038
Akció
Lenor Fresh Air Effect ultrakoncentrált formula a friss ruhákért. Az illat új és virágos illat, az almavirág, az édes dinnye és a meleg borostyán jellegzetes frissességével. További információ
2 790 Ft
50,73 Ft/mosás
Forgalmazó: MALL
Az akció 2024.8.30-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Raktáron Utolsó db

2024.7.23 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.7.22 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 27327038

Leírás

Lenor Fresh Air PINK BLOSSOM öblítő, 770 ml

Jellemzők

  • Vidám illat az almavirág, az édes dinnye és a meleg borostyán jellegzetes frissességével
  • Öblítő, amely friss illatot kölcsönöz a ruháknak, mintha a friss levegőn száradnának, még akkor is, ha beltérben szárítják őket
  • Mosás közben véd a színfakulástól, a foltosodástól és az alakvesztéstől
  • 100%-ban újrahasznosított (kivéve a kupakot, a tölcsért és a palack csomagolóanyagát) és újrahasznosítható (kivéve a palack csomagolóanyagát) műanyag palack.
  • Összetétel: 5–15% kationos felületaktív anyagok, parfüm, benzil-szalicilát, citronellol, geraniol, hexil-fahéj, limonén, linalool.
  • Használati útmutató: Add hozzá a Lenort az utolsó öblítő ciklushoz

Figyelmeztetés veszélyre

  • Gyermekektől elzárva tartandó. Szemmel érintkezve: Szembe kerülés esetén alaposan öblítsd ki vízzel. A folyékony öblítő növelheti az anyagok gyúlékonyságát. Az ajánlottnál nagyobb mennyiség használata fokozhatja ezt a hatást. Ne használd ezt a terméket: – Gyermek hálóruhákhoz vagy lángállónak jelölt ruhadarabokhoz, mivel a termék növelheti azok lángállóságát. – Hosszabb bolyhos anyagból (pl. gyapjú, velúr, zsenília és frottír) készült ruhákhoz. Tetrametil-acetiloktahidronaftalint, linaloolt, delta-damaszkont, hexil-fahéj, (E/Z)-etil-2-acetil-4-metil-tridec-2-enoátot tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Műszaki adatok

Térfogata 0.77 l
Típus Öblítő
Univerzális Igen
Mosási adagok száma 55

Hivatkozások

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.