Dunhill Icon - EDP 50 ml + tusfürdő 90 ml
10 180 Ft

Aromás, fás férfi illat, amely felébreszti minden nőben a szenvedélyt – ez az Icon illat a Dunhill márkától. Az illat elején bemutatkozik a bergamott, neroli, fekete bors és a  petitgrain.

Dunhill 51.3 N - EDT
6 700 Ft

51. 3 N több férfias illat Dunhill amelynek neve jelöli a szélességi London. Úgy tervezték, hogy az urak, akik vágynak egy izgalmas kaland. Férfias illat Dunhill 51. 3 N tele van ígéret és ki nem mondott kívánságait. Az illat 2009-ben indult. .

Dunhill D - EDT
6 160 Ft

Férfi illatok Dunhill D-ben vezették be 1996-ban Manly készítmény nyit gyümölcsös jegyek, amelyek egy csipetnyi fűszer. Mellow virág fokozatosan elkeverjük a meleg érintés a fa és édes vanília. Készítmény gazdagítja a szaga ámbra, cédrus és tölgy moha. .

Dunhill Desire Black - EDT
8 300 Ft

2014-ben látta meg a napvilágot illat vágy Black. Ez ciprus keleties illat férfiaknak nyit jegyzeteket grapefruit, bors és a bergamott. Ezután a szó naplók rózsa, ciprus és a sáfrány és végül illata hangsúlyozzák borostyán, vetiver és a tömjén. .

Dunhill Desire Blue - EDT
8 970 Ft

A béke és a nyugalom illata.  Ez az illat bölcs, elegáns és aktív férfiak számára készült, akik értékelik a belső igazságukat és szellemi értékeiket.  Férfiak, akik mélyen gondolkodnak az életről és a világról, és mindig egyensúlyt keresnek lelkük, vágyaik és életük között.

Dunhill Desire For A Man - EDT
7 360 Ft

Dunhill Desire tökéletes kép egy ember, aki keres egy friss és egyéni megközelítés az élet. Ő tudja húzni az üzleti világban, és az éjszakai utcákon. Ő fiatal és modern, divatos, de nem extravagáns, de nehéz nem természetellenes, hogy férfias, de nem rendhagyó.

Dunhill Desire Silver - EDT
7 440 Ft

Desire Silver – ez egy férfi illat által Dunhill márka bevezetett egy új termék 2015. citrus-fás illat tele a frissesség és a vízi hangokat. Tökéletes nem csak a forró nyári napokon, de azt szinte egész évben. Kényeztesse magát a gyönyörű hangok!.

Dunhill - EDT
9 100 Ft

Dunhill illata illata a férfiasság és erős karakter. Furcsa, friss és meleg fa. Ez az illat vonzza a férfit, aki független, és önálló gondolkodás. Egy ember, aki nem lát ellentmondást a hétköznapi stílus és jellegzetes férfiasság.

Dunhill Icon - EDP
12 050 Ft

Aromás, fás illat férfiaknak, amely felébreszti a szenvedély minden nő – ez a márka Dunhill ikon. A bevezetés bemutatja bergamott, neroli, fekete bors és petitgrain. Szív tartozik üröm, a boróka, kardamom, fekete bors, levendula illata és végül fix írisz, moha, bőr, fa és agar vetiver.

Dunhill Icon Elite - EDP
8 970 Ft

Az Icon Elite fás-fűszeres férfi illat. A friss fejillat összetevői közé tartozik a lime, keserű narancs, bergamott, kardamon. A szívillat vetivert, borókát, fekete borsot és kék zsályát tartalmaz. Ezután az alapillatban kibontakozik a szantálfa, krétai labdanum gyanta, velúr és ébenfa.