Narciso Rodriguez Fleur Musc For Her - EDP
17 670 Ft

A Fleur Musc For Her egy női virágos-fás illat,  pézsma alapillatal. A fejillat rózsaszín borsot, a szívillat pedig rózsát, bazsarózsát, pézsmát tartalmaz.  A kompozíciót a pacsuli, ámbra  és ibolya kombinációja zárja. íAz illat 2017-ben került a piacra.

Narciso Rodriguez For Her - EDP
16 330 Ft

Ajándék Narciso Rodriguez szentelt nők – még szenvedélyes, varázslatos és érzéki. Feltárja a kifinomult modern nőiesség és megtestesíti igazi eleganciát. Tapasztalat érzékiség, érzékenység, hogy lélegzik, a luxus, hogy nem vész kárba és titoktartási bódító.

Narciso Rodriguez For Her - EDT 100 ml + testápoló 75 ml
22 760 Ft

Újdonság

A Narciso Rodriguez For Her EDT egy virágos-fás illat nőknek. A fejillatban egy jellegzetes  (osmanthus), afrikai narancsvirág és friss bergamott illat kompozíció érezhető. A szívillatban a pézsma és a meleg borostyán kombinációja rejtőzik.

Narciso Rodriguez For Her - EDT
14 730 Ft

Narciso Rodriguez For Her Eau De Toilette egy  virágos-fás női illat, melynek pézsma alapja van. A fejillat  osmanthus-t, afrikai narancsfát és bergamottot tartalmaz. A szívillatban érezhető a pézsma és a borostyán. A kompozíciót a vetiver, vanília és pacsuli  kombinációja zárja.

Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir - EDP
12 720 Ft

A For Him Bleu Noir Eau De Parfum egy  fás illat férfiaknak, amely 2018-ban került a piacra.   Összetevői közé tartozik a  vetiver, ámbra, pézsma, cédrus és ébenfa.

Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir - EDT
16 790 Ft 14 850 Ft

Akció

Narciso Rodriguez egy férfi illat For Him Bleu Noir. Ez a fűszeres-fás illat férfiaknak hozták létre 2015-ben, amely egyesíti a szerecsendió, kardamom, pézsma, ámbra, cédrusfa, vetiver és ében. Kényeztesse magát a férfias hangok!.

Narciso Rodriguez For Him - EDP
18 610 Ft

A For Him Eau De Parfum Intense egy keleti-fűszeres illat a férfiaknak. Csak három összetevőt tartalmaz, mégpedig íriszt, pézsmát és rózsaszín borsot. Az illat 2012-ben került a piacra.

Narciso Rodriguez Narciso - EDP
20 620 Ft

A Narciso EDP a Narciso Rodriguez márkától egy virágos-fás  illat azoknak a nőknek és lányoknak, akik szeretit a jellegzetes hosszan tartó illatot. Engedje magát elvarázsolni a rózsa, pünkösdirózsa, vetiver és cédrus illatjegyeivel.

Narciso Rodriguez Narciso - EDP 90 ml + testápoló 75 ml
22 760 Ft

Újdonság

A Narciso EDP a Narciso Rodriguez márkától egy virágos-fás  illat azoknak a nőknek és lányoknak, akik szeretit a jellegzetes hosszan tartó illatot. Engedje magát elvarázsolni a rózsa, pünkösdirózsa, vetiver és cédrus illatjegyeivel.

Narciso Rodriguez Narciso - EDT
15 130 Ft

A Narciso EDT a Narciso Rodriguez márkától egy virágos-fás  illat azoknak a nőknek és lányoknak, akik szeretit a jellegzetes hosszan tartó illatot. Engedje magát elvarázsolni a pünkösdirózsa, vetiver és cédrus illatjegyeivel.

Narciso Rodriguez Narciso Rouge - EDP
18 740 Ft

A Narciso Rouge egy női virágos fás illat, amelyet 2018-ban indítottak el. A fejillat összetevői közé tartozik az írisz és bolgár rózsa. A pézsma, a tuberóz és a narancsvirág rejtőzik a szívillatban.