Rubik Rubik-kocka 2x2

Rubik Rubik-kocka 2x2

Értékelés: 5
2 530 Ft

A Rubik-kocka népszerű logikai játék, amelyet Rubik Ernő 1974-ben talált fel. A kocka játékon úgy vannak elhelyezve a négyzetek, hogy minden oldalon egyszerre csak egy szín legyen. Próbáld ki képességeidet és türelmedet a kocka kirakása során!


Rubik Rubik kocka 2x2 + összerakható gyűrűk
3 663 Ft

3 160 Ft

Egy ajándékcsomag kedvenc fejtörőkkel, amely tartalmaz Rubik kockát a 2×2-es verzióban és összerakható Gyűrűket, amelyek örömet szereznek a logikai játékok minden rajongójának. Az új mechanizmus lehetővé teszi a kocka simább, és gyorsabb forgatását.


Rubik Rubik's Race - társasjáték
6 210 Ft

Élvezd a játék új dimenzióját a klasszikus népszerű fejtörővel, Rubik kockával. A te feladatod összerakni a mintát az előre kisorsolt vázlat szerint gyorsabban, mint az ellenfeled. A játék nagyszerű a a finom kézügyesség fejlesztésére, logikus gondolkodásra és észlelésre.


Rubik Rubik kocka 2x2 + UFO kirakó
3 800 Ft

Kedvelt fejtörő: 2×2-es Rubik kocka és UFO kirakó ajándékcsomag, aminek a logikai játékok szerelmesei biztos örülni fognak. Az új mechanizmus még simább és gyorsabb forgatást tesz lehetővé.


Rubik Rubik kocka kulcstartó + Triamid kirakó
2 910 Ft

A Rubik kocka – kulcstartó és a Triamid fejtörő kedvenc rejtvényeket tartalmazó ajándékcsomag a logikai játékok minden rajongójának szívét megdobogtatja. Az új mechanizmus lehetővé teszi a simább és gyorsabb forgatást.


Rubik Rubik trió - 4X4, 3X3, 2X2
10 910 Ft

A kedvenc fejtörőidet tartalmazó ajándékcsomag 3×3, 4×4 és 2×2-es változatú Rubik kockát tartalmaz. Minden logikai játék kedvelőt megörvendeztet. Az új mechanizmus gyorsabb és simább forgást biztosít a kockának.