Kelsey Berwin Al Mazyoona - EDP
6 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Al Mazyoona egy édeskés fás illat nőknek és férfiaknak egyaránt. A fejillat karamellt és cédrusfát tartalmaz, a szívillatban érezhető az ámbra és a szantálfa. Az alapillatot az agarfa, vanília és pézsma kombinációja uralja. Az illat 2015-ben került a piacra. .

Kelsey Berwin Huberta - EDP
6 700 Ft

Huberta virágos-fás férfi illat, amely 2014-ben került a piacra. A fej és szívillata tisztán virágos. Összetevői közé tartozik a frézia, levendula, rózsa, gyöngyvirág és más virágos akkordok.  A fás alapillat agárfát, cédrusfát, szantálfát és gujakac fűt tartalmaz, amelyet pacsuli egészít ki.

Kelsey Berwin Osmond De Noir - EDP
6 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Osmond De Noir egy keleti-édes női illat. A citrusos fejillatot kiegészíti a virágos- narancsos szívillat. Az alapillat a pézsma és ámbra kombinációjával zárul. Az illat 2014-ben került a piacra.

Kelsey Berwin True Man - EDP
5 360 Ft

A True Man virágos illat a férfiaknak. A fejillata és a szívillata tiszta virágos tónusokat tartalmaznak  rózsa, jázmin és mimóza formájában. A kompozíciót a borostyán és pézsma kombinációja zárja. Az illat 2014-ben került a piacra.

Kelsey Berwin White Narcisse - EDP
6 700 Ft

A White Narcisse egy keleti-gyümölcsös illat  nőknek és  férfiak számára egyaránt. A fejillat friss bergamott és lédús málnát tartalmaz. A jázmin tónusai, a heliotróp virágok és a nyírfa kompozíciója keveredik a szívillatban. A kompozíciót bőr és cédrus illatjegyei zárják.

Kelsey Berwin Zelimir - EDP
6 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Zelimir keleti-virágos illat a nők számára. A fejillat almából és más gyümölcs tónusokból áll. A málna, őszibarack, rózsa és jázmin kombinációja érezhető a szívillatban. A kompozíciót az  agarfa és pézsma zárja. Az illat 2014-ben került a piacra.

Kelsey Berwin Zeus - EDP
6 700 Ft

Zeus a Kelsey Berwin  márkától egy fűszeres férfi illat. A fejillat összetevői közé tartozik a kardamom és lédús zöld alma. A tiszta virágos szívillatban rejtőzik a levendula a gyöngyvirággal együtt. A kompozíciót a vetiver, pacsuli, cédrusfa kombinációja zárja. Az illat 2014-ben került a piacra.

Kelsey Berwin Zeus Pour Femme - EDP
6 700 Ft

A Zeus Pour Femme egy keleti illat a nők számára. A fejillat összetevői közé tartozik a  körte, bors és narancsfa virág. A szívillatban érezhető a jázmin és a kávé kombinációja. A kompozíciót az édes vanília, pacsuli és cédrusfa zárjaAz illat 2018-ban került a piacra.