MAKERS Tarra 3x3 m, fehér

MAKERS Tarra 3x3 m, fehér

Értékelés: 4,5
39 990 Ft 36 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Tara modern és minőségi kerti sátor fehér színben, 3×3 m méreteivel remekül óv a napsugárzástól és az esetleges kellemetlen időjárástól. Mobilitásának és könnyű összecsukásának köszönhetően könnyen összecsukhatja és átviheti egy másik helyre.

MAKERS Tarra 3x3m, sötétzöld
39 990 Ft 36 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Tarra modern és minőségi kerti sátor sötétzöld színben, 3×3 m méreteivel remekül óv a napsugárzástól és az esetleges kellemetlen időjárástól. Mobilitásának és könnyű összecsukásának köszönhetően könnyen összecsukhatja és átviheti egy másik helyre.

Happy Green Altán Party Dark Green Sörsátor
9 990 Ft

Happy Green Altán Dark Green egy praktikus, minőségi kialakítású sörsátor, amely minden kert ideális kiegészítője lehet, hiszen kitűnően alkalmas bármilyen rendezvény lebonyolítására esős, vagy forró nyári napokon. A könnyű összeszerelésnek és a mobilitásnak köszönhetően, akár egy meleg nyári napon is könnyedén felállítható a kertben. A családi kerti ebédekhez kifejezetten ajánlott.

Happy Green Altán Party White Sörsátor
9 990 Ft

Happy Green Altán Party White egy praktikus, minőségi kialakítású sörsátor, amely minden kert ideális kiegészítője lehet, hiszen kitűnően alkalmas bármilyen rendezvény lebonyolítására esős, vagy forró nyári napokon. A könnyű összeszerelésnek és a mobilitásnak köszönhetően, akár egy meleg nyári napon is könnyedén felállítható a kertben. A családi kerti ebédekhez kifejezetten ajánlott.

V-Garden Party DeLuxe Sörsátor
40 990 Ft

V-Garden Party DeLuxe egy dizájnos, praktikus, minőségi kialakítású sörsátor, amely minden kert ideális kiegészítője lehet, hiszen kitűnően alkalmas bármilyen rendezvény lebonyolítására esős, vagy forró nyári napokon is. A könnyű, egyszerű összeszerelésnek és a mobilitásnak köszönhetően, akár egy meleg nyári napon is gyorsan felállítható a kertben. Dizájnos megjelenése és tartóssága miatt fogadásokhoz, baráti összejövetelekhez kifejezetten ajánlott.

V-Garden GARDEN Partisátor
55 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

V-Garden GARDEN Partisátor egy egyszerű stílusú, stabil kerti bútor, mely tökéletes kiegészítője lehet bármely kertnek illetve terasznak. Mind a négy oldala nyitott kialakítású, így biztosítva a könnyű átjárhatóságot és tökéletes szellőzést. Szilárd szerkezetének és vízálló anyagának köszönhetően hatékonyan ellenáll a környezeti hatásoknak. Rendkívül praktikus kialakítású, könnyedén felállítható. A pavilon 4,3 × 2,9 cm-es területet árnyékol le.

Happy Green STEEL II Kerti pavilon, Dupla tető
43 990 Ft

A Happy Green STEEL II kerti pavilon elegáns fémoszlopaival nem csak árnyékot biztosít, hanem kertjének dísze is lesz. Tetejét tartós, bézs színű poliészter anyag fedi. A 3 × 3 méteres pavilon alatt az egész család kényelmesen elfér.

Rojaplast HFL001-PA Pavilon

Rojaplast HFL001-PA Pavilon

Értékelés: 5
38 990 Ft
+ ingyen szállítás

Rojaplast HFL001-PA Pavilon tökéletes választás minden kertbe. Rendkívül nagy méreteivel védelmet nyújt a nap és eső viszontagságai ellen legyen szó bármilyen rendezvényről, fogadásról, kerti partiról. Kiváló minőságű anyagainak köszönhetően, időtálló.

V-Garden Leonardo De Luxe Kerti pavilon
79 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

V-Garden Leonardo De Luxe Kerti pavilon egy elegáns, stabil kerti bútor, mely tökéletes kiegészítője lehet bármely kertnek illetve terasznak. Rendkívül praktikus kialakítású, mivel mind a négy oldalon nyitható és zárható. Tömör acélcsövekből álló szerkezetének köszönhetően hatékonyan ellenáll a környezeti hatásoknak. A pavilon 3 × 3 méteres területet árnyékol le, magassága 2,7 méter.

Happy Green Bocnice Kerti sátor oldalfal, Fehér
2 190 Ft

Happy Green Bocnice Kerti sátor oldalfal megfelelő védelmet nyújt az időjárás enyhébb viszontagságai ellen, így kisebb-nagyobb baráti, családi összejövetelek, események alkalmával remekül használható. A praktikus tartozék a már meglévő pavilonra könnyen és gyorsan felhelyezhető. Az oldalponyva ablak nélküli kialakítása révén remekül véd a tűző naptól.

Happy Green Sörsátor oldalfal, Csíkos
2 190 Ft

Happy Green sátor oldalfala, egy remek kiegészítő a kerti sörsátrakhoz, rossz idő esetére. Nagyon praktikus, hiszen az esőtől és egyéb zord természeti jelenségektől megvédi a bent tartózkodóakat, ugyanakkor az oldalfal igény esetén, gyorsan és egyszerűen le és fel szerelhető. A szeszélyes hónapokra elengedhetetlen kiegészítő kellék.

ClapTop kerti sátor 600
75 190 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Nem igényel speciális összeszerelést – a HUB mechanizmusnak köszönhetően a sátrat 1 perc alatt felállíthatod. A ClapTop 600 ideális szabadtéri tevékenységekhez, horgászáshoz, strandra vagy kerti partyhoz. Ellenálló az esővel, közvetlen napfénnyel, UV sugárzással, kellemetlen rovarokkal és mechanikai sérülésekkel szemben.

Rojaplast DU312 Pavilon sátor
66 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Rojaplast DU312 Pavilon Sátor rendkívül nagy méreteivel és speciális formavilágával védelmet nyújt az eső és/vagy nap viszontagságai ellen legyen szó bármilyen rendezvényről, fogadásról, kerti partiról. Kiváló minőságű anyagainak köszönhetően, időtálló.

ClapTop kerti sátor 400
50 090 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Nem igényel speciális összeszerelést – a HUB mechanizmusnak köszönhetően a sátrat 1 perc alatt felállíthatod. A ClapTop 400 ideális szabadtéri tevékenységekhez, horgászáshoz, strandra vagy kerti partyhoz. Ellenálló az esővel, közvetlen napfénnyel, UV sugárzással, kellemetlen rovarokkal és mechanikai sérülésekkel szemben.

Rojaplast BRUCE D pergola
209 290 Ft
+ ingyen szállítás

Kerti pergola alumínium-konstrukcióval és polikarbonáttal. Megfelelő védelmet nyújt a viharral, jégesővel vagy a káros UV sugárzással szemben. A tologatható oszlopoknak köszönhetően a tetőszög állítható. A Rojaplast BRUCE D pergola az erkély nélkülözhetetlen kiegészítője, amely véd az időjárás szeszélyeivel szemben.

Rojaplast DU327 Pavilon sátor
64 990 Ft

A Rojaplast DU327 Pavilon Sátor rendkívül nagy méreteivel és speciális formavilágával védelmet nyújt az eső és/vagy nap viszontagságai ellen legyen szó bármilyen rendezvényről, fogadásról, kerti partiról. Kiváló minőságű anyagainak köszönhetően, időtálló.

Rojaplast BRUCE F pergola

Rojaplast BRUCE F pergola

Értékelés: 5
225 390 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kerti pergola alumínium-konstrukcióval és polikarbonáttal. Megfelelő védelmet nyújt a viharral, jégesővel vagy a káros UV sugárzással szemben. A tologatható oszlopoknak köszönhetően a tetőszög állítható. A Rojaplast BRUCE F pergola az erkély nélkülözhetetlen kiegészítője, amely véd az időjárás szeszélyeivel szemben.

Rojaplast DU416-2 pergola
47 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hatszögletű pergola tartós fémkonstrukcióval. Súlya 28 kg.

Rojaplast Árnyékoló 3,5x3,5x3,6x4 m
38 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tágas, praktikus árnyékoló 3,5 m x 3,5 m x 3,6 m méretekkel, kiváló választást jelent a kertipartik, esküvők, barátokkal szervezett összejövetelek stb. esetére.

Rojaplast BRUCE H pergola
316 790 Ft 284 790 Ft

2 év garancia

Kerti pergola alumínium-konstrukcióval és polikarbonáttal. Hatékony védelmet nyújt a hirtelen zivatarral, jégesővel vagy a káros UV sugárzással szemben. A tologatható oszlopoknak köszönhetően a tetőszög állítható. A Rojaplast BRUCE H pergola az erkély nélkülözhetetlen kiegészítője, amely véd az időjárás szeszélyeivel szemben.

Rojaplast Szaletli ZWG 06 3x4m bézs
151 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Luxus szaletli 3 × 4 m méretben, szerkezete alumíniumból és fémből készült, bulisátorként alkalmas kertedbe.

Rojaplast DU321 Pavilon Sátor

Rojaplast DU321 Pavilon Sátor

Értékelés: 4,5
102 990 Ft

A Rojaplast DU321 Pavilon Sátor rendkívül nagy méreteivel és speciális formavilágával védelmet nyújt az eső és/vagy nap viszontagságai ellen legyen szó bármilyen rendezvényről, fogadásról, kerti partiról. Kiváló minőságű anyagainak köszönhetően, időtálló.

Rojaplast DU367 pergola

Rojaplast DU367 pergola

Értékelés: 1
94 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kerti pergola fémkonstrukcióval, melynek részét képezik a praktikus feltekerhető falak is. Antracit színű.

ClapTop oldalpanel sátorhoz 600
6 290 Ft

Teljesen fedett fal a privát érzésért és a szél, valamint az eső elleni védelemért. Az oldalpanel hurkait egyszerűen rögzítsd a ClapTop 600 sátor felső sarkához, az egész felületen tépőzár található. Csatlakoztasd a panelt a sátor 5 falának bármely oldalához – a 6. fal a bejáratot alkotja és cipzárral zárható

Rojaplast DU429 Pavilon sátor
65 490 Ft

A Rojaplast DU429 Pavilon Sátor rendkívül nagy méreteivel és speciális formavilágával védelmet nyújt az eső és/vagy nap viszontagságai ellen legyen szó bármilyen rendezvényről, fogadásról, kerti partiról. Kiváló minőságű anyagainak köszönhetően, időtálló.

Happy Green CUBE 3x3m vízhatlan pavilon, kék
83 990 Ft
+ ingyen szállítás

Összerakható pavilon klasszikus kihúzható mechanizmussal, ami az összerakott állapotának kis méretei miatt lehetővé teszi a szállítását a kívánt helyre. A teteje felső anyaga 420D Oxford eső elleni védelemmel kezelt. Happy Green CUBE 3×3m vízhatlan pavilon, kék csupán 32 kg és a 3,6m magasságának köszönhetően minden szükséges dolgot be tudsz helyezni alá.

Happy Green Pavilon ROMA 3 × 3 m, krémszínű
112 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Masszív szerkezetű pavilon porfestéssel matt kivitelben, mely nagyobb méretének köszönhetően ideális tömeges ünneplésre. A felső anyag 250 g / m2-es, PU-spray-vel készült az esőcseppek ellen. Happy Green Pavilon ROMA 3 × 3 m, krémszínű, súlya 27 kg, magassága 270 cm.

Rojaplast DU322 Pavilon Sátor
65 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Rojaplast DU322 Pavilon Sátor rendkívül nagy méreteivel és speciális formavilágával védelmet nyújt az eső és/vagy nap viszontagságai ellen legyen szó bármilyen rendezvényről, fogadásról, kerti partiról. Kiváló minőságű anyagainak köszönhetően, időtálló.

Happy Green Pavilon ROMA 3 × 4 m, krémszínű
143 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Masszív szerkezetű pavilon porfestéssel matt kivitelben, mely nagyobb méretének köszönhetően ideális tömeges ünneplésre. A felső anyag 250 g / m2-es, PU-spray-vel készült az esőcseppek ellen. Happy Green Pavilon ROMA 3 × 4 m, krémszínű, súlya 32 kg, magassága 270 cm.

Rojaplast F005-PA Pavilon Sátor
52 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Rojaplast F005-PA Pavilon Sátor rendkívül nagy méreteivel és speciális formavilágával védelmet nyújt az eső és/vagy nap viszontagságai ellen legyen szó bármilyen rendezvényről, fogadásról, kerti partiról. Kiváló minőságű anyagainak köszönhetően, időtálló.