Laura Biagiotti Laura - EDT
8 840 Ft

Laura Biagiotti Laura tiszta, csendes és békés. A palackot materializálódik csepp kristálytiszta vize ragyogó kék ékszer a tetején. „A lélek egy nő sugárzik nagy mélységben lénye”, mondja Laura Biagiotti „és ez adja neki a meghatározhatatlan aura és báj, hogy talán az ő legértékesebb érték.

Laura Biagiotti Laura - EDT TESZTER 
7 100 Ft

Laura Biagiotti Laura tiszta csendes és nyugodt. A palackot materializált kristály csepp víz ragyogó kék ékszer a tetején. „A lélek egy nő sugárzik nagy mélységben lénye”, mondja Laura Biagiotti „és ez adja neki a meghatározhatatlan aura és báj, hogy talán az ő legértékesebb érték.

Laura Biagiotti Roma - EDT
8 700 Ft

A romák körében a keleti illatok. Ez tartalmazza az illata ősi Balsamo, akinek recept szerző megjelent a régi papirusz. A palack alakú ókori római oszlopok, csomagolva egy edénybe, mint a márvány egy könnyű sárgabarack színű.

Laura Biagiotti Roma - EDT TESZTER
7 230 Ft

Újdonság

A Roma egy keleti illat. A balzamo ősi illatát tartalmazza, amelynek receptjét a régi papiruszon fedezték fel. A palack régi római oszlopok alakja, márványborítóba csomagolva, világos sárgabarack színű.

Laura Biagiotti Roma Uomo - after shave
6 030 Ft

A Földközi-tenger illata, amely egyesíti Róma művészetét és kultúráját. A Roma Uomo a rendkívüli érzés és vitalitás illata, ősi eleganciája és férfias ereje. Finomsága az aromák és illóolajok évszázados római hagyományából származik.

Laura Biagiotti Roma Uomo - EDT
10 390 Ft

A Földközi-tenger férfias illata Róma művészetét és kultúráját ötvözi. A Roma Uomo kivételes érzelmek és vitalitás illata, ősi eleganciával és férfias erejével. Finomsága az illatok és illóolajok évszázados római hagyományából származik.

Laura Biagiotti Roma Uomo - EDT TESZTER
7 900 Ft

A Földközi-tenger férfias illata Róma művészetét és kultúráját ötvözi. A Roma Uomo kivételes érzelmek és vitalitás illata, ősi eleganciával és férfias erejével. Gyengédsége az illatok és illóolajok évszázados római hagyományából származik.