Tommy Hilfiger Tommy Girl - EDT
400 Ft

Virágos-gyümölcsös illat. A Tommy Hilfiger Tommy Girl elegáns illata az első illat sikerére épít. Egy igazi mezei virágcsokor, friss, mint a reggeli harmat a tavaszi virágzó réten. Álmodozzon Ön is a Tommy Girl varázsaltos illatával!Az illat 1996-ban került a piacra.

Tommy Hilfiger Tommy Girl - EDT 30 ml + tusfürdő 100 ml
6 160 Ft

Virágos-gyümölcsös illat. A Tommy Hilfiger Tommy Girl elegáns illata az első illat sikerére épít. Egy igazi mezei virágcsokor, friss, mint a reggeli harmat a tavaszi virágzó réten. Álmodozzon Ön is a Tommy Girl varázsaltos illatával! Az illat 1996-ban került a piacra.

Tommy Hilfiger Tommy Girl Tropics - EDT
6 700 Ft

Friss nyári illat nőknek Tommy Hilfiger lány Tommy származó trópusokon. Egy forró napon kellemesen frissítő, virágos szív és egy jó kezdet. A készítmény nagyon egyszerű, de nagyon biztató. Ez áll a grapefruit, narancs virág, szantálfa és pézsma. Finom illat felfrissíti a nyár forró, mivel 2017. .

Tommy Hilfiger Tommy Tropics - EDT
6 700 Ft

A Tommy Tropics aromás fás illat a férfiak számára. Csak három összetevőt tartalmaz: levendula, ciprus és pisztácia levél. 2017-ben indították. .

Tommy Hilfiger Eau De Prep Tommy - EDT
7 630 Ft

Vůně Eau De Prep Tommy od značky Tommy Hilfiger je svěží, dřevitá vůně pro muže. Vůně v sobě odráží elegantní a zároveň sportovní styl – je určena pro sebevědomé muže. Parfumérem je Rodrigo Flores-Roux. Na trh byla uvedena v roce 2011.

Tommy Hilfiger Eau De Prep Tommy Girl - EDT
6 910 Ft

Tommy Hilfiger márka 2011-ben illat Eau De Prep Tommy Girl, amelyek közé tartozik a sportos, elegáns illat. Ez egy virágos-gyümölcsös illat, amely befejezi a ruhában tökéletes vége. Hagyja, hogy elvarázsolja az illat és nem fogja megbánni a választást!.

Tommy Hilfiger Freedom Sport - EDT
7 900 Ft

A Freedom Sport egy aromás- fás férfi illat.   A fejillat szerecsendiót, koriander leveleket és zöld tónusokat tartalmaz. Fűszeres szívillatban fekete bors, kardamon és fahéj érezhető. A patchouli és az vetiver kombinációja  zárja a kompozíciót.  Az illat 2013-ban került a piacra.

Tommy Hilfiger Tommy - EDT
5 490 Ft

Tommy, az első illatát a híres designer sportruházat Tommy Hilfiger friss erdei illata. Mint egy igazi amerikai aroma, illatok egy kicsit, miután almás pite. Az illat 1995-ben indult. .