DEUTER Belt II

DEUTER Belt II

Értékelés: 4,9
6 790 Ft

Elegáns övtáska, amely designja révén alkalmas városba és kirándulásokra egyaránt. A Deuter Belt II méretei 16 × 33 × 8 cm, és 2,5 literes űrtartalma mellett a súlya mindössze 120 g. A cipzáras táskában könnyedén elfér minden utazáshoz szükséges apróság.

Boll Fox II Övtáska, Fekete
8 790 Ft

Boll Fox II övtáska kiváló kiegészítője a különböző sporttevékenységeknek és kirándulásoknak. A stabilan rögzíthető, így a táska viselése teljes mértékben kényelmes, s a legfontosabb dolgait egyszerűen és biztonságosan tárolhatja bennünk. Speciális alakjának köszönhetően biztosítja az erős tartást és a dinamikus mozgást, párnázott hátsó része pedig segíti a szellőzést.

FISCHER Drinkbelt Professional övtáska
7 090 Ft

Övtáska futáshoz beépített 1 l űrtartalmú víztasakkal. Hátulsó oldala párnázott a kényelmesebb viselés érdekében. Az állítható deréköv csatos. Apró cipzáras zseb telefonra, pénztárcára vagy GPS-re. Fischer Drinkbelt Professional övtáska fényvisszaverő elemekkel.

Quiksilver Magicall M Mgrs Kvj0
9 690 Ft

2 l űrtartalmú vállon át hordható férfi táska. 2 cipzáros tárolózsebből áll. Az állítható vállszíj stílusossá teszi még belföldi kirándulásokra is. Az anyagösszetétele 100% poliészter. A S Quiksilver Magicall M Mgrs Kvj0 szédítő magasságokba emeli az önbizalmad.

Swix Italtartó övtáska SW003
14 990 Ft

Swix SW003 italtartó övtáska kiválóan szigetel és a folyadékot hosszú ideig melegen tartja. A táska akár 1 l folyadékot is elbír, a felső részén zseb található, mely ideális apró elektronikai eszközök vagy élelem tárolására.

Swix Italtartó övtáska SW035
10 290 Ft 8 890 Ft

Italtartó övtáska Swix SW035 kiválóan szigetel és hosszú ideig melegen tartja a folyadékot. A táska akár0,6 l folyadékot is elbír, a felső részén zseb található, mely ideális apró elektronikai eszközök vagy élelem tárolására. A táska egyszerűen, csattal zárható.

Tatonka Hip Bag L black
8 990 Ft

Övtáska 5 l űrtartalommal, állítható derékövvel rendelkezik és kétirányú cipzárral zárható. Műanyag csattal kényelmesen zárható. Két belsőzsebet és egy oldalsó elasztikus zsebet tartalmaz. A Tatonka Hip Bag L black kulcstartót tartalmaz, amelynek köszönhetően nem okoz majd gondot a megtalálása.

Tatonka Hip Bag M black

Tatonka Hip Bag M black

Értékelés: 2
7 490 Ft

Övtáska 3 l űrtartalommal, állítható derékövvel rendelkezik és kétirányú cipzárral zárható. Műanyag csattal kényelmesen zárható. Két belsőzsebet és egy oldalsó elasztikus zsebet tartalmaz. A Tatonka Hip Bag M black kulcstartót tartalmaz, amelynek köszönhetően nem okoz majd gondot a megtalálása.