Sapka Fallout 4 - Vault-Boy Approves
6 460 Ft 6 260 Ft

Divatos beanie sapka mindenki számára, aki pozitívan szeretni hatni a körülötte lévőkre. Vault-Boy ajánlásával!

Ideális ajándék egy rajongó számára vagy egyszerűen csak örömet okozni valakinek.

Szobor figura Scalers - Kratos
3 600 Ft

Kis lecsúszós (angolus Scalers) Kratos figura, hozzácsatolhato bármely kábel (pl fülhallgató) vagy kötélhez, madzaghoz (pl kapucnis pulóver), táskához hogy azzal is ékesítse, díszítse tárgyainkat.

Harry Potter hátizsák - Chibi Art
8 920 Ft

Mindennapos használatra, munkába, iskolába vagy szórakozásra ideális ez a hátizsák Chibi art-tal a varázslók világából, a Harry Potter-ből.

Assassins Creed korsó - Logo
5 120 Ft

Szép kerámia korsó az Assassins Creed játéksorozat témájával az Ubisoft társaságtól. Kellemes felfrissülést biztosít mialatt mi a világok között utazunk.

Overwatch figura: Tracer
29 060 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tracer az egyik legkedveltebb alak az Overwatch játékból, akit most hazavihetsz. Ez a minőségi, engedélyezett figura hajlitható ízületekkel rendelkezik, a csomagolás tartalmaz sok kelléket és állványt.

Spider-Man kis asztali lámpa - Street Lamp
19 180 Ft 17 660 Ft

Amikor besötétedik, kapcsold be ezt a nagyon részletes lámpát. Gyönyörű 3D Spider-Man modellel egy utcai lámpán. Az egész modell nagyon részletesen van kidolgozva, amelyeket öröm felfedezni.

Szobor figura Crash Bandicoot-27%
26 020 Ft 18 800 Ft

23cm magasszobor figura amely Crash Bandicootot formázza a Crash Brandicoot N Sane Trlogy játékból. A szobor talapzattal van ellátva.

Batman asztali lámpa - Batwing
21 840 Ft 19 560 Ft

Akár az ágyadban, akár annak tudatában, hogy a kollégáid a munkahelyeden tudják, hogy titokban álcázva küzdesz a bűn ellen, ez a Batman – batwing alakú lámpa minden asztalon elfér és nemcsak stílusos, de praktikus is!

Cable Guy szoborfigura - Crash Bandicoot XL (30 cm)
17 660 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cable Guy-t a DUALSHOCK, Xbox One távirányító vagy mobiltelefon tartójának ajánljuk Ebben a nagyobb XL változatban viszi a Nintendo Switch konzol tis. A csomag tartalmaz egy 2 méteres MicroUSB kábelt  Lighing csatlakozóval.

Cable Guy szoborfigura - Hulk XL (30 cm)
15 760 Ft

Cable Guy-t a DUALSHOCK, Xbox One távirányító vagy mobiltelefon tartójának ajánljuk. Ebben a nagyobb XL változatában viszi a Nintendo Switch konzolt is vagy tabletet. A csomag tartalmaz egy 2 méteres MicroUSB kábelt.

Disney hátizsák - Minnie egér - Minnie Mouse
14 620 Ft 13 860 Ft

A Disney képregényekből és rajzfilmekből ismert Minnie egér ihlette Minnie egér hátiszák rengeteg helyet kínál minden holmidhoz: laptop zsebet, kűlőnféle apróságokra kis zseb, és akár kézben akár hátadon is hordhatod.

Guardians of the Galaxy persely – Groot
11 400 Ft 10 060 Ft

Persely a kis Groot figurájával a Guardians of the Galaxy (Galaxis őrzői) c. filmből a Marvel képregénytársaság  filmuniverzumából. A persely ideális asztalon vagy polcon elhelyezve.

Kirakó- sörétes puska Terminator M870 (fa)
11 580 Ft 10 060 Ft

Gyönyörű és teljes mértékben gumilövedékekkel működő összeszerelésre váró fegyvert tudhatsz magadénak, mellyel az igazságszolgatátás következő őre lehetsz.