Shiseido Ever Bloom - EDP
17 940 Ft

Ever Bloom a Shiseido márkától egy virágos női illat. A fejillat összetevői közé tatozik a lótusz, jázmin, bolgár rózsa és ibolya. A szívillatban érezhető a gardenia és narancssfa virága. A kompozíciót a pézsma és a hinoki fa kombinációja zárja. Az illat 2015-ben került a piacra.

Shiseido Ever Bloom - EDT
10 710 Ft

Ever Bloom Eau De Toillete a Shiseido márkától egy virágos női illat. A fejillat összetevői közé tartozik az ibolya, osmanthus, bazsarózsa, bergamott és a citrom.  A szívillatban érezhető a gardenia, narancsfa virág, ciklámen, rózsa és alma. A kompozíciót a pézsma és a szantálfa kombinációja zárja.

Shiseido Zen - EDP
14 940 Ft

Shiseido Zen ispirací a legmélyebb értelemben a harmónia, az ígéret puha és sima bőr. Ez az elegáns illat kínál tartós lelki kinyilatkoztatás keleti szellem a jövő generációi számára.

Shiseido Ever Bloom Ginza Flower - EDP
13 120 Ft

Ever Bloom Ginza Flower a  Shiseido márkától egy virágos női illat. A fejillat összetevői közé tartozik az ibolya, a szívillatban érezhető a narancsfa virága és a gardénia. A kompozíciót a pacsuli, pézsma és a fehér borostyán kombinációja zárja. Az illat 2017-ben került a piacra.

Shiseido Zen For Men - EDT
16 070 Ft

Shiseido Zen For Men egy keleti-fűszeres illat, mely gyümölcsöt és egzotikus aromát tartalmaz. Az illathoz bergamott, narancs, körte, szerecsendió, lila, rododendron és minden pézsma, patchouli és bőr tartozik. Ez az illat 2009 augusztusában indult.