Talált termékek száma: 10

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Skagen Ancher SKW 2477
79 750 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Órák Fossil márka workshop első látásra úgy a hölgyek az ízére elegáns kiegészítők. Kisebb fehér számlap mutató vállal keskeny vékony arany színű, azonos árnyalatú, és rendkívül krómozott acél burkolat és különösen kíméletes Milanese lépés, amely illeszkedik a csukló és a marginális hölgyek.


Skagen Ancher SKW 6290
84 500 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi órák által tervezett skandináv márka Skagen kapnak minden ember rajong a klasszikus kiegészítők. Fehér számlap bélelt finom ezüst számokkal vannak kisebb Dater. Acél ház lesz nyerni magának a vékonysága és elegáns felső és alsó végén. A karóra tűzött Milan kihúzható rozsdamentes acélból.


Skagen Ancher SKW 6297-30%
84 610 Ft

58 700 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi órák által tervezett skandináv márka Skagen kapnak minden ember rajong a klasszikus kiegészítők. Fehér számlap bélelt puha, fekete számok, vannak kisebb Dater. Acél tok fekete színben fog nyerni magának a vékonysága és elegáns felső és alsó végén.


Skagen Anita SKW 2405
66 130 Ft
+ ingyen szállítás

Nézze meg a műhely Skagen márka népszerű a hölgyek a világ számára, hogy magas minőségű és mégpedig olyan tiszta design, ami kombi nova t szinte mindent. Fedezze fel a varázsaikat is, és csatlakoztassa az Anita kollekciót a csuklójához. A fehér tárcsa a kronográfmal kis arab számokkal van bélelve.


Skagen Hagen Rectangular SKW6287-49%
69 210 Ft

35 270 Ft

Akció

Fáradt a klasszikus kerek óra burkolat? Mi sem egyszerűbb, mint a tömegek, hogy rácsatlakozik a négyzet ház. Az igazi gyöngyszem ebben az irányban órák által tervezett dán márka Skagen. A fekete számlap fogadási puritán design, fekete is büszkélkedhet sima bőr szíjjal.


Skagen Hagen SKW 6213
72 130 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi órák Skagen őszintén, hogy egy hivatalos öltöny és szabadidős ing. Zord arca keskeny indexek és a kéz kellemesen elevenedik subciferníček a finoman színezett számjegyek. A karóra varrott barna bőrszíj, hogy szépen illeszkedik a hüvely színe rózsaszín arany.


Skagen Hald SKW 2441
61 380 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Órák által tervezett skandináv márka Skagen ruhában képes egy teljesen új dimenziót. Ezt köszönheti acél burkolat és finom Milan szakítószilárdságú rozsdamentes acélból készült, hogy néz ki, hihetetlenül elegáns csuklóját.


Skagen Hald SKW 2444
61 380 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Órák által tervezett skandináv márka Skagen ruhában képes egy teljesen új dimenziót. Ez annak köszönhető, hogy egy aranyozott acél burkolat, sárga arany pasztell bézs bőr szíj alkot tökéletes pár.


Skagen Holst SKW6284
65 250 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Órák által tervezett skandináv márka Skagen, melyeket három nevező – tiszta design, precíz kidolgozás és a kiváló minőségű anyagok. Fedezze fel a varázslatos és Te csuklópántot férfi órák a gyűjtemény Holst. Fekete számlap világító kéz és indexek jelentősebb nagyon jól működik.


Skagen Sundby SKW 6260
73 000 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Luxus Mens Watch Skagen különösen használható egy fekete számlappal és fekete bőr szíjjal, amit megtehetsz, sportruházat, de csakúgy, mint a társadalomban. Univezálnost karóra értékelik minden ember, akik élvezik a minőség és a kivitelezés. .