Serge Lutens A La Nuit - EDP
18 560 Ft

A La Nuit keleti-virágos illat nőknek. Összetevői közé tartozik a: méz, jázmin, pézsma, benzoin, gránátalma szirup, szegfűszeg és zöld akkord. Az illat 2000-ben került a piacra.

Serge Lutens Arabie - EDP
14 730 Ft

Serge Lutens Arabia orientálisan fás illat férfiak és nők számára. A fej szerepe szerecsendió, kömény, sziám benzoin, szantálfa és babérlevél. A színek közé tartoznak a mandarin, szegfűszeg, cédrusfa, aszalt gyümölcs és füge.

Serge Lutens Baptême Du Feu - EDP
14 460 Ft

A Baptême Du Feu egy  keleti illata  nők és férfiak számára egyaránt. Hozzávalói közé tartozik a mézeskalács,  osmanthus,  mandarin, aricinus, a fás illatok. Az illat 2016-ban került a piacra.

Serge Lutens Clair De Musc - EDP
26 780 Ft

A Clair De Musc virágos illat nők és férfiak számára egyaránt. Összetevői  közé tartozik a bergamott,  pézsma, a keserű narancs (neroli) és az íriszolaj. Az illatot Christopher Sheldrake hozta létre, amely 2003-ban került a piacra.

Serge Lutens Datura Noir - EDP
31 140 Ft

A Datura Noir egy keleti-vanília illat a nők számára. Hozzávalók közé tartozik a kókusz,  tuberóz,  tonkabab,  mandula,  citromvirág, a mandarin,  pézsma,  kínai osmanthus,  heliotróp,  mirha, a vanília és a sárgabarack. Az illat 2001-ben került a piacra.

Serge Lutens Feminite Du Bois - EDP
36 550 Ft

A Feminite Du Bois egy  keleti-fás jellegű illat férfiak és nők számára egyaránt. A fejillatot a Virginia cédrusfa, fahéj, szilva és őszibarack alkotja. A szívillatban érezhetetlenné válik a szegfűszeg, gyömbér, rózsa, afrikai narancs, ibolya és ylang-ilang.

Serge Lutens Five O`Clock Au Gingembre - EDP
33 470 Ft

A Five O`Clock Au Gingembre  egy keleti-fűszeres illat férfiak és nők számára egyaránt. A fejillat bergamotból és teából készül. A szívillatban érezhető a gyömbér,  fahéj és a fás árnyalatok. Az alapillatot a kakaó, méz, borostyán, pacsuli és bors kombinációja zárja.

Serge Lutens Five O`Clock Au Gingembre - EDP TESZTER
26 780 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Five O`Clock Au Gingembre  egy keleti-fűszeres illat férfiak és nők számára egyaránt. A fejillat bergamotból és teából készül. A szívillatban érezhető a gyömbér,  fahéj és a fás árnyalatok. Az alapillatot a kakaó, méz, borostyán, pacsuli és bors kombinációja zárja.

Serge Lutens Fleurs D`Oranger - EDP TESZTER
26 780 Ft

A Fleurs D`Oranger egy virágos  illat nők és férfiak számára egyaránt. Összetevői  közé tartozik a jázmin, narancsvirág, fehér rózsa, indiai tuberóz, citrusfélék, hibiszkusz, szerecsendió és kömény. Az illatot Christopher Sheldrake hozta létre, amelyet  2003-ban indított el a piacon.

Serge Lutens Fleurs De Citronnier - EDP
19 010 Ft

A Fleurs De Citronnier egy keleti-virágos illat nők és férfiak számára egyaránt. A fej illatcitromvirágból, petitgrain olajból és szerecsendióból készül. A szívillatban érezhető a keserű narancs (neroli)olaj és virága, tuberóz, méz és olaj.

Serge Lutens L`Eau De Paille - EDP
14 990 Ft

L´Eau de Paille márka Mancera zöld fás illat nőknek és férfiaknak, amelyben akkordok keveréke tömjén, vetiver és a széna.   Úgy indult 2016-ban.

Serge Lutens La Fille De Berlin - EDP
39 230 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A La Fille De Berlin keleti-virágos illat férfiak és nők számára egyaránt.  A fejillatban rejtőzik a  rózsa és pelargónium, a szívillatban pedig a a pálma. A kompozíció a patchouli, a moha és a méz kombinációja zárja be. Az illat 2013-ban került a piacra.

Serge Lutens La Religieuse - EDP
38 150 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A La Religieuse keleti-virágos illat férfiaknak és  nőknek egyaránt.  Összetevőik közé tartozik a jázmin, cibet,  pézsma és a tömjén. Az illat 2015-ben került a piacra.

Serge Lutens Nuit De Cellophane - EDP
22 760 Ft

Serge Lutens Nuit De Celofán parfüm spray egy csillogó, csillogó gyümölcs illat, virággal kísért. Hagyja magát elragadtatni virágos merítő hangoktól, és nem fogja megbánni a választását! 2009-ben indították. .

Serge Lutens Santal Majuscule - EDP
35 480 Ft

A Santal Majuscule egy  keleti-fás illat férfiak és nők számára egyaránt. Csak három összetevőt tartalmaz, mégpedig  damaszkuszi rózsát, kakaót és szantálfát. Az illat 2012-ben került a piacra.

Serge Lutens Un Bois Vanille - EDP
32 130 Ft

Un Bois Vanille egy keleti-vaníliás jellegű illat nők és férfiak számára egyaránt.  Összetevői közé tartozik a szantálfa,  fekete édesgyökér, kókusztej, a méhviasz,  keserű mandula,  pézsma,  vanília, benzoin, guaiac fa és a tonkabab.

Serge Lutens Un Bois Vanille - EDP TESZTER
26 780 Ft

Un Bois Vanille egy keleti-vaníliás jellegű illat nők és férfiak számára egyaránt.  Összetevői közé tartozik a szantálfa,  fekete édesgyökér, kókusztej, a méhviasz,  keserű mandula,  pézsma,  vanília,  benzoin, guaiac fa és a tonkabab.

Serge Lutens Vitriol D’œillet - EDP
16 070 Ft

A Vitriol D´œillet egy keleti jellegű illat férfiak és nők számára egyaránt. Összetevői  közé tartozik a szerecsendió, szegfűszeg, rózsaszín és fekete bors, paprika, szegfű, cikória, liliom és ylang-ylang. Az illat 2011-ben került a piacra.