Be-Viro Spicy Touch kölnivíz 100 ml
10 650 Ft

Borotválkozás utáni kölnivíz a bőr fertőtlenítésére. Mert a megterhelt arcbőr megérdemli a legjobb gondoskodást. Ápolja arcbőrét bergamott és koriander illatú borotválkozás utáni kölnivézzel. Kíméletesen fertőtleníti az arcbőrt, jellegzetes, fűszeres illatúvá varázsolja.

Be-Viro Cosa Nostra kölnivíz 100 ml
10 110 Ft

Akció

Borotválkozás utáni arcszesz a bőr fertőtlenítésére. Bár a férfiak erősek, a bőrük érzékeny. A borotválkozás megterheli az arcbőrt. A borotválkozás után használható víz fertőtleníti a borotvapenge által terhelt arcbőrt, valamint egy csodálatos illattal serkenti az érzékeket! .

Be-Viro Kölni Sweet Armour 100 ml
10 110 Ft

Akció

Köln borotválkozás után nem csak a bőr fertőtlenítése. Ez az a szag is, amely megszünteti a személyiségedet. És ezzel ugyanakkor ellenállhatatlanok és áthatolhatatlanok lesznek! Fedezze magát a tónusos bab és a mandula finom, édes illatával. A modern embernek is van fegyvere.

Be-Viro Kölnivíz Fresh bite 100 ml
10 650 Ft

Köln borotválkozás után a bőr fertőtlenítésére. Bár a férfiak erősek, a bőrük érzékeny. És egy vasaló borotválkozásánál, és gyakran fáj neki. A borotválkozás után Köln vízzel fertőtleníti az arcot, amelyen a borotvapengét elhelyezték, és ezenkívül egy tisztességes illattal borítja.

Be-Viro Wild Focus arcszesz 100 ml
10 110 Ft

Akció

Borotválkozás utáni arcszesz az arcbőr fertőtlenítésére.  Bár a férfiak erősek, a bőrük érzékeny. A borotválkozás megterheli az arcbőrt.  A borotválkozás utáni arcszesz fertőtleníti a borotvapenge által irritált arcbőrt, valamint frissítő illattal kecsegteti az érzékeket.  Próbálja ki!.