Valentino Férfi - EDT
12 800 Ft

Valentino Uomo – bőr illazjegyekkel rendelkező férfi illat.   Fejjegyében bergamottal és mirhával nyit, szívjegyében fás akkordok, pörkölt kávé, csokoládé és mogyoró illatozik, alapjegyében pedig cédrusfa és bőr található. A Parfüm 2014-ben került piacra.

Valentino Donna Acqua - EDT
8 840 Ft

A Valentino Donna kollekcióból származó Donna Acqua parfüm a keleti-virágos illat a nők számára. A fejillat összetevői közé tartozik a körte és a lágy mandula tónusok, a szívillatban a jázmin és az egzotikus frangipani kombinációját fogja érezni.

Valentino Donna - EDP
11 780 Ft

A Valentino Donna illata egy finom, finom nőt szimbolizál, aki ugyanakkor kiszámíthatatlan és ő maga. Nagyon csábító, kifinomult és időtlen illat a modern nők számára. Varázsolja az Ön stílusát hangsúlyozó hangok tökéletes kombinációjával.

Valentino Valentina Acqua Floreal - EDT
13 390 Ft

Valentina Acqua Floreal alapul illat Valentina 2011-ben – ez egy keleties virágos illat nőknek. Parfüm Olivier Cresp maradt, hogy létrehozzon egy illat ihlette virágzó nyári kert és gondtalan hangulat évek óta. Fragrance flakon díszített fehér virágszirmok. Úgy indult 2013-ban. .

Valentino Valentina Blush - EDP
18 610 Ft

A Valentina Blush a Valentina kollekcióból egy ínyenc, virágos-gyümölcsös illat nőknek. Rózsaszín bors és meggy tónusokkal nyílik meg, majd a narancsvirág virágos szívillatába kerül át. Az illat alapját édes vanília és praliné egészíti ki.  Az illat 2017-ben került a piacra.

Valentino Valentina - EDP
10 980 Ft

A Valentina illatot a Valentino márkától Olaszország és mindenekelőtt Róma íze ihlette. Valentina friss, virágos, keleti, ellentmondásokkal teli, ugyanakkor finom, erős, elegáns, érzéki, lázadó és vidám.  ​Az illat 2001-ben került a piacra.