Gianfranco Ferré Camicia 113 - EDP
6 560 Ft

Újdonság

A Camicia 113 egy ciprusos-virágos illat a nők számára. A fejjillat friss bergamottot, aromás magnóliát és bazsarózsát tartalmaz. A szívében a jázmin, az írisz és az ibolya kombinációját fogja érezni. A kompozíciót pacsuli, pézsma és sziámi benzoingyanta zárja le. Az illat 2015-ben került a piacra.

Gianfranco Ferré Ferre Rose - EDT
6 700 Ft

Újdonság

Od az ifjúságnak és a nőiességnek. A gazdag, elegáns és nemes hangokkal teli nőiesség felfedezése és elfogása – ez volt a híres olasz divattervező, Gianfranco Ferre fő célja, hogy ihletet keressen a nőies aromájára, amely a kecses virág világának szentelt, ahol a nemes rózsa uralkodik.

Gianfranco Ferré In The Mood For Love Tender - EDT
8 840 Ft

Az In The Mood For Love Tender egy virágos-gyümölcsös illat nőknek a Gianfranco Ferre márkától. Ezt az illatot 2011-ben mutatták be a nagyközönségnek, a 2009-ben bevezetett klasszikus In The Mood For Love illaton alapszik. Virágok, gyümölcsök, aldehidek és fás hangok keveréke.

Gianfranco Ferré Acqua Azzura - EDT
7 440 Ft

Újdonság

A „Grotta Azzurra” (kék barlang) a mediterrán Capri-szigeten egy olyan hely, amely szó szerint varázslatos légkört fúj le, rejtélyekkel és titkokkal teli. A legendás barlang úgy néz ki, mintha bájos sellők és szirénák otthona lenne, varázslatos hanggal, melynek ereje az úszók pusztítását is elhozza.

Gianfranco Ferré Ferre Black - EDT
4 950 Ft

Újdonság

A Ferian Black, Gianfranco Ferre – fás-fűszeres illat férfiaknak 2015-től. Az illat finom levendula illataival nyílik, amelyek finoman keverik össze a fűszeres borsot és a grépfrút. A szív egy kis fűszeres kardamomot kínál, koriander és narancsvirágok kíséretében.

Gianfranco Ferré In The Mood For Love - szórófejes parfümös víz
6 560 Ft

Találmány, innováció, kísérlet – ezek az értékek a legendás divattervező, Gianfranco Ferre végtelen inspirációjává váltak. Ugyanezen forrásból felhívja a Fabien Baron társaság jelenlegi kreatív igazgatóját, aki a szagot a múlt, jelen és jövő érzelmeinek és érzéseinek találkozásaként jellemzi.

Gianfranco Ferré L`Uomo - EDT
9 370 Ft

Újdonság

A L´Uomo egy keleti férfi illata. A fejillat friss bergamottot, valamint fűszeres fekete bors, kardamon és gyömbér tónusokat tartalmaz. A szívillata ötvözi a zöld almát zsályával, ürömmel és ibolyával. Szantálfa és cédrusfa, moha, meleg borostyán és édes vanília kombinációja zárja a  kompozíciót.