JOOP! Homme - EDT
400 Ft

Joop! Homme egy izgalmas, érzéki illat férfiaknak.  A lenyűgöző eredetiség és az ellentétek egyvelege. A férfi személyiség minden aspektusát ünnepli. Érzéki, kreatív, kifejező illat. A kiegyensúlyozott felszín alatt egy hatalmas tűz lobog. Az illat 1989-ben került a piacra.

JOOP! Femme - EDT
7 230 Ft

JOOP! Femme egy fás orientális nőies illat, amely kiemeli a természetes szexepil. Ez a modern fogalma női parfüm kombinációja rózsa és a jázmin, a szantálfa illata emelni és cédrusfa. Pacsuli és a vanília hozza elemei rejtély és csemege. Az illat 1998-ban indult. .

JOOP! Le Bain - EDP
8 170 Ft

Friss illatot keres, amely  elkíséri Önt az egész nap? A Le Bain egy virágos-citrusos illat, olyan nőknek készült, akik vágynak a tisztaságra, könnyedségre és eleganciára.

JOOP! Go - EDT
6 910 Ft

Izgalmas, szexi illat a fiatal és szokatlan típusok. Go – friss, erős és mindig készen áll, akkor nem fognak unatkozni vele, a szabadság a legnagyobb. Azt 2006-ban indult. .

JOOP! Homme Sport - EDT
7 900 Ft

Homme Sport aromás illat férfiaknak alapján a tengeri levegő friss, a nők nagyon vonzó. A termelés a gyönyörű parfüm érdemes Antoine Lie.

JOOP! Homme Wild - EDT
270 Ft

Homme Wild márka JOOP! Egy másik változata a klasszikus illatok JOOP! Homme, amely megtartja a piacon 1989 óta Homme Wild egy merészebb, szexisebb és provokatív, mint az eredeti változat.

JOOP! Jump - EDT
6 560 Ft

Friss, modern illat a sikeres ember, ami 2005-ben indult. .

JOOP! Homme - after shave
5 490 Ft

Joop! Homme egy izgalmas, érzéki illat férfiaknak.  A lenyűgöző eredetiség és az ellentétek egyvelege. Ünnepli a férfias személyiség minden elemét, a férfias karizma eszenciája.  Érzéki, rendkívül kreatív, kifejező aromák hatmóniája. A kiegyensúlyozott felszín alatt egy hatalmas tűz lobog.

JOOP! Le Bain - tusfürdő
2 220 Ft

Friss illatot keres, amely  elkíséri Önt az egész nap? A Le Bain egy virágos-citrusos illat, olyan nőknek készült, akik vágynak a tisztaságra, könnyedségre és eleganciára.

JOOP! Miss Wild - EDP
7 040 Ft

Kisasszony Wild a márka JOOP! A keleti, fűszeres illat nőknek csomagolva csábító lila flakon díszített divatos metál koponyát. Egyedülálló összetétele ezt a parfümöt részt Veronique Nyberg és Olivier Polga.

JOOP! Wow! for Women - EDT 40 ml + testápoló krém 75 ml
17 400 Ft

Wow! for Women egy ciprusos-virágos női illat. A fejillat összetevői közé tartozik a málna, rózsa, rebarbara. A virágos szívillatban rejtőzik  a babarózsa és rózsa. Az alapillat a cetalox, a pacsuli és a fehér pézsma keveréke.  Az illat 2018-ban került a piacra.

JOOP! Wow! For Women - tusfürdő
4 420 Ft

Wow! for Women egy ciprusos-virágos női illat. A fejillat összetevői közé tartozik a málna, rózsa, rebarbara. A virágos szívillatban rejtőzik  a babarózsa és rózsa. Az alapillat a cetalox, a pacsuli és a fehér pézsma keveréke.  ​Az illat 2018-ban került a piacra.