PINGI Levegőpárásító, fehér/szürke, HTD2-100

PINGI Levegőpárásító, fehér/szürke, HTD2-100

Száma: 29678001
Közvetlenül partnerünktől
Levegőpárásító, fehér/szürke, PINGI HTD2–100 További információ
8 965 Ft
Termék ára
Partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Partnerünk által szállítva

2023.6.08 - 2023.6.12 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 29678001

Leírás


Levegőpárásító, Skyla HTD2–100

Újra felhasználható
Aromaillatok hozzáadása lehetséges

A Skyla levegőpárásítót speciálisan száraz levegőjű helyiségekhez tervezték. Elegáns megoldás, amely optimálisan használja a teret, a meleget és a levegőkeringést. A párásító hatékonyságának növeléséhez, a Skyla levegőpárásító hidrogél gyöngyöket használ. A gyöngyök nagy felülete gondoskodik a helyiség klímájának gyors javulásáról.

A megnyerő dizájnnak köszönhetően a Skyla jól illik minden helyiségbe, minden fűtőtestre felakasztható, vagy a mellékelt lábakon felállítható. Minden Skyla levegőpárásító készlet speciális hidrogél gyöngyöket tartalmaz, amelyek magukba szívják, és szükség szerint ismét átadják a vizet a környezeti levegőnek. A Skyla levegőpárásító légfrissítőként is használható, adjon egyszerűen néhány cseppet a mellékelt levendula illóolajból a vízhez. A készlethez 5ml levendula illóolalajat szállítunk. Ezen kívül azonban bármilyen illatot használhat légfrissítőként.

Műszaki adatok:
Biztonsági tudnivalók / P mondatok: P 103: Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat.,P102: A termék nem juthat gyerekek kezébe.,P101:H a orvosi tanács szükséges, a csomagolást vagy az azonosító címkét készenlétben kell tartani. · Légminőség javító jellemzők: Utántölthető · Szín: Fehér,Szürke · Termék típus: Levegőpárásító


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.